Cautare

1988 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia d neamt" (2.55 secunde)
Cele mai mari afaceri se fac in domeniul imobiliar, constructii ori turism, iar dovada consta chiar in numarul mare de bogati romani care au pariat pe domeniile in cauza.
Firmele din Gorj care nu isi platesc datoriile la bugetul statului si nu mai au nici o posibilitate sa le achite intra pe banda rulanta in faliment, DGFP Gorj introducand lunar la judecatorie zeci de cereri de lichidare judiciara.
"Razboiul" dintre Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului Galati si FC Otelul, a carui miza este suma de 13 milioane de lei, a ajuns in justitie Demersurile facute de catre Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati in vederea obligarii societatii FC Otelul, actionarul principal al clubului de fotbal, de a achita suma de 13 milioane de lei reprezentind obligatiile de plata ale vechiului actionar, organizatia non profit CF Otelul, au ajuns in instanta.
Moartea lui Stefanescu, regretata si de FRF Federatia Romana de Fotbal isi exprima regretul fata de decesul fostului mare fotbalist Costica Stefanescu, intr-un comunicat dat publicitatii pe site-ul oficial al forului national.
Gica Hagi, la 50 de ani - Cele mai frumoase goluri din cariera "Regelui" - Dobrin ar trebui sa aiba o statuie, nu eu Gica Hagi a implinit, joi, 50 de ani.
28 octombrie 1979, Timisoara, Romania) este un fost fotbalist roman, actualmente antrenor al formatiei FC Dunarea Calarasi.Ca jucator, a evoluat la mai multe cluburi de renume, cum ar fi: ... A fost un jucator important al echipei nationale de fotbal a Romaniei.
Generalul Anghel Puiu Iordanescu (nascut la 4 mai 1950, Iasi) a fost un mare jucator de fotbal, actualmente antrenor al echipei nationale. A mai antrenat in doua randuri si echipa nationala a Romaniei, calificand-o de fiecare data la competitiile pentru care a jucat nationala.
In urma infrangerii suferite de FCSB pe terenul Rapidului, Gigi Becali si-a anuntat retragerea din fotbal. ... FCSB ramane pe locul al treilea in clasament, cu 37 de puncte, in timp ce Rapid este pe 5, cu 31 de puncte. "E ultima conferinta de presa.
Campania electorala a celor doi, in lupta pentru castigarea sefiei Consiliului Judetean Dolj si a functiei de primar al Craiovei, va fi coordonata de europarlamentarul Marian Jean Marinescu Europarlamentarul Marian Jean Marinescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca se va ocupa personal de coordonarea campaniei electorale a PDL in Dolj si mai cu seama a celor doi candidati la cele mai importante functii elective din judet:
Scoala de Fotbal "Gica Popescu" a fost desemnata de FRF sa organizeze turneul semifinal (Grupa B) al Campionatului National la juniori D (copii nascuti in anii 1999-2000).
Vezi cine ocupa primul loc si cu ce i-a cucerit pe fani Tripla campioana olimpica de la Atena si vicecampiona olimpica si medaliata cu bronz la Londra,Catalina Ponor se regaseste in topul celor mai sexy aparitii din lume.
Rezultatul pare sa-l fi multumit pe Dan Alexa care a avut cuvinte de lauda la adresa echipei Dinamo despre care crede ca are un lot superior valoric multor echipe ce vor juca in curand in play-out.
Inaugurari de conducte de apa, taieri de panglici de drumuri comunale, deschiderea de centre sociale, nimic nu este imposibil pentru un candidat care vrea sa convinga electoratul sa-l voteze.
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
Primarul PD-L al municipiului Piatra Neamt si totodata liderul formatiunii in judetul Neamt, Gheorghe Stefan, s-a aratat ieri de parere ca lucrurile se vor schimba la Constanta, sub conducerea lui Ion Popescu. ... "Ca sa castigi, ai nevoie de doua conditii:
Presedintele Traian Basescu s-a deplasat, sambata, in judetul Neamt, in satul Rotunda, din comuna Doljesti, localitate grav afectata de inundatiile produse la sfarsitul lunii iulie.
Mircea Geoana, presedintele PSD, a apreciat miercuri ca o candidatura a Monei Musca din partea PD-L arata ca acest partid este "nesincer, oportunist" si a capturat tema luptei impotriva comunismului si a Securitatii de o maniera foarte oportunista.
Liderul PNL Crin Antonescu a anuntat, duminica, la Piatra Neamt, ca renunta la functia de vicepresedinte al Senatului, motivand ca incepe campania electorala si ca nu ar avea timp sa se ocupe si de aceasta si de atributiile din Parlament.
Acesta suferea de leucemie. Radu Timofte, fost director al SRI, a incetat din viata, luni dimineata, la varsta de 60 de ani, au declarat surse din apropierea acestuia. Fostul director al SRI suferea de leucemie.
Vicepresedintele PNL Norica Nicolai l-a criticat, duminica, pe Traian Basescu pentru faptul ca in mandatul sau de presedinte, care se incheie peste o luna, a promovat in politica doar "femei care au facut rau Romaniei".
google-analytics.com