Cautare

529 de rezultate pentru "clasament divizia c" (9.20 secunde)
Reprezentand Divizia de Retail al cunoscutului Grup Metro, REAL este amplasat la iesirea din municipiul Constanta spre Mangalia, in imediata apropiere a mall-ului Metro II si a complexului comercial Praktiker.
In schimb finantistii galateni considera ca societatea FC Otelul ar trebui sa achite datoriile acumulate de club pe vremea cind actionar majoritar era CF Otelul, invocind faptul ca clubul de fotbal si-a pastrat locul in divizia A, un alt argument fiind legat de plata drepturilor de televiziune.
Compania are la aceasta ora de incasat de la clienti creante in valoare totala de circa 200 de miliarde de lei, dupa cum a precizat directorul general al unitatii, Gabriel Negrila. Principalul datornic, cu peste 70% din debite, este divizia de tractiune electrica a CFR.
Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, va lansa, vineri, un nou carburant, Super Diesel Euro 5, in conformitate cu standardul Euro 5, obligatoriu in Uniunea Europeana din 2007 si in Romania din 2009.
Din aceasta cauza, nu este de asteptat ca preturile, deja mari pentru terenuri sau pentru locuinte, sa creasca din nou semnificativ", a declarat Edmond Bogdan Desliu, director de tara al Premiumred Romania, divizia pentru investitii imobiliare a Volksbank.
Mopar Viper de 675 CP la Detroit In timp ce Viper-ul de 600 de cai putere atragea toata presa de la salonul auto Detroit, undeva mai in spate, la standul Dodge, statea "bestia" creata de Mopar, divizia aftermarket a grupului Chrysler, o mostra a ceea ce se pregateste pentru "nava amiral" a companiei.
Dupa Tratatul romano- ucrainian din 1997, vecinii nostri si-au reatras divizia militara, au demolat radarul militar, ulterior construind un debarcader pentru nave mici si un port civil.
Shell si-a vandut ieri companiei franceze Rubis afacerea cu gaz petrolier lichefiat (GPL) din Romania si alte cinci state europene si a iesit defenitiv de pe piata locala.
Investitii si in locuinte In ceea ce priveste constructia de locuinte, divizia de Real Estate a grupului Cefin va investi 37 de milioane de euro pentru un complex rezidential cu 200-300 de apartamente in Arad si alte 31 de milioane de euro pentru un ansamblu cu dimensiuni asemanatoare in Timisoara.
Hella în CraiovaCentrul de cercetare si dezvoltare al companiei germane din Craiova face parte din divizia sistemelor electronice. Initial, Hella Craiova va porni cu un departament de dezvoltare software, însa planurile de viitor includ si un departament de componente hardware.
Hella în CraiovaCentrul de cercetare si dezvoltare al companiei germane din Craiova face parte din divizia sistemelor electronice. Initial, Hella Craiova va porni cu un departament de dezvoltare software, însa planurile de viitor includ si un departament de componente hardware.
Garda Financiara Constanta, a doua din tara ca rezultate dupa divizia Bucuresti, trece printr-o perioada de reorganizare si primenire.
În plus, venirea Ford va atrage o serie de furnizori care vor produce pentru uzina de la Craiova, la fel cum s-a întâmplat si la intrarea Kia în Slovacia sau a Volkswagen în Rusia.Ford s-a angajat sa faca investitii directe de 675 de milioane de euro la Craiova pentru retehnologizarea si modernizarea uzinei si îsi propune ca în 2012 sa aiba cheltuieli de un miliard de euro la uzina din Craiova, care în prezent are 3.900 de angajati, dar va ajunge la 7.000, posibil chiar la 9.000, au precizat în iulie oficialii Ford.J.D Power Automotive Forecasting este divizia de prognoza si analiza a J.D Power, lider mondial pe segmentul de studii de piata pentru industria auto.
Cunoscutul lant de hypermarket-uri Real (divizia de retail a Grupului Metro) desfasoara in perioada 15 august - 15 septembrie a.c.
Totodata, actiunile Rompetrol Well Services, divizia de servicii petroliere, au inchis sedinta cu o pierdere de 9,63%, pe o lichiditate de 3,27 milioane de lei.
Reprezentantii firmei constructoare de masini au anuntat, la începutul anului, ca Divizia de Productie va conduce echipele de design si de ingineri catre crearea unui portofoliu de modele din clasa mica, pentru principalele piete mondiale.
Consiliul de Administratie al Electrica Bucuresti a decis privatizarea companiei de servicii si mentenanta Electrica Serv, au declarat surse din cadrul distribuitorului si furnizorului de energie, citate de Mediafax.
O delegatie Rolls Royce, condusa de Roger Tooke, responsabil pentru Europa Centrala si de Est pentru divizia navala a grupului, s-a aflat saptamana trecuta in Romania, unde reprezentantii companiei s-au intalnit, la 19 septembrie, cu Varujan Vosganian si, ulterior, cu conducerea santierelor navale si a unor producatori de componente si echipamente pentru industria navala.
Vertu, divizia de produse de lux a grupului finlandez, a realizat telefonul Ascent Ferrari 60 pentru a celebra a 60-cea aniversare a producatorului de automobile Ferrari."Am colaborat indeaproape pentru a crea seria limitata a acestor telefoane", a declarat purtatorul de cuvant al Vertu, Elizabeth Maragh.
Printre investitorii fondului se numara Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, International Finance Corporation- divizia de investitii a Bancii Mondiale, European Investment Fund, Agentia Elvetiana pentru Dezvoltare si Cooperare, precum si mai multi investitori privati.
google-analytics.com