Cautare

1421 de rezultate pentru "clasament de fotbal juniori c" (3.12 secunde)
Penny Market devine primul sponsor al nationalelor de juniori, junioare si tineret prin extinderea parteneriatului cu Federatia Romana de Fotbal. Penny Market, parte a grupului german REWE, extinde parteneriatul cu Federatia Romana de Fotbal pentru inca patru ani si sustine noi echipe reprezentative si competitii.
Juniorii D din Oltenia se infrunta la Hanul Doctorului, favoriti la castigarea turneului zonal fiind craiovenii de la Scoala de Fotbal "Gica Popescu"
Scoala de Fotbal "Gica Popescu" a fost desemnata de FRF sa organizeze turneul semifinal (Grupa B) al Campionatului National la juniori D (copii nascuti in anii 1999-2000).
Primaria din Banie si finantatorul clubului de fotbal Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, jongleaza cu banii oamenilor.
Craiova cere 30.000 de euro pentru formarea a sapte fotbalisti care au ajuns la alte echipe dupa dezafilierea "U"
Noua echipa de fotbal a Craiovei, care va evolua in Liga a II-a, va ramane o afacere exclusiv privata, dupa ce consilierii municipali, in frunte cu primarul Olguta Vasilescu, au refuzat sa se implice in fotbal Consilierii municipali craioveni au lasat la latitudinea FRF infiintarea noii echipe de fotbal a Craiovei, pe locul de Liga a II-a oferit orasului in cadrul Adunarii Generale (AG) de pe data de 14 mai.
Luptatorii de wushu de la clubul craiovean Wu Quan Li "Forta celor cinci pumni" au revenit de la Campionatul National de wushu/Qingda Sanshou (light contact) de la Bucuresti cu 14 medalii, dintre care cinci de aur, sase de argint si trei de bronz.
Sportivii de la LPS "Petrache Triscu", CS Bushi si CS Universitatea Craiova au fost printre remarcatii editiei cu numarul 13 a Cupei Saishin, gazduita de Sala Sporturilor "Traian"
Fotbal Club Otelul SA, societatea comerciala care are grija de destinele echipei de fotbal ros-alb-albastre, a mers anul trecut in pierdere, ceea ce arata ca sportul cu balonul rotund nu a fost o activitate rentabila.
La sfirsitul anului 2003, SC UNIVERSITATEA CLUB FOTBAL SA Craiova, una dintre societatile care au gestionat de-a lungul ultimilor ani destinele clubului fanion al Olteniei, a intrat in procedura de faliment.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
Atacantul formatiei ALRO Slatina, Andrei Cretu, si-a cerut scuze pentru iesirea necontrolata de la meciul cu Muresul Deva, cand, dupa ce a marcat, s-a indreptat spre banca tehnica si a facut un gest de nemultumire spre "secundul"
Grupa de juniori D a Scolii de Fotbal "Gica Popescu" ... Scolarii, pregatiti de Dumitru Barbu, au invins cu 3-1 pe Ceahlaul Piatra Neamt, golurile craiovenilor fiind marcate de Hery Kim (2) si Dragos Tescan.
Campioana nationala cu CFR Craiova, Victorina s-a bagat si la joc intr-o partida demonstrativa intre profesorii de la FEFS si prim-divizionara de fotbal feminin Real Craiova.
Campionatul National de cros, desfasurat weekendul trecut in localitatea Baile Felix, s-a bucurat de o participare numeroasa, la start fiind prezenti 666 de sportivi (317 la feminin, 349 la masculin) care au concurat la urmatoarele categorii de varsta:
Performerii editiei de anul acesta ai Memorialului "Ionel Ghita" ... din Craiova, au fost Florina Pierdevara (foto), de la CS Universitatea Craiova, si Cezar Bobolicioiu, de la CSM Craiova.
David Popovici a stabilit un nou record mondial la competitia de juniori din Peru. David Popovici a castigat aurul mondialelor de juniori la 200m liber. David este campion european si mondial, de juniori si seniori, la 200m liber.
Romania - Ungaria, un meci decisiv pentru calificarea tricolorilor la barajul pentru CM 2014 Nationalele de fotbal ale Romaniei si Ungariei se vor intalni vineri seara, de la ora 21,00, pe Arena Nationala din Bucuresti, intr-un meci vital pentru tricolori in tentativa de calificare la barajul pentru Cupa Mondiala de fotbal din 2014.
google-analytics.com