Cautare

911 de rezultate pentru "clasament divizia d prahova" (3.30 secunde)
Dinu Patriciu se mentine anul acesta in topul miliardarilor lumii intocmit de Forbes, in care revine si Ion Tiriac, dupa ce anul trecut nu a mai figurat in clasament, si, in premiera, apare Ioan Niculae, patronul InterAgro, cu afaceri in domeniul agriculturii.
Pandurii Targu Jiu se afla pe locul doi intr-un clasament al punctelor castigate pe teren propriu in acest sezon, dupa Steaua Trupa lui Petre Grigoras este o forta pe "Municipalul" ... Doar Steaua Bucuresti o intrece intr-un clasament al jocurilor de acasa, cu 23 de puncte.
Sarbul Novak Djokovic conduce in continuare in clasament cu 13.630 de puncte, urmat de Rafael Nadal (10.435), Roger Federer (8.010), Andy Murray (6.900) si David Ferrer (4.565).
Se antreneaza normal, pentru ca, desi nu mai pot interveni schimbari in clasament, noi respectam competitia si vom juca normal, ca si cum ar fi primul meci, nu ultimul.
In acest clasament, Universitatea Spiru Haret se pozitioneaza pe locul 15, fiind singura institutie de invatamant superior particular din Romania situata in aceasta zona a ierarhiei - https://www.4icu.org/ro/ .
Florin Anghel, presedintele Consiliului Judetean Prahova, a declarat ca PUR doreste sa obtina Prefectura acestui judet. Pentru functia de prefect al Prahova a fost nominalizat presedintele PD Prahova, Corneliu Popescu, iar pentru cea de subprefect secretarul coordonator al PNL, Nicolae Alexandri.
Este vorba despre dosarul demarat in urma denuntului lui Octavian Ionescu, reprezentant al unor investitori care voiau sa bage bani intr-un proiect de turism pe Valea Cerbului (Prahova).
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Presedintele liberal al Consiliului Judetean Prahova Florin Anghel, vicepresedintele CJ Radu Ionescu si inca opt consilieri judeteni au demisionat ieri din PNL pe motiv ca sunt nemultumiti de relatia cu conducerea organizatiei judetene a formatiunii liberale.
Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, alti 14 primari si opt consilieri judeteni prahoveni, fosti membri PNL, vor trece la Partidul Democrat.
Presedintele organizatiei PSD Prahova, Marian Saniuta, a anuntat ieri ca Biroul politic al acestei filiale va discuta in prima sedinta despre declaratiile facute de senatorul Antonie Iorgovan, o decizie in privinta acestuia urmand sa fie luata prin vot.
Sedinta PSD Campina a fost organizata dupa ce sambata Biroul Permanent Judetean al PSD Prahova a hotarat sa recomande organizatiei teri-toriale PSD Campina sa ia in discutie afirmatiile publice ale senatorului la adresa conducerii partidului.
Conducerea PNL Prahova l-a desemnat presedinte interimar al organizatiei, in sedinta extraordinara de ieri a Biroului Permanent Teritorial, pe deputatul Adrian Semcu, dupa ce fostul presedinte, omul de afaceri Dinu Patriciu, a demisionat vineri din aceasta functie.
Daniela Popa a castigat sefia PC cu doar 13 voturi in fata contracandidatlui Florin Anghel, presedintele filialei PC Prahova.
Prezent, sambata, la Liga Alesilor Locali ai PSD Prahova, Victor Ponta a afirmat, luand cuvantul dupa primarul orasului Mizil, situat in colegiul uninominal unde a fost ales deputat Adrian Nastase, ca se bazeaza pe faptul ca functia de presedinte al Camerei Deputatilor va ramane in Prahova (judet de unde este Roberta Anastase), dar nu la Ploiesti, si la Mizil.
Mai exact, cum omul de afaceri liberal nu detine vreo functie in conducerea PNL Prahova (unde este membru) si nici in administratia publica locala, propunerea de excludere ar trebui sa fie formulata de colegii din filiala.
Desemnarea candidatilor USL la locale - aproape finalizata, la Prahova si Buzau continua negocierile Negocierile intre PSD si PNL pentru desemnarea candidatilor USL la alegerile locale sunt aproape finalizate, in discutie ramanand inca judetele Prahova si Buzau, au declarat surse liberale.
Desemnarea candidatilor USL la locale - aproape finalizata, la Prahova si Buzau continua negocierile Negocierile intre PSD si PNL pentru desemnarea candidatilor USL la alegerile locale sunt aproape finalizate, in discutie ramanand inca judetele Prahova si Buzau, au declarat surse liberale.
Radu Moldovan - Bistrita-Nasaud Liviu Dragnea - Teleorman Adrian Tutuianu - Dambovita Ion Calea - Valcea Paul Stanescu - Olt Ion Prioteasa - Dolj Ion Calinoiu - Gorj Adrian Duicu - Mehedinti Vasile Mihalachi - Vaslui Nicolae Bacalbasa - Galati Nicusor Constantinescu - Constanta Silvian Ciuperca - Ialomita Bunea Stancu - Braila Marian Oprisan - Vrancea Dragos Benea - Bacau Catalin Nechifor - Suceava Tiberiu Marc - Salaj Constantin Nicolescu sau Florin Tecau - Arges Mircea Cosma - Prahova Judetele Neamt si Buzau au ramas in discutie pana joi, urmand sa se ia o decizie.
In peste jumatate din judetele si municipiile tarii victoria USL este categorica Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, vineri seara, ca USL este sigura de victorie la alegerile locale in peste jumatate dintre judetele tarii, in vreme ce in unele zone, cum ar fi Neamt, Suceava, Cluj sau Prahova, PDL "inca isi face de cap ca in codru", ceea ce reprezinta "o problema" a USL.
google-analytics.com