Cautare

1346 de rezultate pentru "clasament de fotbal" (5.46 secunde)
Puteti citi in continuare cateva extrase din pagina de Facebook a lui DON PEDRO, care ne ajuta sa intelegem substratul bataliei de pe frontul romano-roman:
Gheorghe Funar, secretar general al PRM, a declarat sambata ca formatiunea din care face parte nu profita de "sezonul de transferuri din politica", dar ii considera bineveniti in partid pe fostii membri PNG, care parasesc formatiunea.
Considerand ca echipele de fotbal si de rugby ale Mangaliei se afla intr-o situatie dezastruoasa, candidatul PSD pentru Primaria Mangalia, consilierul judetean Claudiu Tusac si-a oferit sprijinul. ... "Imediat ce am aflat de situatia celor doua echipe, am discutat cu presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu.
Desi pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local, data publicitatii si programata sa aiba loc pe 28 august, se afla nu mai putin de 52 de proiecte de hotarari, multe dintre acestea ar putea sa nu mai ajunga sa fie dezbatute.
Ion Calinoiu, seful Consiliului Judetean Gorj, nu il mai finanteaza pe Marin Condescu, presedintele Clubului de Fotbal Pandurii Targu Jiu, circa 700.000 de lei din bugetul CJ ajungand insa la echipele de handbal si de baschet.
La capitolul plusuri, PSD ar fi castigat prin schimbarea presedintelui si ar fi inceput sa se aseze in opozitie ca la fotbal. 'PSD a comis doua erori strategice importante dupa esecul de la prezidentiale:
Campania electorala a celor doi, in lupta pentru castigarea sefiei Consiliului Judetean Dolj si a functiei de primar al Craiovei, va fi coordonata de europarlamentarul Marian Jean Marinescu Europarlamentarul Marian Jean Marinescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca se va ocupa personal de coordonarea campaniei electorale a PDL in Dolj si mai cu seama a celor doi candidati la cele mai importante functii elective din judet:
De ce nu-i lasa Victor Ponta pe prefecti sa se uite la meciurile Euro 2012 in acest week-end Premierul Victor Ponta a cerut prefectilor ca, sambata si duminica, sa nu se uite la partidele de fotbal de la Campionatul European, ci sa se concentreze asupra organizarii alegerilor locale, spunandu-le ca pentru alte probleme va fi timp saptamana viitoare.
Domnule Antonescu, va rog, o precizare legata de prima intrebare cu Serviciul de Informatii Externe - domnul Melescanu a inteles ca trebuie sa mearga la Comisia care ancheteaza activitatea SIE in Parlament, cei de acolo l-au trimis la dumneavoastra si la CSAT;
Cele mai mari afaceri se fac in domeniul imobiliar, constructii ori turism, iar dovada consta chiar in numarul mare de bogati romani care au pariat pe domeniile in cauza.
Baza sportiva Samus din Satu Mare, situata linga Gradina Romei, a fost achizitionata de Academia Comerciala, care intentioneaza sa-si construiasca aici viitorul sediu. Fostul proprietar al bazei, concernul suedez Electrolux, va incasa, potrivit unor surse demne de incredere, in jur de 260.000 de euro (60 euro/mp).
Firmele din Gorj care nu isi platesc datoriile la bugetul statului si nu mai au nici o posibilitate sa le achite intra pe banda rulanta in faliment, DGFP Gorj introducand lunar la judecatorie zeci de cereri de lichidare judiciara.
"Razboiul" dintre Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului Galati si FC Otelul, a carui miza este suma de 13 milioane de lei, a ajuns in justitie Demersurile facute de catre Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati in vederea obligarii societatii FC Otelul, actionarul principal al clubului de fotbal, de a achita suma de 13 milioane de lei reprezentind obligatiile de plata ale vechiului actionar, organizatia non profit CF Otelul, au ajuns in instanta.
Noua romani figureaza in topul celor mai bogati o suta de est-europeni realizat de revista Wprost, se arata pe extensia web a publicatiei poloneze. Topul de anul acesta include 48 de rusi, 15 ucraineni, 14 polonezi, 9 romani, 4 sarbi, 3 cehi, 3 croati, 2 bulgari si 2 lituanieni.
Chestorul Mircea Bargoz este de mai putin de o luna seful Politiei Constanta. ... Deocamdata, se afla la faza de prospectare, de elaborare a planului de actiune, incearca sa ia totul de la capat, in stilul sau.
Cum era de asteptat, debutul Campionatului European de Fotbal va creste si vanzarea produsului cel mai asociat cu acest sport, adica berea.
Dupa ce in urma cu cateva saptamani a fost pus gazonul, care arata ca un covor verde, stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin va beneficia si de alte imbunatatiri.
Tobet.com a sarbatorit recent 50.000 de utilizatori din Romania si cu aceasta ocazie a oferit la inregistrare un bonus record pe piata locala: ... Cu acest prilej, cei de la Tobet.com au sustinut o conferinta de presa la Hotel Capital Plaza din Bucuresti.
Teren de fotbal de 200.000 de euro, in satul lui Eminescu Autoritatile isi bat joc, pur si simplu, de banii publici, stransi din taxe si impozite.
Si de pe stadionul de fotbal, unde nationala Romaniei s-a batut cu nationala Frantei, dar si din imnul de stat.
google-analytics.com