Cautare

3198 de rezultate pentru "clasament de fotbal diviziad cluj" (2.68 secunde)
Fotbalista de la Real Craiova a fost chemata de antrenorii lotului national, Maria Delicoiu si Mirel Albon, pentru un amical la Orleans, in compania uneia dintre puterile fotbalului feminin mondial, Franta Jucatoarea echipei feminine de fotbal Real Craiova, Andreea Tomescu, a primit zilele trecute telegrama de convocare la nationala de senioare a Romaniei, pentru perioada 1-4 iulie.
Tragedie, joi seara, pe DN 1 C, la limita dintre judetele Cluj si Salaj. Un fotbalist de 27 de ani din Muncel a murit dupa ce a pierdut controlul volanului.
Patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, Gigi Becali, este pe locul intai in topul celor mai bogati romani, realizat de revista "Capital", avand o avere de 2,5 miliarde de euro.
Secretul cu care Steaua vrea sa distruga si Chelsea ' A facut o investitie-record pentru a uimi Europa Neubert e platit la Steaua ca un fotbalist, cu 10.000 de euro lunar, cel mai mare salariu al unui preparator fizic care a lucrat vreodata in Romania.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)".
Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... Isi facea bine treaba ca presedinte de Senat, nimeni nu i-a mai reprosat ceva, nici nu avea ce, si acum, asa, pe nepusa masa, si-a adus aminte ca vrea sa fie presedintele Romaniei.
Iliescu acuza "o manevra veninoasa" a lui Dancu, dupa ce acesta a scris despre "daramarea idolilor" Ion Iliescu acuza "o manevra veninoasa" din partea lui Vasile Dancu prin incercarile de "a alimenta suspiciuni si neincredere intre vechii lideri - Iliescu si Nastase - si tanarul presedinte Ponta", dupa ce Dancu a postat pe blog un text intitulat "Ultima batalie a stangii:
Partidul Conservator (PC), condus de Dan Voiculescu (foto), e intarit prin racolarea valurilor de demisionari din randul PRM si PSD.
Conducerea centrala a PRM l-a desemnat, dupa plecarea lui Petru Calian si a celor sapte consilieri la conservatori, pe senatorul Gheorghe Funar ca presedinte interimar al organizatiei judetene din Cluj a formatiunii. Funar a declarat ieri ca in organizatia judeteana vor avea loc alegeri in termen de doua-trei luni.
Prefectura Cluj propune Guvernului un proiect pilot de descentralizare a serviciilor publice deconcentrate din judet, prin crearea unui guvernamant local care sa constituie primul pas in infiintarea regiunilor.
Ilie Sarbu, vicepresedinte al PSD, sustine ca asa-zisul "Grup de la Cluj" nu exista si, de fapt, nici nu a existat.
Peste 70 de membri ai Platformei Liberale Clujene, care au demisionat in 12 martie din PNL Cluj, s-au inscris, marti, in PDL, a anuntat, intr-o conferinta de presa, pretedintele PDL Emil Boc.
Dupa ce Bucurestiul a decis dizolvarea conducerii PSD Cluj, intre liderul filialei locale, Vasile Dancu si presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, a pornit razboil declaratiilor.
Organizatiile dizolvate din Cluj si Brasov au declansat rascoala impotriva centrului. Presedintele organizatiei judetene a PSD Basov, Constantin Nita, a declarat ieri ca decizia Comitetului Executiv National de a dizolva conducerile unor filiale din teritoriu este nestatutara si ca deocamdata organizatiile din Transilvania nu se vor supune hotaririi.
Primul-ministru Emil Boc, fost primar al municipiului Cluj-Napoca, s-a aratat nostalgic cu privire la functia de edil, spunand ca i se "rasuceste cutitul in rana", atunci cand, in sedinta de Guvern, reprezentantii autoritatilor locale din Cluj au fost sa solicitati sa prezinte situatia din judet.
Senatorul PSD Alexandru Cordos (foto) si-a propus ca obiectiv dublarea numarului de primari, alesi locali si parlamentari din Cluj, in cazul in care va obtine presedintia filialei judetene. "PSD Cluj are nevoie de un program politic care porneste de la nevoile si interesele clujenilor.
CFR Cluj s-a calificat in grupele UEFA Champions League dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu 1-0, pe FC Basel, in mansa a doua din play-off-ul competitiei. Golul lui CFR a fost marcat de Pantelis Kapetanos (20). ... CFR CLUJ - FC BASEL 1-0 (in tur 2-1).
CFR Cluj - Manchester United 1-2. ... Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat, marti seara, intr-o conferinta de presa, dupa infrangerea din meciul cu Manchester United, scor 1-2, ca este trist deoarece formatia sa primeste goluri parabile, dar a precizat ca victoria englezilor este indiscutabila.
Fanii lui U au strans o PUNGA DE BANI pe care au dat-o jucatorilor, dupa 1-2 cu CFR! Cat s-a strans la "cheta" U CLUJ 1-2 CFR CLUJ I Imagini incredibile dupa meciul de pe Cluj Arena.
Federatia Romana de Baschet organizeaza, cu sprijinul U-Mobitelco BT Cluj-Napoca, cea de-a XIII-a editie a "ALL STAR GAME", eveniment ce va fi gazduit, in data de 15 aprilie, de Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca.
google-analytics.com