Cautare

1988 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia d neamt" (4.90 secunde)
Un administrator al unei firme din judetul Neamt este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si utilizarea cu rea credinta a creditului societatii / Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de aproape un miliard de lei vechi.
In perioada 11 - 13 ianuarie a.c., in judetul Neamt, sub coordonarea I.G.P.R.
Pompierii au fost trimisi in recunoastere pe teren, dupa cutremurul care a avut loc in Neamt.
Danubius handbal feminin, Divizia A, seria A; FOTBAL Afc Dunarea Calarasi-fotbal, Liga a 1 Betano; ... TENIS DE MASA Fortus Calarasi - tenis de masa, Divizia B, masculin;
In vara "istorica" 2005, Universitatea Craiova are de luptat, pe linga rusinea retrogradarii, si cu o situatie, deocamdata, incerta in privinta viitorului.
In vara "istorica" 2005, Universitatea Craiova are de luptat, pe linga rusinea retrogradarii, si cu o situatie, deocamdata, incerta in privinta viitorului.
In ceea ce-i priveste pe oltenii nostri de la Targu Jiu, cred ca schimbarea antrenorului nu se face pe intuneric. ... Jiul a fost invinsa acasa de Otelul cu 3-0.
S-a incheiat Cupa Mondiala, iar campioana, Italia, a iesit la capatul unui joc in care invingatoarea a fost decisa prin loteria loviturilor de departajare. Despre finala de duminica, Franta -Italia (3-5 )(1-1) se va scrie mult timp, subiecte sunt destule.
Pe punctul de a fi exclusa din Liga 1, in doua randuri, in primavara, Pandurii Targu Jiu s-a autodepasit in partea a doua a anului, cand a practicat cel mai bun fotbal al campionatului In plina criza economica, clubul Pandurii Targu Jiu s-a luptat din greu pentru a supravietui, pe teren, dar mai abitir pe la comisii, cu partenerii hrapareti, Dinamo si International Curtea de Arges.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)".
Simbata seara, intr-unul dintre cele mai penibile momente ale Istoriei postdecembriste, premierul Sorin Grindeanu a anuntat decizia de abrogarea a Ordonantei de urgenta. ... de parca tara n-ar fi deja rupta de Binomul Klaus Iohannis â€" Sistem!
Divizia de imobiliare a Grupului Energetic Tender (GET), controlat de omul de afaceri Ovidiu Tender, se reorienteaza catre programul "Prima Casa", in incercarea de a-si redresa vanzarile si a obtine lichiditati pentru alte investitii. "Divizia de imobiliare merge cel mai prost din tot grupul.
Incepand cu sfarsitul anului 2012, Divizia de Diagnostic a Roche Romania este condusa de Stavros Chisimellis, care ii succede astfel in functie lui Harald Wolf, promovat anterior in structurile de conducere regionale ale Roche Diagnostics.
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primele 9 luni ale anului 2014, cu 5%, la o rata de schimb constanta, ajungand la 34.75 miliarde de franci elvetieni.
Clasament final 1 CFR Cluj 34 21 8 5 63-31 71 2 FC Vaslui 34 22 4 8 58-29 70 3 Steaua Bucuresti 34 19 9 6 47-26 66 4 Rapid Bucuresti 34 18 10 6 54-29 64 5 Dinamo Bucuresti 34 18 8 8 57-32 62 6 Otelul Galati 34 15 7 12 34-29 52 7 Pandurii Tg.
Includerea in acest clasament se bazeaza pe o analiza a performantelor economice, sociale si de protectie a mediului, evaluand de asemenea guvernanta corporatista, managementul riscului, standardele liniei de aprovizionare si productie, precum si practicile si procesele de munca.
• Meciurile de la sfarsitul saptamanii au marcat jumatatea campaniei de calificare, borna in dreptul careia, dupa remiza scoasa in-extremis de "tricolori", Romania e cel mai bine plasata in drumul spre locul secund, care duce la barajul pentru CM de fotbal • La egalitate de puncte cu Ungaria si patru lungimi in fata Turciei, trupa lui Piturca va disputa pe teren propriu meciurile cu ambele rivale directe la pozitia a doua din grupa Cat de mult s-a chinuit Romania ca sa obtina un egal in Ungaria!
Romania este condamnata sa nu piarda in Finlanda Astazi, de la ora 21.45, Romania va intalni, in deplasare, Finlanda, in a treia etapa a preliminariilor Campionatului European de fotbal din 2016 • Romanii se confrunta cu mari probleme de efectiv inaintea acestui meci Romanii nu si-au revenit inca din socul remizei cu Ungaria de sambata de pe Arena Nationala, dar trebuie sa scoata macar o remiza in Finlanda pentru a nu-si complica viata in Grupa F.
Handbalistele craiovene joaca astazi (de la ora 17.00) la Bacau un meci decisiv pentru mentinerea in Liga Nationala. ... Lupta pentru evitarea retrogradarii devine din ce in ce mai stansa cu patru etape inainte de finalul Ligii Nationale de handbal feminin.
Institutul European pentru Democratie Participativa - QVORUM a realizat un studiu privind potentialul de influenta al statelor membre ale UE in noul mandat al Parlamentului European. ... Rezultatele studiului indica faptul ca Romania ocupa locul 7 in ceea ce priveste potentialul de influenta in noul Parlament European.
google-analytics.com