Cautare

307 de rezultate pentru "clasament de" (3.06 secunde)
Utilizand drept criterii volumul de vanzari, valoarea de piata, valoarea activelor si nivelul profitului, clasamentul pe anul 2006 a celor mai valoroase companii din lume a plasat pe prima pozitie corporatia financiara americana Citigroup.
Romania se plaseaza, conform unui indicator agregat al dezvoltarii economico-sociale al Centrului Roman de Politici Economice (CEROPE), pe locul 45 din 50 de tari analizate, fiind la un nivel apropiat Braziliei sau Africii de Sud, dar peste Bulgaria, potrivit unui studiu publicat zilele trecute.
Anul acesta, aproximativ 80.000 de romani si-au achizitionat pachete turistice in diferite statiuni din tara pentru a petrece sarbatorile. Litoralul romanesc nu a atras prea multi clienti , mai ales ca doar 10-15 hoteluri sunt deschise, majoritatea fiind unitati profilate pe turismul de business, care sunt operationale tot anul.
Potrivit Agentiei de evaluare financiara Fitch Ratings, citata de Mediafax, relaxarea politicilor fiscale programata in Romania si Serbia ar putea accelera cresterea deficitului de cont curent in acest an.
Dezvoltarea afacerilor in domeniul imobiliar au facut ca tara noastra sa devina una dintre cele mai cautate piete de investitii in acest domeniu.
Cand vine vorba de construirea unei locuinte sau a unei case de vacanta, romanii nu arata a fi zgarciti.
Europa ocupa primul loc într-un clasament privind totalul cheltuielilor de afaceri si guvernamentale, cu 16.700 miliarde de euro cheltuite în 2006, mai mult decât orice alta regiune geografica sau economica a lumii, potrivit unui studiu realizat de Visa Commercial la nivelul Europei, relateaza NewsIn.Aceste cifre arata, potrivit autorilor studiului, potentialul urias pe care segmentele de afaceri între companii (business to business) le ofera industriei europene a sistemelor de plata.
In iulie, Costinesti a fost cea mai cautata statiune pe Internet de pe litoralul romanesc, potrivit unui clasament efectuat de trafic.ro si preluat de The Money Channel.
Evolutiile bursiere din ultima perioada sunt promitatoare pentru acest sfârsit de an.Obiceiurile traditionale oltenesti sunt printre cele mai frumoase din tara, atragând de la an la an din ce în ce mai multi turisti în zonele unde acestea sunt pastrate înca în aceeasi forma mostenita din generatie în generatie.
Piata imobiliara a fost mereu o oportunitate concreta de lansare si dezvoltare în afaceri.
Romania se afla pe pozitia a patra in lume si pe primul loc in Uniunea Europeana in functie de numarul taxelor pe care o companie trebuie sa le plateasca intr-un an, cu 96 de impozite, nivel de peste doua ori mai mare decat cel din alte state europene, precum Polonia sau Slovacia, potrivit PwC.
Romania a coborat in acest an o pozitie, pe locul 68, in clasamentul anual privind libertatea economiei realizat de Fundatia Heritage si Wall Street Journal. Totusi, punctajul obtinut s-a imbunatatit usor, ca urmare a unei evaluari mai favorabile privind piata monetara si climatul de investitii.
Bulgaria si Romania care au aderat la Uniunea Europeana anul trecut sunt cele mai sarace state ale UE, arata un clasament al Biroului european pentru Statistica citat de Reuters.Bulgaria are cea mai redusa cota a Produsului Intern Brut pe cap de locuitor, 38 de unitati, si este urmata de Romania cu 41 de unitati.
Bucurestenii si firmele din Capitala au imprumutat, pana la sfarsitul lunii iunie, echivalentul a 61,87 miliarde lei (17 miliarde euro), suma ce a reprezentat peste o treime ( 34,6%) din totalul creditelor in lei si valuta acordate de banci in aceasta perioada, arata datele bancii centrale.
Romania a coborat in perioada aprilie-iulie doua pozitii, pana pe locul patru, intr-un clasament al indicelui increderii in mediul de afaceri din 11 state din Europa Centrala si de Est (ECE), calculat de Thomson Reuters si banca austriaca OeKB prin chestionarea a 400 de companii din regiune.
Romania a coborat in perioada aprilie-iulie doua pozitii, pana pe locul patru, intr-un clasament al indicelui increderii in mediul de afaceri din 11 state din Europa Centrala si de Est (ECE), calculat de Thomson Reuters si banca austriaca OeKB prin chestionarea a 400 de companii din regiune.
Patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, Gigi Becali, este pe locul intai in topul celor mai bogati romani, realizat de revista "Capital", avand o avere de 2,5 miliarde de euro.
Cel mai bun rezultat al oltenilor a fost realizat de o firma doljeana, care a reusit sa ajunga pe locul 19 într-un clasament national al întreprinderilor mari. 2007 a fost un an în care sectorul economic a avut o evolutie pozitiva, cunoscând cresteri atât pe segmentul salariati, cât si în ceea ce priveste rentabilitatea si profitul.
Valoarea achizitiilor imobiliare a scazut in Bucuresti, in trimestrul al treilea, de aproape trei ori fata de perioada similara a anului trecut, la 110 milioane euro, insa acest oras se afla printre principalele 18 piete europene unde s-au inregistrat tranzactii in domeniu, potrivit Atisreal.
Criza financiara si franarea globala a cresterii economice au modificat clasamentul celor mai mari economii ale lumii in functie de Produsul Intern Brut (PIB) exprimat in dolari, iar recesiunea va propulsa China pe pozitia a doua in lume pana in 2010, in detrimentul Germaniei si Japoniei.
google-analytics.com