Cautare

730 de rezultate pentru "clasament divizia d ialomita" (5.96 secunde)
Vizitatori din judetele limitrofe care nu au gradina zoologica (Ialomita, Constanta), dar si din Bulgaria - de unde vin sistematic grupuri de elevi.
DAN D. FARCAS) In 2008, D.V., in varsta de 45 de ani, a raportat la ASFAN un incident, de pe vremea in care fusese inrolat intr-o unitate militara in cadrul poligonului de la Malina, judetul Galati.
Circa 30 de inspectori vor lua la puricat activitatea din ultimul an a inspectoratelor politiei de frontiera din judetele arondate, Constanta, Tulcea, Braila si Ialomita.
Cinci centre de tip Scoala dupa Scoala din mediul rural au fost dotate cu echipamente IT, mobilier si rechizite, beneficiarii acestei schimbari fiind 150 de copii din familii defavorizate din comunele Scundu, judetul Valcea, Breasta, judetul Dolj, Rosiori, judetul Ialomita, Camarasu, judetul Cluj si Pungesti, judetul Vaslui.
Avand in vedere aceasta informatie, in anul 1978 autoritatile locale de la Calarasi au apelat la mine, care pe atunci eram arhivist la Filiala Ialomita a Arhivelor Statului, pentru a le aduce de la Bucuresti documentul respectiv intrucat intentionau sa marcheze cei 150 de ani de activitate spitaliceasca la Calarasi.
Terenul fusese parcelat cu plugul si fiecare parcela avea un tarus cu placa cu numar de casa.Astfel, in vara si toamna anului 1951, in regiunile Ialomita si Galati, au luat fiinta 18 localitati noi (prevazute in anexa H.C.M.
Astfel, in comunele Bucerdea Granoasa din judetul Alba, Crivat din judetul Calarasi si Barbulesti din judetul Ialomita vor fi organizate alegeri locale partiale pentru consiliile locale si primari. ... (D.P.)
Nicolaescu a solicitat in acest sens ajutorul celor din judetul Ialomita pentru amplasarea preventiva a unui baraj care sa nu permita petei de petrol sa ajunga la Cernavoda.
„Nu am stabilit data conferintei judetene de la Galati pentru ca in calitate de vicepresedinte trebuie sa particip la organizarea altor conferinte in judetele de care raspund, Brasov, Ialomita si Tulcea”, a mai spus deputatul Dan Nica.
La lansarea la Galati a proiectului a participat, alaturi de Mircea Toader, euro-observatorul si senatorul PD de Ialomita Maria Petre. ... Si, desi au depus mai mult efort, pedistii se jura ca nu vor sa distruga Alianta D.A.
In fine, PSD, Alianta D.A. ... “Pliantele pe care PD le va imparti in judet nu au nici o legatura cu politica nationala”, a spus senatorul PD de Ialomita Maria Petre.
la Ialomita - Ludovic Orban, membru CEx, la Dambovita - senatorul Mihai Dumitrescu si la Neamt - senatorul Norica Nicolai.
Catalin Marinescu (Ialomita); Dumitru Moinescu (Constanta); Corin Lunganu (Teleorman). Blonda din PD Elena Udrea si-a inceput sambata discursul in fata reprezentantilor CNC al PD cu formula:
„Am venit cu autocarul tocmai din Ialomita. Sunt membru PD si am venit la Craiova ca sa-i transmit lui Traian Basescu ca nu este singur.
Ieri Guvernul Romaniei a decis schimbarea din functie a prefectilor de Dolj, Ialomita, Teleorman, Brasov, Arges si Hunedoara. Nicolae Giugea, Marinica Cazacu si Ionel Izina au fost numiti inspectori guvernamentali, iar Ion Carstoiu, Aurelian Leonard Danu si Cristian Marius Vladu au fost retrogradati in functia de subprefecti.
Bogdan Pascu - deputat PC de Ialomita; Mihail Lupoi - senator PNL de Dolj; Viorel Constantinescu - deputat PSD de Buzau;
Nu a fost de ajuns, caci, in anul 2001, Cojocaru a mai deschis trei puncte de lucru in judetul Ialomita.
Ion Dumitrel (PDL) - Alba, Nicolae Iotcu (PDL) - Arad, Constantin Nicolescu (PSD) - Arges, Adrian Benea (PSD) - Bacau, Radu Tarle (PNL) - Bihor, Mihai Tabuleac (PDL) - Botosani, Liviu Rusu (PDL) - Bistrita Nasaud, Aristotel Cancescu (PNL) - Brasov, Bunea Stancu (PSD) - Braila, Victor Mocanu (PSD) - Buzau, Sorin Frunzaverde (PDL) - Caras Severin, Raducu George Filipescu (PNL) - Calarasi, Nicusor Constantinescu (PSD) - Constanta, Alin Tise (PDL) - Cluj, Tamas Sandor (UDMR) - Covasna, Florin Popescu (PDL) - Dambovita, Eugen Chebac (PSD) - Galati, Ion Prioteasa (PSD) - Dolj, Dumitru Beianu (PNL) - Giurgiu, Ion Calinoiu (PSD) - Gorj, Vasile Ciuperca (PSD) - Ialomita, Edita Lokodi (UDMR) - Mures, Mircea Cosma (PSD) - Prahova, Gheorghe Flutur (PDL) -Suceava, Csaba Borboly (UDMR) - Harghita, Mircea Molot (PNL) - Hunedoara, Constantin Simirad (PSD) - Iasi, Cristache Radulescu (PDL) - Ilfov, Mircea Man (PDL) - Maramures, Marius Balu (PDL) - Mehedinti, Vasile Pruteanu (PDL) - Neamt, Paul Stanescu (PSD) - Olt, Arpad Csehi (UDMR) - Satu Mare, Tiberiu Marc (PSD) - Salaj, Martin Bottesch (FDGR) - Sibiu, Liviu Dragnea (PSD) - Teleorman, Constantin Ostaficiuc (PDL) - Timis, Victor Tarhon (PDL) - Tulcea, Vasile Mihalachi (PSD) - Vaslui, Ion Cilea (PSD) - Valcea si Marian Oprisan (PSD) - Vrancea.
Dan Grigore a fost ales deputat de Ialomita pe listele PRM, a activat la grupul parlamentar al acestei formatiuni pana in iunie 2005, dupa care a devenit independent, iar din februarie 2006 a decis sa faca parte din grupul parlamentar al PDL.
Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita Botosani Braila Brasov Buzau Caras Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Mures Olt Prahova Satu Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Vaslui Valcea.
google-analytics.com