Cautare

990 de rezultate pentru "clasament divizia d neamt" (3.50 secunde)
Primarul PD-L al municipiului Piatra Neamt si totodata liderul formatiunii in judetul Neamt, Gheorghe Stefan, s-a aratat ieri de parere ca lucrurile se vor schimba la Constanta, sub conducerea lui Ion Popescu.
Presedintele Traian Basescu s-a deplasat, sambata, in judetul Neamt, in satul Rotunda, din comuna Doljesti, localitate grav afectata de inundatiile produse la sfarsitul lunii iulie.
"Colegii de la Neamt sunt bucurosi ca pot sa aiba o astfel de tinta, foarte vulnerabila, in aceasta campanie", a comentat Geoana.
Liderul PNL Crin Antonescu a anuntat, duminica, la Piatra Neamt, ca renunta la functia de vicepresedinte al Senatului, motivand ca incepe campania electorala si ca nu ar avea timp sa se ocupe si de aceasta si de atributiile din Parlament.
Timofte a fost, din 1990, presedinte al CFSN si CPUN Roman, Neamt, iar in perioada 1990 - 2000 a fost senator PDSR. ... Alexandru-Radu Timofte s-a nascut la data de 7 Aprilie 1949, in comuna Horia, din judetul Neamt.
O respectam pe doamna Basescu pe care tu nu ai respectat-o niciodata", a declarat Norica Nicolai, duminica, la Piatra Neamt, la mitingul electoral la care a participat si candidatul PNL la Presedintie, Crin Antonescu.
Deputatul PSD de Neamt, Ioan Munteanu, a declarat, miercuri, ca ar avea majoritatea voturilor din grupul parlamentar social-democrat de la Camera pentru a putea deveni liderul acestuia.
Cererea a venit in urma scandalului de la Piatra Neamt, in urma caruia s-a pus problema demiterii si sefului Inspectoratului Politiei Judetene Neamt, Aurelian Soric, pentru management defectuos.
Presedintele PDL Neamt, Gheorghe Stefan, spune ca nu s-a decis inca ce candidat va avea partidul pentru locul de deputat ramas liber dupa decesul lui Surdu.
Mircea Dusa a declarat, citat de Agerpres, ca a fost in judetul Neamt si a constatat, cu uimire, ca in mai multe localitati bannerele si afisele candidatului PDL la alegerile parlamentare partiale sunt de culoare verde, "culoarea tradi¬tio¬nala a maghiarimii si cu care se identifica UDMR".
Mircea Dusa a declarat, citat de Agerpres, ca a fost in judetul Neamt si a constatat, cu uimire, ca in mai multe localitati bannerele si afisele candidatului PDL la alegerile parlamentare partiale sunt de culoare verde, "culoarea tradi¬tio¬nala a maghiarimii si cu care se identifica UDMR".
Prezenta la vot la alegerile parlamentare partiale pentru Camera Deputatilor a fost, duminica, la ora 21.00, de 55,88 % in Colegiul uninominal 6 Neamt si de 28,46 % in Colegiul uninominal 2 Maramures, conform datelor furnizate MEDIAFAX de autoritatile electorale locale.
Sorin Rosca Stanescu) Alegerile de parlamentari din Neamt si Maramures au iesit prost. ... Atat colegiul din Neamt, cat si cel din Maramures apartineau, in mod traditional, USL. ... Cu toate acestea, PSD a pierdut la Neamt.
- Ce trebuie sa faca USL pentru a nu se repeta rezultatul alegerilor din Neamt si Maramures? - USL a functionat foarte bine si la Neamt si la Maramures. La Neamt a castigat, iar la Maramures a obtinut un numar dublu de voturi decat obtinuse raposatul Victor Surdu.
Lucru vizibil in recentele alegeri partiale din Neamt si din Maramures. Cel putin alegerile din Neamt au fost o sfidare adusa Constitutiei, legilor si bunului-simt. ... Lucru pe care l-am vazut in Neamt.
Conform informatiilor oficiale aparute pana la acest moment, cele mai multe fonduri au fost alocate primariilor din Piatra-Neamt (1,1 milioane lei), Calarasi (900.000 lei) si Huedin, judetul Cluj (600.000 lei), toate conduse de catre reprezentanti ai actualei puteri, respectiv ai PDL si UDMR.
si preluat pe blogul divei din Plescoi, primarul din Piatra Neamt, Gheorghe "Pinalti" Stefan, la indicatiile Elenei Udrea, suna la politie pentru a reclama o prezumtiva "frauda electorala".
Potrivit “Monitorului de Neamt“, incalcarea unor prevederi poate conduce si la desfacerea contractului de munca.
Daca la Brasov dealerii de autoturisme Dacia si-au epuizat in cateva zile cotele repartizate pentru participare, la Piatra-Neamt doar sase nemteni au ajuns cu rablele la REMAT.
De altfel, Mitropolia Moldovei vrea sa intre si in posesia fostei cabane de vanatoare a lui Ceausescu de la Nemtisor, precizeaza “Monitorul de Neamt“. Potrivit sursei citate, Directia Silvica Neamt este implicata, de ani buni, in “razboiul“ retrocedarilor terenurilor ce sunt dorite de Mitropolia Moldovei si Bucovinei.
google-analytics.com