Cautare

1988 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia d neamt" (3.40 secunde)
Romania are nevoie de urgenta de o lege a sportului Senatorul social-democrat, Laurentiu Coca, fost jucator de fotbal inainte de 1989, in Divizia A, a declarat ca se impune o lege a sportului si ca va lucra la un astfel de proiect care sa permita refacerea unei pepiniere de sportivi si asigurarea accesului la sport pentru toti copiii chiar daca familiile acestora nu dispun de resurse financiare.
Organiztiile PSD din teritoriu cauta solutii pentru a contracara actiunea de racolare a alesilor lor locali de catre partidele Aliantei. Planul celor din judetul Neamt este demisia in bloc a primarilor, consilierilor judeteni si locali pentru a forta alegeri anticipate.
Presedintele PSD Neamt, Dan Vasile Constantin, a demisionat ieri din functie, acuzand ca a pierdut presedintia Consiliului Judetean Neamt din cauza "tradarii" unor consilieri judeteni ai acestui partid.
Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe ßtefan, fost membru PNL, declara ca mai are doi pasi pana la inscrierea in PLD si preluarea sefiei filialei Neamt a acestuia: decizia CC referitoare la Statutul alesilor locali si obtinerea de catre PLD a statutului de persoana juridica prin decizie definitiva si irevocabila.
Primarul municipiului Piatra-Neamt, Gheorghe ßtefan (Pinalti), suspendat din functia de presedinte al PNL Neamt, dupa ce si-a declarat sustinerea pentru PLD, a anuntat ca va candida la sefia organizatiei judetene PNL.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, duminica, la Piatra Neamt, ca dupa data de 1 iunie, cand se vor desfasura alegerile locale, "Moldova va fi in culoarea placuta a rosului".
Harta include solutii concrete care trebuie aplicate municipiului Galati, idei care au fost preluate din discutiile cu cetatenii si cu specialisiti, ba chiar din propunerile celorlaltor candidati la functia de primar.
Organizatia de la Neamt a PSD se declara impotriva aliantei incheiaet de conducerea social-democratilor cu conservatorii.
Lansarea oficiala a candidatilor PD-L pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie va avea loc vineri, la Piatra Neamt.
Guvernul a decis, miercuri, schimbarea din functie a prefectilor din judetele Alba, Arad, Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj si Galati si a unor subprefecti din judetele Maramures si Neamt, potrivit unui comunicat remis de Guvern.
Decizia vine in urma scandalului privind asasinatul de la Piatra Neamt, precum si a declaratiilor facute in ultima perioada de Fatuloiu. ... Numele secretarului de stat Dan Fatuloiu este legat de cel mai mare scandal de coruptie din politie.
Prezenta la vot la alegerile parlamentare partiale pentru Camera Deputatilor a fost, duminica, la ora 21.00, de 55,88 % in Colegiul uninominal 6 Neamt si de 28,46 % in Colegiul uninominal 2 Maramures, conform datelor furnizate MEDIAFAX de autoritatile electorale locale.
"Ce s-a intamplat la Neamt reprezintă
"Alegerile partiale nu anticipeaza niciodata rezultatul viitorelor alegeri" Succesul electoral reputat de PDL la Neamt se explica prin puternicele retele din teritoriu pe care pedelistul Gheorghe Stefan, alias "Pinalti", a stiut sa le motiveze in beneficiul partidului, afirma sociologul Alfred Bulai, pentru Inpolitics.
Toti membrii PDL lucizi se pregatesc pentru opozitie "Dupa alegerile partiale din Neamt si Maramures, puterea a declansat o disperata ofensiva mediatica. ... transformarea unui esec electoral intr-o victorie de imagine", scrie senatorul Dan Voiculescu pe blogul personal.
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
Victor Ponta participa astazi la mitingul electoral al aliantei PSD-UNPR-PC, care are loc la Sala Polivalenta din Piatra Neamt. La eveniment vor fi prezenti premierul Victor Ponta, vicepremierii Liviu Dragnea si Daniel Constantin, ministrul Nicu Banicioiu, dar si candidatii PSD-UNPR-PC la alegerile europarlamentare de pe 25 mai.
Numarul judetelor afectate de inundatii a scazut la 5, iar cel al localitatilor ce au avut de suferit de pe urma viiturilor a ajuns la 137, a anuntat, luni, secretarul de stat in MIRA, Victor Paul Dobre, potrivit caruia situatia ramane sub monitorizare.
Master Planul de Transport care ne va aduce 1.300 de km de autostrada in plus a fost aprobat, iar din martie incep negocierile cu Bruxellesul(Autoare:
11 judete din centrul si estul tarii sunt, de miercuri dupa-amiaza pana joi dimineata, sub avertizare Cod portocaliu de ninsori, ploi si vant, iar Bucurestiul si 29 de judete au fost avertizate cu Cod galben.
google-analytics.com