Cautare

5121 de rezultate pentru "clasament divizia d fotbal neamt 2009" (5.93 secunde)
Comitetul interimar de conducere al filialei PNL Neamt a propus suspendarea pentru un an din partid a primarului din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.
O cafenea din centrul municipiului Piatra Neamt a fost incendiata, noaptea trecuta, de persoane ramase necunoscute.
• Banca Romana de Dezvoltare - BRD Unitatile BRD nu vor avea program de lucru cu clientii in zilele de 25 si 26 decembrie 2009 si 1 si 2 ianuarie 2010.
Romania - Ungaria, un meci decisiv pentru calificarea tricolorilor la barajul pentru CM 2014 Nationalele de fotbal ale Romaniei si Ungariei se vor intalni vineri seara, de la ora 21,00, pe Arena Nationala din Bucuresti, intr-un meci vital pentru tricolori in tentativa de calificare la barajul pentru Cupa Mondiala de fotbal din 2014.
Inflatia anuala se va reduce semnificativ anul viitor, dar va depasi, cel mai probabil, intervalul tintit de BNR, de 2,5%-4,5%, iar banca centrala va cobori treptat dobanda de politica monetara, care se va incadra la finele lui 2009 intre 7,5% si 9%, apreciaza analistii economici.
Bugetul CSJ ar putea fi asigurat din formarea de fotbalisti, daca CJ Dolj ar apara mai bine interesele propriei scoli de fotbal pe care o finanteaza din bani publici cu 1,1 milioane de lei anual. ... Craiova are statutul de club de fotbal amator, iar fotbalistii sunt amatori.
9.251.827 de locuitori aveau in 2009 locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 43,1% din populatia Romaniei, cu 14.006 persoane mai mult decat in anul 2008, arata datele transmise de Institutul National de Statistica (INS).
Situatia financiara a cluburilor de fotbal locale, respectiv datoriile acestora catre bugetele statului, se afla in atentia speciala a Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Domnule Surdu, sunteti deputat ales intr-un colegiu din judetul Neamt, iar Eurostat arata ca judetele Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Bacau si Vaslui sunt pe locul al doilea ca grad de saracie din Europa.
Totodata, Tariceanu a confirmat si suspendarea pentru 1 an a lui Gheorghe AŸtefan din functia de primar al Piatra Neamt. ... Totodata, Tariceanu a confirmat decizia de suspendare pentru un an din partid a primarului municipiului Piatra Neamt, Gheorghe AŸtefan.
"Am facut pana acum verificari la Neamt, Arad si Bistrita", a spus ministrul de Interne.
Presedintele PSD Neamt a demisionat, Ioan Chelaru preia functia interimar Liderul PSD Neamt Alin Antohi si-a asumat esecul pentru alegerile partiale pentru Camera Deputatilor si si-a prezentat demisia din functie, sefia organizatiei fiind preluata de vicepresedintele PSD Ioan Chelaru, a anuntat, luni seara, presedintele PSD, Victor Ponta citat de Mediafax.
Scandal-monstru la Neamt PSD si UNPR se pregatesc de fuziunea programata pentru Congresul din aprilie. ... La Neamt, pesedistii locului sunt nemultumiti de faptul ca presedintele Consiliului Judetean, Culita Tarata, isi doreste sefia organizatiei judetene, in pofida faptului ca UNPR-istii ar fi indrituiti doar la un post de vicepresedinte.
Un incendiu de proportii a avut loc intr-o mansarda a pensiunii Boema din Piatra Neamt, duminica dimineata (1 Ianuarie 2017), la orele 6:00. ... Turistii au fost evacuati de catre proprietarii pensiunii, pana la sosirea echipajelor SMURD si ISU Neamt.
Giulestenii cer interventia imediata a FRF Rapid se confrunta cu o problema neobisnuita in Liga a 3-a si cere de urgenta ajutorul Federatiei Romane de Fotbal, in caz contrar urmand a se adresa UEFA.
De mentionat ca pentru acest clasament au fost luate in considerare autoturismele din care exista mai multe exemplare in circulatie, fiind excluse prototipurile. ... Locul doi in clasament revine tot unei creatii europene.
Magda Marincovici) Norvegia este cea mai buna tara din lume pentru a fi mama si Somalia este plasata pe ultimul loc, potrivit unei clasament anual stabilit de organizatia non-guvernamentala Salvati copiii, scrie Sciences et Avenir.
◦Ce fel de baza are stabilirea unui criteriu paritar de reprezentare intre PNL si PSD, prin raportare la alegerile care au avut loc intre 2008 si 2009 (alegeri locale, alegeri parlamentare, alegeri europarlamentare si alegeri prezidentiale)?
Patronul clubului de fotbal Rapid, al holdingului ANA, cu afaceri in turism, imobiliare, electronica etc, fost senator si chiar vicepriministru al Romaniei, George Copos (foto), se afla acum in pragul falimentului. ... 2009, datoriile totale ale lui George Copos la bugetul de stat sunt de 24.
In 2009, ordonatorii principali de credite nu au solicitat sume din acest Fond 5. ... Fondul National de Dezvoltare trebuie reintregit, banii trebuie pusi la loc Prima intrebare publica legata de sumele din FND a fost pusa de Traian Basescu la inceputul anului 2009, cu referire directa la Guvernul Tariceanu.
google-analytics.com