Cautare

3614 de rezultate pentru "clasament de fotbal dolj juniori" (7.86 secunde)
Mircea Lucescu, presat sa renunte la fotbal Familia Lucescu face presiuni asupra lui Mircea sa renunte la antrenorat cel putin pana in vara. Lucescu este internat de sase zile la Spitalul Universitar din Capitala si nu doreste sa urmeze programul de recuperare indicat de doctori.
Cele doua formatii spaniole lupta in aceasta seara pentru trofeul Ligii Europa, finala fiind gazduita de Arena Nationala din Bucuresti, de la ora 21.45 (Pro TV) Se anunta o seara magica la Bucuresti, Arena Nationala urmand sa gazduiasca finala Ligii Europa, trofeul fiind disputat de Atletico Madrid si Athletic Bilbao, doua echipe care practica un fotbal ofensiv si spectaculos.
14 martie Dupa 17 ore de negocieri, omul de afaceri Ionut Negoita a preluat actiunile detinute de presedintele Consiliului de Adminsitratie, Nicolae Badea, si pe cele ale lui Dragos Savulescu, devenind actionarul majoritar al clubului FC Dinamo.
Ce adversare poate intalni nationala de fotbal Nationala de fotbal a Romaniei face parte din urna a treia a preliminariilor Campionatului european de Fotbal din 2016, a anuntat vineri site-ul UEFA.
Terenul de fotbal cu pom din Romania a ajuns vedeta internationala Dupa ce ne-au amuzat copios in tara, imaginile cu terenul de fotbal cu pom din localitatea Tonciu au facut incojurul lumii si au atras atentia si catorva publicatii prestigioase din Germania.
Recent, selectionata de fotbal CATENA RACING TEAM a participat la cea de-a IV-a editie a Medical&Pharma Football Cup 2015, competitie care s-a desfasurat in incinta C.S.
Lucrarile de modernizare a stadioanelor de fotbal din Bucuresti incep in luna august Euro 2020 bate la usa! Asa ca lucrarile de modernizare ale stadioanelor de fotbal bucurestene, care vor servi ca baze de antrenament, intra in linie dreapta.
Nu ma pricep la fotbal, dar am totusi o echipa preferata. ... O urmaresc de vreo 25 de ani si ii admir spiritul. Adevaratele echipe, indiferent de jucatori, de antrenori sau de conducerea cluburilor, isi pastreaza trasaturile de caracter.
Am asistat la o discutie despre fotbal. ... si nici nu vreau sa-mi expun ideea ca orice meci de fotbal, sau orice alt sport jucat, este un bun adjudecat si orice comentariu este pentru oameni slabi. Slabi de ingeri.
Atletii juniori II de la Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu" ... Roxana a luat argint in proba de 60 m si bronz cu stafeta de 4x2 ture, alaturi de Cristina Marinescu, Catalina Chirca si Andreea Cojocaru.
Noua generatie de politicieni din Bihor a iesit la antrenament direct pe terenul seniorilor. ... Consilierii juniori s-au aflat la primul exercitiu al votului. ... Ieri, la prima sedinta a Consiliului Judetean al Tinerilor Bihor, cei 35 de tineri politicieni si-au jucat impecabil rolurile de alesi ai judetului.
in sala sa noi nume de "fier" Cand spui Costel Torcea te gandesti, inevitabil, la marea performanta din culturism, palmaresul sau fiind unul demn de invidiat, caci cuprinde 19 titluri nationale, patru balcanice si doua medalii de bronz europene.
Fostul portar al Universitatii Craiova, Valentin David (foto), a fost cooptat in staff-ul formatiei Gaz Metan Severin, urmand sa se ocupe de pregatirea goalkeeperilor Mihai Stetca si Mihai Neagoe.
la atletism (seniori, tineret, juniori 1, 2, 3) in memoria fostului antrenor de la CSM Craiova. Primul start se va da la ora 15.00, iar ultimul la 17.00, fiind urmat de festivitatea de premiere.
Grupa de juniori E (nascuti in 2001) a CSJ Stiinta U Craiova, antrenata de Valentin David (foto), a terminat pe locul secund la turneul zonal desfasurat la Targoviste in intervalul 16-20 mai.
Fosta atleta Gabriela Szabo a fost desemnata pentru functia de ministru al Tineretului si Sportului in Cabinetul format de USD cu UDMR. ... Anuntul a fost facut de premierul Victor Ponta.
O prezentare intocmita de Biroul de audit public intern din cadrul Consiliului Judetean Dolj a aruncat ieri in aer activitatea angajatilor institutiei.
7/2006 care urmareste realizarea unor obiective de mediu in zonele rurale a pus pe jar autoritatile doljene. Pentru a pune mana pe banii guvernului, edilii doljeni sunt instruiti, in paralel, de Consiliul Judetean si Prefectura Dolj. Aparitia normelor de aplicare a Ordonantei nr.
Miliardele de lei destinate finalizarii blocului 21A, situat vizavi de Universitate, zac in prezent in conturile Consiliului Judetean Dolj, pentru ca firma desemnata sa efectueze lucrarile nu are capacitatea de a-i cheltui.
Cursele alesilor de la un partid la altul s-au incheiat. De ieri, primarii, viceprimarii si consilierii care opteaza pentru culorile unui partid diferit fata de cel pe listele caruia au fost votati isi pierd de drept mandatul castigat la alegerile locale din 2004.
google-analytics.com