Cautare

307 de rezultate pentru "clasament de" (3.21 secunde)
Formatia Cesena, cu Adrian Mutu titular, a fost invinsa, duminica, in deplasare, cu scorul de 3-0, de Cagliari, in etapa a 28-a a campionatului Italiei. ... Adrian Mutu a jucat pana in minutul 72, insa evolutia sa a fost destul de stearsa. ... Clasament:
Tehnicianul Marcello Lippi, campion mondial cu nationala Italiei in 2006, a fost numit, ieri, in functia de antrenor principal al echipei Guangzhou Evergrande, inlocuindu-l pe sud-coreeanul Lee Yang-soo, a anuntat clubul chinez, citat de AFP si Mediafax.
Clasament loc echipa J V E I GM-GP P 1 Romania 2 2 0 0 6-0 6 2 Olanda 2 2 0 0 6-1 6 3 Ungaria 2 1 0 1 6-4 3 4 Turcia 2 1 0 1 3-2 3 5 Estonia 2 0 0 2 0-5 0 6 Andorra 2 0 0 2 0-9 0
Marti seara in direct la Antena 1 de pe National Arena nationala Romaniei intalneste reprezentativa "portocalei mecanice " , Olanda . ... Clasament actual :
"In ultimele 48 de ore in evolutia domnului Sergiu Nicolaescu au aparut complicatii cardiace si pulmonare severe care nu au raspuns la tratamentul intensiv aplicat si care au condus la deces azi, 3 ianuarie 2013, ora 8,20", a anuntat purtatorul de cuvant al Spitalului, printr-un comunicat de presa transmis AGERPRES.
Peste 40% dintre romani sunt de acord cu crearea unei noi majoritati guvernamentale si cu inlocuirea premierului Calin Popescu-Tariceanu din fruntea Guvernului.
Cum ar arata economia Romaniei daca s-ar reunifica cu Republica Moldova Exercitiu de imaginatie: ... Eventuala unire a Romaniei cu Republica Moldova ar aduce Romaniei un plus de 3,7 mil. locuitori, o crestere a PIB de 5,5 mld.
Institutul pentru Politici Publice a realizat o analiza a activitatii membrilor Camerei Deputatilor si mai multe clasamente ale participarii la votarea nominala a proiectelor de lege, precum si a modului in care au votat alesii, in functie de apartenenta si loialitatea fata de formatiunea politica pe listele careia au candidat.
Florinel Badulescu (foto), presedintele Societatii Nationale de Oncologie Medicala din Romania (SNOMR), Dr Oana Costan, Directia Programe Nationale de la CNAS, Cezar Irimia, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania (FABCR). Desi au fost invitati, au lipsit reprezentantii Administratiei Prezidentiale, ai premierului si ai comisiilor parlamentare de sanatate.
Piata de ciocolata prinde aripi De Ziua Indragostitilor dar si de 1 si 8 Martie, ciocolata, in diversele ei forme, este de nelipsit in cadourile pe care romanii si le fac, alaturi de flori si surprize.
Mai multe echipe de cercetatori au incercat sa ofere un raspuns la aceste intrebari, obtinand date pretioase in studiile lor despre inteligenta lumii animale. Iata ce au aflat oamenii de stiinta:
Intr-un clasament facut la nivel national, Galatiul ocupa locul al treilea, dupa Cluj-Napoca si sectorul 3 al Bucurestiului, cu un numar de 361 de sesizari.
Teama resimtita fata de Securitate se rasfrange in continuare, la 16 ani de la Revolutie, asupra actualelor servicii de informatii din Romania.
Semnaleaza un caz de birocratie!" - acesta este sloganul sub care a fost lansat oficial, ieri, un site pe care cei nemultumiti de felul in care sunt tratati de functionarii publici isi pot spune pasul.
Liderul pedistilor galateni a primit o functie de secretar executiv in cadrul PD. Delegatii la Consiliul National de Coordonare (CNC) al PD si-au ales vineri 9 noi secretari executivi.
Barometrul de „vizibilitate” a alesilor in presa nationala aduce de fiecare data surprize majore in ceea ce priveste oglindirea activitatii parlamentare in mijloacele de informare.
Agentia Nationala de Integritate va primi consiliere din partea Institutului de Management Public - HAUS, potrivit declaratiilor facute de Tudor Chiuariu. Ministrul Justitiei a angajat o astfel de discutie cu conducerea Institutului, in cadrul vizitei oficiale pe care o efectueaza in Finlanda.
Activitatea parlamentarilor in sesiunea februarie - iunie 2007 a fost destul de scazuta, se constata intr-un raport dat publicitatii vineri de Institutul de Politici Publice.
Echipa de liga secunda FCM Dunarea a incheiat in genunchi turul de campionat. Desi au pornit la drum cu gandul de a mai recupera cate ceva din pasivul de la adevar, galatenii au sfarsit prin a fi umiliti pur si simplu la Campina.
Conform ultimului studiu realizat de Institutul de Politici Publice, parlamentarii galateni nici nu au excelat, dar nici nu sunt chiar pe ultimul loc in ceea ce priveste activitatea desfasurata in Parlament in ultima sesiune parlamentara.
google-analytics.com