Cautare

307 de rezultate pentru "clasament de" (2.54 secunde)
In prima suta de companii din Romania predomina firme recent privatizate; de altfel, in fruntea clasamentului sta Petrom, secondata de Societatea Comerciala de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice.
Bucurestiul a pierdut pozitia de cel mai ieftin oras din Europa, in favoarea Belgradului, capitala Romaniei urcand pe locul 109 din 124 intr-un top mondial realizat de Economist Intelligence Unit (EIU) referitor la costurile de trai.
Romania a atras anul trecut peste 50% din volumul investitiilor straine directe realizate in statele din sud-estul Europei, dar a ramas la un nivel scazut al sumelor investite pe cap de locuitor, potrivit unui studiu al Bank Austria Creditanstalt (BA-CA).
Serviciul Eurostat al Comisiei Europene a dat publicitatii datele referitoare la Produsul Intern Brut (PIB) pe cap de locuitor in Europa.
Cu cele 115 de miliarde de dolari spalate anual, Romania se afla pe locul sapte intr-un clasament al tarilor care spala bani negri, releva un studiu realizat de John Walker Crime Trends Analysis, citat de www.baniinostri.ro. ... Statele Unite cu 1,3 mii de miliarde de dolari;
Dacia se mentine drept cel mai cunoscut brand romanesc, cu o cota de recunoastere spontana de 45,1% in 2005, asa cum reiese din cercetarea "High Impact Brands 2005 " realizata de compania de cercetare de piata Synovate.
Dacia se mentine drept cel mai cunoscut brand romanesc, cu o cota de recunoastere spontana de 45,1% in 2005, asa cum reiese din cercetarea "High Impact Brands 2005 " realizata de compania de cercetare de piata Synovate.
Banca Comerciala Romana (BCR) a urcat 40 de locuri in topul celor mai puternice banci de la nivel mondial, ocupand locul 332 din 1.000 de banci luate in calcul, potrivit unui clasament realizat de revista britanica “The Banker“.
Pe aceasta lista nu a fost inclus consortiul Texas Pacific Group si Citigrup Venture Capital International, care, la rindul sau, depusese scrisoare de intentie pentru privatizarea BCR.
Pe masura ce Europa Centrala si de Est devine un competitor tot mai serios pentru China in privinta fortei de munca ieftine, investitorii straini se reorienteaza spre aceasta zona, arata un studiu referitor la atractivitatea afacerilor derulate in Europa realizat de compania Ernest&Young.
Bucurestiul a pierdut pozitia de cel mai ieftin oras european in favoarea Kievului si Belgradului, se arata intr-un recent clasament mondial bianual realizat de „The Economist Intelligence Unit“ (EIU).
Potrivit unui clasament realizat in iulie de compania Neogen, cele mai cautate destinatii de vacanta au fost in aceasta vara Constanta si Sinaia. ... Urmatoarele locuri in topul cautarilor realizate de internauti pentru aceeasi perioada sunt ocupate de Delta Dunarii, Mamaia, Eforie si Costinesti.
Romania se situeaza pe pozitia a opta intr-un clasament al statelor cu cel mai rapid ritm de reforme, in 2004, potrivit raportului „Doing Business in 2006. Creating Jobs“, realizat de Banca Mondiala si International Finance Corporation.
Firma Transilvania General Import-Export face parte dintre primele 25 de mari companii private din Romania, care anul trecut au realizat o cifra de afaceri de 14,66 miliarde de euro, ceea ce inseamna circa 25% din PIB, conform unei analize realizate de revista „Business Magazin“, pe baza datelor financiare publicate de Ministerul Finantelor Publice.
Romania ar trebui sa inregistreze un ritm anual de crestere economica de 8% pentru a elimina saracia absoluta pana in 2015, se arata intr-un studiu efectuat de Banca Mondiala, care analizeaza evolutia saraciei in fostele state comuniste.
Pentru prima oara in ultimii 15 ani, mamutii economiei romanesti (companiile cu peste 500 de salariati) trec pe profit. Mai mult, cifra de afaceri cumulata a primelor o suta de companii s-a situat anul trecut la 29,37 miliarde de euro, in crestere cu 19% fata de 2003.
Romania ocupa locul 24 intr-un clasament al celor mai bune locatii pentru investitii straine (offshoring) din lume, se arata intr-un studiu realizat de o firma de consultanta si audit.
Camera de Comert si Industrie a Romaniei a premiat ieri excelenta in afaceri dovedita anul trecut de firmele romanesti. Printre premianti s-au numarat, de altfel ca intr-o buna traditie, si companiile conduse de oamenii de afaceri Ioan Micula si Viorel Micula.
Din august 2002, oltenii au obtinut finantari SAPARD in valoare de peste 1.400 de miliarde de lei vechi. Cifra ar fi fost mult mai mare insa daca, pe parcursul derularii programului de finantare, autoritatile n-ar fi intampinat dificultati procedurale si financiare.
Constanta se afla pe locul 4 in tara intr-un clasament al judetelor cu cele mai multe societati comerciale cu participare straina si pe 6 in topul judetelor cu cele mai mari investitii straine.
google-analytics.com