Cautare

307 de rezultate pentru "clasament de" (3.07 secunde)
Romania este condamnata sa nu piarda in Finlanda Astazi, de la ora 21.45, Romania va intalni, in deplasare, Finlanda, in a treia etapa a preliminariilor Campionatului European de fotbal din 2016 • Romanii se confrunta cu mari probleme de efectiv inaintea acestui meci Romanii nu si-au revenit inca din socul remizei cu Ungaria de sambata de pe Arena Nationala, dar trebuie sa scoata macar o remiza in Finlanda pentru a nu-si complica viata in Grupa F.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai mari evenimente de alergare stradala din Romania, anunta alergatorii ca in vederea obtinerii statutului de Bronze Label din partea IAAF (Asociatia Internationala a Federatiilor de Atletism), Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti trebuie sa intruneasca mai multe criterii, astfel ca regulamentul evenimentului a fost aliniat la standardele cerute de IAAF:
Rezultatul pare sa-l fi multumit pe Dan Alexa care a avut cuvinte de lauda la adresa echipei Dinamo despre care crede ca are un lot superior valoric multor echipe ce vor juca in curand in play-out.
Reduce hipertensiunea si stratul adipos de pe abdomen (Autoare: Magda Marincovici) Dieta Dash (Dietary Approaches to Stop Hypertension - abordari dietetice pentru stoparea hipertensiunii) este nominalizata chiar de specialisti ca un important instrument de reglare a tensiunii arteriale.
Magda Marincovici / marius tuca.ro) La aceasta intrebare, US News&World Report, care a realizat un clasament anual, raspunde scurt: ... Acest clasament este stabilit in fiecare an de revista americana US News & World Report.
Urmarind cu atentie sporita, dar si cu oarecare sila festivitatea de premiere a celor "Zece pentru Romania", m-am si gindit imediat la un nume luat absolut la intimplare, coleg de generatie utecista cu Tatulici.
Cred ca printre evenimentele remarcate de lumea fotbalistica in week-end-ul trecut au fost si victoriile oltenilor din Liga I, foarte importante, avand in vedere situatiile din clasament ale celor doua echipe, Universitatea si Pandurii.
Universitatea Cambridge a urcat pe locul al doilea in noul clasament mondial al universitatilor. ... Massachusetts Institute of Technology isi pastreaza primul loc in clasament.
Chindia Targoviste a castigat duelul contra celor de la Rapid cu scorul de 2-1, in etapa cu numarul 12 din Liga 1. Chindia Targoviste a bifat prima victorie a sezonului si a ajuns la sase puncte in clasament.
Intr-un clasament al celor mai buni soferi din Europa, romanii au despre ei ca soferi o parere buna:
In ciuda neregulilor semnalate pana in prezent de Asociatia Pro Democratia (APD), care a monitorizat prima jumatate a campaniei electorale, directorul Adrian Sorescu a remarcat faptul ca politicienii romani "incep sa respecte partea formala a lucrurilor", fapt ce denota o "civilizare" a clasei politice.
Spate asigurat si pentru PPE, si pentru partidele romanesti Iminenta integrare a Romaniei in Uniunea Europeana aduce cu ea si o schimbare destul de importanta pe scena politica autohtona.
PSD isi reconfirma pozitia de lider al vietii politice botosanene. Coalitia pe care partidul de guvernamint a facut-o cu PUR a atras cele mai multe dintre voturile locuitorilor judetului, victoria Uniunii fiind una zdrobitoare.
Toate cele patru exit poll-uri comandate de televiziuni arata ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, din 6 decembrie, se vor confrunta Traian Basescu si Mircea Geoana, ambii obtinand peste 30% din voturile exprimate pana la ora 21.00, la o distanta de doar cateva procente.
Premierul Romaniei Victor Ponta (60%) obtine dublu fata de Presedintele Basescu (30%). In clasament mai apar Crin Antonescu (5%), Dan Diaconescu si fostul Premier-Unguent MRU, fiecare cu 0%.
Noii primari ai municipiilor resedinta de judet Potrivit rezultatelor provizorii, PNL a castigat 11 municipii resedinta de judet (14 daca punem la socoteala si independentii sustinuti mai mult sau mai putin fatis de liberali), PSD a obtinut 10 municipii resedinta de judet (plus Bucuresti, cu toate cele 6 sectoare), UDMR a obtinut 3 victorii, PRSo a castigat in Deva, iar UNPR la Baia Mare.
Liberalii si democratii ar obtine 45 la suta, iar PSD - 30 la suta, potrivit datelor unui sondaj de opinie OMNIBUS realizat de Centrul de Sociologie Urbana si Regionala - CURS, difuzate ieri.
Gheorghe Popescu, presedintele de onoare al clubului Chindia Targoviste, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca Flavius Stoican este noul antrenor al formatiei din Liga a II-a, informeaza Digi Sport.
Voleibalistii craioveni vor intalni astazi, in deplasare, de la ora 17.00, formatia Unirea Dej, in cadrul penultimei etape a primei parti a campionatului Diviziei A1.
Mijlocasul Banel Nicolita a fost titular in partida pe care formatia sa, Saint-Etienne, a terminat-o la egalitate, scor 0-0, pe "Stade de l’Abbé Deschamps", cu Auxerre, insa nu a mai impresionat, fiind inlocuit in minutul 63 de Laurent Batlles. ... Clasament: ... Montpellier 53 de puncte, 2.
google-analytics.com