Cautare

4164 de rezultate pentru "clasament divizia d neamt 18 10 2009" (2.65 secunde)
Vasile Pruteanu, PDL, trece la PNL si candideaza din partea USL Presedintele Consiliului Judetean Neamt, Vasile Pruteanu, trece la PNL si va candida din partea USL pentru un nou mandat, alaturi de acesta mergand la Uniunea Social Liberala si 20 de primari PDL.
Onorabila doamna Udrea, alungata din Bucuresti de votul popular, nu se lasa, obraznicia ei nu are limite, si vrea sa candideze in judetul Neamt. ... O sa mearga la Gigi Pinalty, la Neamt, intr-un colegiu securizat 100%, ca sa fim siguri ca iese deputata.
Prima unitate KFC din judetul Neamt poate fi gasita in cadrul Shopping City Piatra Neamt din Bulevardul Decebal, numarul 79, in zona de food court.
Energia Rovinari isi joaca astazi, de la ora 18.00, in mare masura, calificarea in play-off, la Brazi, in compania vicecampioanei CSU Asesoft Ploiesti.
Emil Boc s-a aflat in fruntea Guvernului din decembrie 2008 pana in decembrie 2009. ... Ulterior, in 2009, Basescu a admis ca a facut o eroare prin promulgarea legii privind marirea salariilor profesiilor.
Decizia vine in urma scandalului privind asasinatul de la Piatra Neamt, precum si a declaratiilor facute in ultima perioada de Fatuloiu.
Astazi, de la ora 17.00, voleibalistele de la SCM-U (locul 7 in clasament) vor disputa meciul restant cu Unic Piatra Neamt (locul 5 in clasament) din cadrul etapei a 11-a.
30 din 12 martie 2009, prevede explicit ca onorul militar se acorda in urmatoarea ordine: ... Cu sapte saptamani in urma, respectiv in data de 18 octombrie 2010, am adresat primului-ministru Emil Boc o interpelare cu urmatorul obiect:
Incepand cu sfarsitul anului 2012, Divizia de Diagnostic a Roche Romania este condusa de Stavros Chisimellis, care ii succede astfel in functie lui Harald Wolf, promovat anterior in structurile de conducere regionale ale Roche Diagnostics.
Includerea in acest clasament se bazeaza pe o analiza a performantelor economice, sociale si de protectie a mediului, evaluand de asemenea guvernanta corporatista, managementul riscului, standardele liniei de aprovizionare si productie, precum si practicile si procesele de munca.
Evolutia portofoliului de credite a fost influentata de nivelul creditelor neperformante, care s-au mentinut la un nivel "suportabil", de 14,7% din portofoliul de credite, desi au urcat de la 13,1% la sfarsitul anului 2009.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro. In lunile mai-iunie 2009, presedintele Traian Basescu a promovat insistent ideea reducerii numarului de bugetari cu 20%.
eu voi pune capat carierei politice a lui Basescu (Audio) Liderul PSD Victor Ponta sustine intr-un interviu acordat e-politic.ro ca el va fi cel care va pune capat carierei politice a presedintelui Traian Basescu, asa cum l-a avertizat pe acesta inca din decembrie 2009, atunci cand era doar membru al Partidului Social Democrat.
Divizia europeana a americanilor de la Lear, care patroneaza fabrica infiintata in 2001 la Pitesti, este inregistrata in Luxemburg si Marea Britanie.
Planul celor din judetul Neamt este demisia in bloc a primarilor, consilierilor judeteni si locali pentru a forta alegeri anticipate.
Presedintele PSD Neamt, Dan Vasile Constantin, a demisionat ieri din functie, acuzand ca a pierdut presedintia Consiliului Judetean Neamt din cauza "tradarii" unor consilieri judeteni ai acestui partid.
Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe ßtefan, fost membru PNL, declara ca mai are doi pasi pana la inscrierea in PLD si preluarea sefiei filialei Neamt a acestuia: ... "Daca aceste conditii vor fi indeplinite, bineinteles ca ma voi inscrie in PLD si voi candida la sefia organizatiei Neamt.
google-analytics.com