Cautare

3613 de rezultate pentru "clasament de fotbal dolj juniori" (2.86 secunde)
Fundatia pentru Transplant si Federatia Romana de Fotbal organizeaza in data de 13 mai 2016 o Conferinta de Presa, la FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL MOGOSOAIA, incepand cu ora 17.30.
Mihai Stoica a reactionat in urma deciziei luate de ICCJ, care a hotarat rejudecarea procesului pentru palmares dintre FCSB si CSA Steaua.
Pe punctul de a fi exclusa din Liga 1, in doua randuri, in primavara, Pandurii Targu Jiu s-a autodepasit in partea a doua a anului, cand a practicat cel mai bun fotbal al campionatului In plina criza economica, clubul Pandurii Targu Jiu s-a luptat din greu pentru a supravietui, pe teren, dar mai abitir pe la comisii, cu partenerii hrapareti, Dinamo si International Curtea de Arges.
In timp ce manelistii castiga bani "fara numar" in plin sezon de nunti, aflam de la DGFP ca doar noua interpreti din Dolj figureaza in evidentele Fiscului si platesc impozite la stat.
28 octombrie 1979, Timisoara, Romania) este un fost fotbalist roman, actualmente antrenor al formatiei FC Dunarea Calarasi.Ca jucator, a evoluat la mai multe cluburi de renume, cum ar fi: ... A fost un jucator important al echipei nationale de fotbal a Romaniei.
• Meciurile de la sfarsitul saptamanii au marcat jumatatea campaniei de calificare, borna in dreptul careia, dupa remiza scoasa in-extremis de "tricolori", Romania e cel mai bine plasata in drumul spre locul secund, care duce la barajul pentru CM de fotbal • La egalitate de puncte cu Ungaria si patru lungimi in fata Turciei, trupa lui Piturca va disputa pe teren propriu meciurile cu ambele rivale directe la pozitia a doua din grupa Cat de mult s-a chinuit Romania ca sa obtina un egal in Ungaria!
Romania este condamnata sa nu piarda in Finlanda Astazi, de la ora 21.45, Romania va intalni, in deplasare, Finlanda, in a treia etapa a preliminariilor Campionatului European de fotbal din 2016 • Romanii se confrunta cu mari probleme de efectiv inaintea acestui meci Romanii nu si-au revenit inca din socul remizei cu Ungaria de sambata de pe Arena Nationala, dar trebuie sa scoata macar o remiza in Finlanda pentru a nu-si complica viata in Grupa F.
Demisia subprefectului de Dolj, Ion Groza, pune paie pe focul liberalilor din judet si ascute sabiile in partidele de coalitie. Scaunul de subprefect este destul de atractiv pentru politicienii de provincie din esaloanele doi si trei ale celor trei partide aflate momentan in coalitia de la guvernare.
Toate localitatile din Dolj au fost fotografiate din avion. Astfel, oltenii se pot mandri cu imagini in format digital cu ajutorul carora vor fi identificate imobilele de pe intreg teritoriul judetului. Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara a finalizat procesul de fotografiere a judetelor din tara.
Anul 2006 pare sa nu fi fost unul profitabil pentru deputatii si senatorii de Dolj. Cu mici exceptii, majoritatea au intrat in Uniunea Europeana cu aceleasi averi acumulate in 2005, dupa cum rezulta din declaratiile de avere ale acestora.
În acelasi timp, pedelistii ar urma sa stabileasca daca renunta sau nu la conducerea inspectoratului scolar. Dupa o pauza de doua saptamani, Biroul Politic Judetean de Coordonare a Coalitiei se va intalni din nou, la sfarsitul acestei saptamani, pentru a incerca sa treaca peste obstacolele care tin alianta PSD - PD-L intr-un inghet profund la nivelul Doljului.Întalnirea celor zeceÎn vederea punerii in practica a protocolului PSD - PD-L, care sta la baza coalitiei de guvernamant, cele doua partide au infiintat la nivel judetean un Birou Politic de Coordonare a Coalitiei, similar cu cel de la nivel national.
Cel mai tanar prefect al Doljului a depus sambata juramantul, in prezenta unui mare numar de pesedisti din parlament si guvern. Florin Stancu, cel mai tanar prefect pe care l-a avut vreodata Doljul (33 de ani), a fost instalat oficial in functie sambata de alt craiovean, secretarul de stat pesedist Mihai Fifor, din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor.
Prefectul de Dolj, Florin Stancu, este nemultumit de organigrama institutiei pe care o conduce, inclusiv de faptul ca majoritatea structurilor au subordonare tripla - atat fata de prefect, cat si fata de cei doi subprefecti.
ISJ Dolj nu are bani pentru decontarea navetei elevilor. In consecinta, datoriile acumulate de la inceputul anului si pana in prezent pentru decontarea transportului elevilor au ajuns la 1,2 milioane de lei.
Angajatii Directiei de Sanatate Publica (DSP) Dolj au anuntat ieri ca se pregatesc de greva, pentru ca institutia angajatoare nu le-a platit integral in ultimele doua luni drepturile salariale.
Investitia cu aroma liberala de la tabara pentru tineret Calafat miroase urat. Firma Dova Construct, aflata in anturajul consilierului judetean Cosmin Enea, ar putea fi acuzata de distrugerea bunurilor statului, iar fosta conducere a Directiei pentru Tineret (DT) Dolj - de deturnare de fonduri.
Cladirea care va gazdui targurile si expozitiile Camerei de Comert si Industrie a judetului Dolj nu va fi terminata la timp, astfel ca institutia risca sa piarda finantarea europeana de 600.000 de euro. ... Acuzele au fost aduse chiar de unii membri ai Colegiului de conducere al institutiei.
La Prefectura Dolj, banii pentru salarii abia ajung pana la sfarsitul anului, dar fara sporuri, in schimb cota de combustibil pe tot anul s-a terminat deja la unele unitati din sub-ordine. Criza financiara se face simtita si la Prefectura Dolj.
Prefectul de Dolj, Eugen Georgescu, a facut publice primele rezultate ale numararii "capetelor" de functionari publici din judetul Dolj. Din inventarierea bugetarilor doljeni intocmita de guvernul din teritoriu in aceste zile reiese ca aproximativ 2.000 de functionari vor fi trimisi acasa.
Prefectul de Dolj, Eugen Georgescu, a facut publice primele rezultate ale numararii "capetelor" de functionari publici din judetul Dolj. Din inventarierea bugetarilor doljeni intocmita de guvernul din teritoriu in aceste zile reiese ca aproximativ 2.000 de functionari vor fi trimisi acasa.
google-analytics.com