Cautare

1223 de rezultate pentru "clasament divizia d gorj" (2.93 secunde)
Astfel, din cele 75 de orase prezente in clasament, 28 de orase se afla in Europa, care detine suprematia in raport cu alte continente. ... Numai sase dintre orasele est-europene sunt incluse in clasament, se mai spune in raport.
Dinu Patriciu se mentine anul acesta in topul miliardarilor lumii intocmit de Forbes, in care revine si Ion Tiriac, dupa ce anul trecut nu a mai figurat in clasament, si, in premiera, apare Ioan Niculae, patronul InterAgro, cu afaceri in domeniul agriculturii.
Sarbul Novak Djokovic conduce in continuare in clasament cu 13.630 de puncte, urmat de Rafael Nadal (10.435), Roger Federer (8.010), Andy Murray (6.900) si David Ferrer (4.565).
Se antreneaza normal, pentru ca, desi nu mai pot interveni schimbari in clasament, noi respectam competitia si vom juca normal, ca si cum ar fi primul meci, nu ultimul.
In acest clasament, Universitatea Spiru Haret se pozitioneaza pe locul 15, fiind singura institutie de invatamant superior particular din Romania situata in aceasta zona a ierarhiei - https://www.4icu.org/ro/ .
Biroul Electoral Judetean (BEJ) Gorj a anuntat ieri ca Nicolae Mischie (foto), candidat independent, a formulat plangere penala impotriva PSD Gorj, a presedintelui filialei si a altor catorva membri reprezentativi ai organizatiei.
Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Gorj a desfiintat punctul de lucru deschis la Motru.
Zeci de drumuri judetene din Dolj si Gorj asteapta sa fie reabilitate cu fonduri de la guvern, iar firmele de constructii au inceput lupta pentru sacul cu bani.
La miting vor participa pensionari din cadrul Ligii Pensionarilor Gorj, Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Gorj, Sindicatului Liber - Uniunea Pensionarilor Mineri Gorj, CARP Motru, Liga Pensionarilor Petrolisti, filiala Targu Jiu, Sindicatul Pensionarilor din Bazinul Minier, Sindicatul Liber al Micilor Producatori si Pensionari Gorj.
Sinistratii din tabara Seciuri-Gorj au primit apa plina de microbi. Directorul DSP Gorj, Aristica Morosanu, a interzis folosirea ei, deoarece nu era buna nici pentru spalat. ... Prin urmare, DSP Gorj a interzis folosirea ei.
Potrivit directorului Autoritatii de Sanatate Publica (ASP) Gorj, Aristica Morosanu, memoriul a fost transmis catre ASP Gorj de Ministerul de Sanatate Publica, pentru a se efectua cercetari cu privire la neregulile semnalate de grupul de medici.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a anuntat la sfA¢rsitul saptamA¢nii trecute ca liderul filialei gorjene, Dan Ilie Morega, a fost suspendat pentru o luna din partid, perioada in care secretarul general al PNL va face o ancheta la organizatia judeteana din Gorj.
Organizatia PNL Gorj este verificata de o echipa de la Bucuresti, condusa de Antonel Tanase, presedintele comisiei de cenzori a PNL, aceasta urmand sa stabileasca modul in care au fost stranse cotizatiile si donatiile de catre sefii de institutii descentralizate chemati la raport de Morega.
Fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, Nicolae Mischie, a fost audiat ieri de procurorii anticoruptie din Bucuresti, în calitate de martor în dosarul ROMSILVA.Fostul presedinte al PSD Gorj, Nicolae Mischie, s-a prezentat ieri la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul ROMSILVA.
Prefectul de Gorj, Victor Banta, a devenit peste noapte sperietoarea celor care aspira la statutul de sofer, dupa ce a declarat ca va semna in curand ordinul pentru introducerea poligonului pentru testarea candidatilor.  Conducerea Prefecturii Gorj intentioneaza sa ia masuri pentru a limita accesul candidatilor la permisul auto.
Judetul Gorj se afla pe locul trei in tara, dupa Valcea si Cluj, in luna ianuarie a acestui an in privinta numarului titlurilor de proprietate emise. Potrivit prefectului judetului Gorj, Victor Banta, in ianuarie au fost emise 439 de titluri de proprietate.
Presedintele PSD Gorj, Florin Carciumaru, suna adunarea pentru colegii de partid pentru deblocarea negocierilor cu PD-L, de teama ca directorii serviciilor deconcentrate din judet sa nu fie numiti de liderii centrali ai formatiunilor, peste capul sefilor filialelor locale.
Pedelistii Gheorghe Grivei si Gheorghe Neata au devenit ieri consilieri in cadrul CJ Gorj. ... Liviu Andrei, fost inspector scolar judetean, a renuntat la calitatea de ales local dupa ce a fost numit pe un post de subprefect de Gorj.
In urma analizelor de laborator efectuate de personalul specializat al Directiei de Sanatate Publica (DSP) Gorj, a reiesit prezenta salmonelei in carnea consumata de cei 20 de muncitori care au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara.
Presedintele PSD, Victor Ponta, care este si deputat de Gorj, a participat ieri la Conferinta judeteana a filialei locale.
google-analytics.com