Cautare

1908 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia d prahova" (2.87 secunde)
Cosmin Pam Matei) Comisia Nationala de Strategie si Prognoza (CNSP) a publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice procedura pentru realizarea autostrazii Ploiesti - Brasov prin Parteneriat Public-Privat, lucrare estimata la 1,36 miliarde de euro, fara TVA.
Baschetbalistii de la SCM-U Craiova au obtinut o victorie de moral pe terenul formatiei Dinamo Bucuresti, intr-o sala din care oltenii au plecat mai mereu invingatori Daca la fotbal Craiova nu mai are echipa in prima liga ca sa se poate duela cu rivala de o viata Dinamo Bucuresti, la baschet aceasta confruntare este posibila, iar jucatorii de la SCM-U Craiova se pot lauda ca i-au batut mai mereu in ultima perioada pe dinamovisti.
Consiliul Judetean Gorj nu va mai finanta din sezonul urmator echipa de fotbal Pandurii Targu Jiu, la care avea o contributie de 500.000 de lei, in calitate de asociat.
Romania - Ungaria, un meci decisiv pentru calificarea tricolorilor la barajul pentru CM 2014 Nationalele de fotbal ale Romaniei si Ungariei se vor intalni vineri seara, de la ora 21,00, pe Arena Nationala din Bucuresti, intr-un meci vital pentru tricolori in tentativa de calificare la barajul pentru Cupa Mondiala de fotbal din 2014.
PNL atrage atentia filialei PD Prahova ca incalca protocolul Aliantei daca ii va primi pe liberalii demisionari, se arata intr-un comunicat semnat de secretarul general al PNL, Dan Motreanu. „PNL considera inacceptabila pozitia filialei PD Prahova privind o eventuala primire a fostilor liberali din acest judet.
Dupa ce timp de mai bine de o luna, oricine ar fi aruncat o privire in ograda politici mioritice s-ar fi convins definitiv ca aici s-a instaurat haosul, presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu a simtit nevoia sa puna piciorul in prag, pentru a face ordine cel putin in cadrul Aliantei.
Conducerea PNL Prahova reclama incalcari ale prevederilor protocolului Aliantei D.A. de catre "reprezentanti la varf" ai filialei PD prin actiuni de racolare a primarilor si consilierilor alesi pe listele PNL.
Fostul consilier prezidential Adriana Saftoiu a confirmat marti ca va candida pentru un loc in Parlament din partea PNL Prahova.
Craiova cere 30.000 de euro pentru formarea a sapte fotbalisti care au ajuns la alte echipe dupa dezafilierea "U"
Situatia financiara a cluburilor de fotbal locale, respectiv datoriile acestora catre bugetele statului, se afla in atentia speciala a Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Scrisoare de protest a Rapidului. Giulestenii cer interventia imediata a FRF Rapid se confrunta cu o problema neobisnuita in Liga a 3-a si cere de urgenta ajutorul Federatiei Romane de Fotbal, in caz contrar urmand a se adresa UEFA.
Prestigioasa revista americana Forbes a realizat un top al celor mai scumpe masini din lume, care au mici sanse sa ajunga in garajul vreunui muritor de rand, cu salariu mediu pe economie. Liderul de necontestat este Bugatti Veyron 16.4, un bolid in valoare de un milion de dolari.
Magda Marincovici) Norvegia este cea mai buna tara din lume pentru a fi mama si Somalia este plasata pe ultimul loc, potrivit unei clasament anual stabilit de organizatia non-guvernamentala Salvati copiii, scrie Sciences et Avenir.
Gica Popescu pare sa il inlocuiasca pe Mircea Sandu la sefia FRF, al fel cum Gino l-a schimbat pe Mitica de la Liga.
Razboiul dintre Autoritatea Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) si patronii din fotbal a ajuns si la Craiova.
Criza se dovedeste necrutatoare cu unul dintre cei mai controversati afaceristi romani de dupa 1989. Patronul clubului de fotbal Rapid, al holdingului ANA, cu afaceri in turism, imobiliare, electronica etc, fost senator si chiar vicepriministru al Romaniei, George Copos (foto), se afla acum in pragul falimentului.
LONDRA 2012 FOTBAL. GOOGLE DOODLE pregatit pentru turneul de FOTBAL de la JOCURILE OLIMPICE 2012 Turneul de FOTBAL de la JOCURILE OLIMPICE 2012 LONDRA, care a inceput pe 25 iulie si se va incheia pe 11 august, este celebrat de GOOGLE printr-un GOOGLE DOODLE - un LOGO INTERACTIV.
Liderii PD si UDMR Bihor si-au tras echipa de fotbal, pe bani publici, si fac ce vor cu ea, dar si cu sperantele microbistilor bihoreni.
Dinu Patriciu a fost ales din nou presedinte al filialei judetene PNL din Prahova, fiind singurul candidat. Nemultumit de rezultatul alegerilor, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, a renuntat la functia de vicepresedinte al PNL.
PNL Prahova acuza PD ca le-a racolat primarii si consilierii. Drept urmare, liberalii prahoveni cer conducerii centrale sa rupa protocolul Aliantei D.A. la nivelul judetului Prahova.
google-analytics.com