Cautare

529 de rezultate pentru "clasament divizia c l" (3.37 secunde)
Grupul german E.ON va prelua, prin divizia sa de gaze Ruhrgas, si pachetul majoritar de actiuni al societatii Distrigaz Nord, care acopera o parte din judetele in care activeaza si Electrica Moldova.
De asemenea se asteapta ca Thomson sa anunte vinzarea unor active BBC, incheierea unor parteneriate intre BBC Worldwide, divizia comerciala a BBC si mutarea unor programe radio-TV de la Londra la Manchester.
Dupa ce Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) a anuntat in martie acest an ca intentioneaza sa devina, indirect, actionar la Distrigaz Sud, si International Finance Corporation (IFC), divizia de investitii in sectorul privat a Bancii Mondiale, intentioneaza sa se implice financiar la Distrigaz Sud, societate pentru care Gaz de France a semnat acordul de privatizare in octombrie anul trecut, potrivit unui anunt al institutiei, preluat de Mediafax.
Incepand de ieri si pana in data de 21 august a.c., Grupul Rompetrol prin divizia sa Rompetrol Ouality Control, in parteneriat cu organizatia ecologista „Mare Nostrum” va pune in practica un proiect ce vizeaza monitorizarea calitatii apelor de imbaiere si a aerului din zona nordica a litoralului, precum si informarea cetatenilor asupra rezultatelor analizelor efectuate, a aratat ieri Ovidiu Constantinescu, purtatorul de cuvant al Grupului Rompetrol, in cadrul unei conferinte de presa desfasurate la Hotelul „Albatros” din Mamaia.
Citigroup Venture Capital International este divizia de investitii pentru pietele in dezvoltare a celui mai mare grup financiar la nivel mondial, Citigroup.
International Finance Corporation (IFC), divizia de investitii in sectorul privat a Bancii Mondiale, a subscris ieri obligatiuni convertibile emise de Banca Transilvania in valoare de 20 de milioane de dolari, se arata intr-un comunicat al institutiei internationale.
Bucurestiul ocupa locul 83 intr-un top al primelor 127 de orase care ofera cele mai bune conditii de viata, realizat de Economist Intelligence Unit, divizia de informatii a grupului „The Economist“.
Seful ANAF a somat cluburile de fotbal , inclusiv pe cele din divizia A, sa-si achite restantele de plata, afirmind ca cluburile noi vor fi obligate sa plateasca datoriile celor vechi, potrivit prevederilor Codului de Procedura Fiscala.
çn 2003, Romania a vandut 25% plus doua actiuni BCR catre Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare si divizia de investitii a Bancii Mondiale, International Finance Corporation, contra sumei de 222 de milioane de dolari.
Sport Club Minerul Jilt administreaza echipa de fotbal divizionara C Minerul Matasari. Alt club de fotbal din judet, Minerul Motru, care activeaza in Divizia B, este de asemenea in faliment, inregistrand datorii istorice de aproape 12 miliarde de lei.
Gazexport, divizia de comert exterior a Gazprom, a anuntat ca livrarea gazelor va respecta termenele si conditiile prevazute in contract.
In ceea ce priveste structura de grup a BCR, Andreas Treichl a precizat ca este posibila renuntarea la divizia de asigurari nonviata a BCR, precum si la biroul de la Londra al Anglo-Romanian Bank, care mai este prezenta la Paris si Frankfurt.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a afirmat ca este analizata varianta privatizarii dupa modelul BCR, unde in urma cu doi ani, in absenta unor oferte acceptabile, s-a decis ca procesul sa inceapa prin cedarea unor pachete de actiuni catre Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare si International Finance Corporation, divizia de investitii a Bancii Mondiale.
Acest anunt vine la scurt timp dupa ce divizia scandinava a grupului de turism transmitea renuntarea la programul cu Romania. ... (M.C.I.)
Potrivit reprezentantilor Rompetrol, acordul va facilita realizarea unei cifre de afaceri pentru divizia de petrochimie de peste 1 miliard de dolari anual.
Odinioara una din marile forte navale ale lumii, divizia marina a Petrom imbogateste inca o mana de afaceristi verosi, batandu-si joc de ultimele vase pe care le mai are.
De fabrica de locomotive se interesa, la un moment dat, SIEMENS (divizia de locomotive). A venit apoi concernul austriac A-TEC, interesat de intreaga uzina, insa reprezentantii societatii au strambat din nas cand au auzit de datorii.
Potrivit unui comunicat de presa transmis de Divizia "BitDefender", din cadrul companiei Softwin, topul virusilor pentru luna mai include aceleasi programe periculoase remarcate in lunile anterioare, cu deosebirea ca s-a inregistrat o activitate mai intensa in randul virusilor cu arie de raspandire restransa, dar care aduc creatorilor lor profituri substantiale.
In plus, patronii majoritatii cluburilor din divizia Bürger sunt de parere ca performantele nu le permit sa atraga investitori puternici.
In plin conflict privind afacerile cu energie, companiile Enel (Italia), AES (SUA), CEZ (Cehia), divizia de investitii a Bancii Mondiale si BERD (Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare) si-au exprimat interesul de a participa la privatizarea complexului energetic Craiova, a declarat ieri Constantin Balasoiu, directorul general al firmei, citat de Mediafax.
google-analytics.com