Cautare

307 de rezultate pentru "clasament de" (3.11 secunde)
Ca urmare a calamitatilor naturale provocate de temperaturile scazute, inregistrate in lunile ianuarie si februarie a.c., Guvernul Romaniei a emis in luna martie 2006 o Ordonanta de Urgenta in care se stipuleaza subventiile oferite de catre stat, in functie de suprafata de teren detinuta, de cultura si de cheltuielile proprietarului.
Pe ce criterii se face promovarea la locul de munca? De ce majoritatea angajatilor efectueaza ore suplimentare? De ce sunt preferati barbatii in posturile de conducere?
Sumele importante trimise anual de cetatenii aflati la munca in strainatate, printre care si romani, contribuie la cresterea standardului de viata si stimuleaza investi-tiile populatiei in statele din estul Europei, potrivit unui raport al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), preluat de Reuters.
Cinci banci de investitii, care au consiliat grupul anglo-indian Mittal-Steel, vor avea de castigat de pe urma preluarii de catre acesta a grupului siderurgic Arcelor. ... In cazul in care tranzactia va fi incheiata cu succes, pe langa comisioanele obtinute, aceste banci vor avansa in clasamentul institutiilor de profil.
BlueGene, care functioneaza in cadrul Departamentului Energetic (DOE)/IBM din Rochester USA, contine 65,536 de procesoare si a reusit sa parcurga 280,6 trilioane de operatii pe secunda, conform benchmark-ului Linpack. Supercomputerul american este de 35.000 de ori mai rapid decat un calculator normal.
Tranzactiile in leasing pe piata auto romaneasca au avansat cu 46% in primul semestru fata de perioada similara a anului trecut la 58.438 de autovehicule, cumuland circa 43% din totalul vanzarilor, potrivit datelor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor din Romania (APIA).
Intr-un top al preturilor, capitala Romaniei se plaseaza pe locul 58 intr-un clasament ale celor mai scumpe 71 orase din lume. Studiul, intitulat "Preturi si salarii", a fost publicat ieri, fiind realizat de banca elvetiana UBS si preluat de AFP.
Romania se plaseaza pe pozitia a doua in topul mondial al statelor cu cele mai bune performante in zona reformelor economice in intervalul 2005-2006, dupa Georgia, ocupand primul loc intr-un clasament regional, potrivit unui studiu al Bancii Mondiale (BM).
De aceea, orice clasament al institutiilor de credit este binevenit, mai ales ca in ultimii ani au aparut multe banci comerciale noi, mai mici, care insa cuceresc cote de piata importante.
Camera de Comert, Industrie si Agricultura a facut public topul firmelor galatene care si-au crescut zerourile din conturi in ultimul an si care si-au folosit inteligent forta de munca pentru a obtine profit.
In topul celor mai puternice companii romanesti din 2005, realizat de revista "E-finance", figureaza pe primele locuri companii furnizoare de servicii si multinationale.
Averile insumate ale celor mai bogati 300 de oameni de afaceri romani ating suma de 22 de miliarde de dolari, echivalentul a 18,2% din PIB, in crestere cu 37% fata de nivelul de 16 miliarde de dolari din 2004, potrivit Topului 300 Cei mai Bogati Romani, realizat de catre revista "Capital".
ßapte din cele opt regiuni ale Romaniei se vor plasa printre ultimele 15 zone din UE din punct de vedere al nivelului produsului intern brut pe locuitor, nord-estul Romaniei fiind considerat cea mai saraca regiune din spatiul comunitar, sustin datele statistice al UE.
Prima editie a Targului "Cadouri de Craciun" care va avea loc in perioada 13-17 decembrie a.c.
Controalele facute recent de catre reprezentantii Primariei si cei ai societatii Apaterm la un numar de 37 de asociatii de proprietari din municipiul Galati, care in perioada iulie-septembrie 2006 nu au facut nici o plata in contul societatii, au scos la iveala o serie de deficiente care au fost scump platite de catre administratorii sau de presedintii asociatiilor.
In acest clasament al rentabilitatii bancare Romania ocupa abia pozitia a opta, cu o rentabilitate a fondurilor proprii de numai 15,4%, comparativ cu rentabilitati de peste 25 de procente care au fost atinse de bancile din Cehia si Letonia.
Clasamentul anual al celor mai poluante modele de autovehicule de pe mapamond, dat recent publicitatii de Consiliul American pentru Economisirea Eficienta a Energiei (ACEEE) indica pe primul loc o masina americana fabricata de cunoscutul producator yankeu Dodge.
Un studiu recent efectuat de o companie bucuresteana de consultanta releva faptul ca in cursul anului trecut cele mai riscante domenii de afaceri au fost comertul si agricultura. Aceste concluzii se bazeaza pe numarul falimentelor inregistrate la firmele din Romania, grupate pe domenii de activitate.
Un recent clasament international al celor mai scumpe limuzine de serie cu grad ridicat de siguranta plaseaza modelul Mercedes-Benz SL-Class Convertible, al carui pret de baza este de 95.575 de dolari, pe prima pozitie. Pe locul secund se situeaza un model fabricat de cunoscutul producator german BMW.
Si in 2007, recomandarea specialistilor cand vine vorba de investitii imobiliare este de a cumpara terenuri. ... Ca urmare a cresterii rapide a economiei si a aderarii la Uniunea Europeana, Romania ocupa, potrivit NewsIn, primul loc intr-un clasament al celor mai rentabile investitii imobiliare pe termen lung in Europa.
google-analytics.com