Cautare

2655 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia d iasi" (8.07 secunde)
CIADO Romania si Echipa Nationala de Fotbal a Artistilor, Campioana Mondiala ART Football (Moscova, 2014) si Campioana Mondiala la ARTIST Football World Cup (Teheran, 2015) provoaca Romania la FOTBAL MUZICAL - cel mai complex program de educatie civica, culturala si de petrecere a timpului liber.
Consiliul Judetean Gorj nu va mai finanta din sezonul urmator echipa de fotbal Pandurii Targu Jiu, la care avea o contributie de 500.000 de lei, in calitate de asociat.
Romania - Ungaria, un meci decisiv pentru calificarea tricolorilor la barajul pentru CM 2014 Nationalele de fotbal ale Romaniei si Ungariei se vor intalni vineri seara, de la ora 21,00, pe Arena Nationala din Bucuresti, intr-un meci vital pentru tricolori in tentativa de calificare la barajul pentru Cupa Mondiala de fotbal din 2014.
Presedintele Traian Basescu a fost huiduit la manifestarile de la Iasi Multimea a strigat la Iasi: "Unirea - Cuza cel Mare, Basescu - dezbinare" Luni, 24 ianuarie, se implinesc 152 de ani de la Unirea Principatelor Romane:
Daniel Constantin si Dan Voiculescu, in "vizita de curtoazie" la Constantin Simirad Liderul PC, Daniel Constantin, si Dan Voiculescu s-au intalnit duminica la Iasi, cu presedintele Consiliului Judetean (CJ) Iasi, Constantin Simirad, liderii locali conservatori sustinand ca a fost o "vizita de curtoazie", nefiind luata in discutie eventuala candidatura a lui Simirad pe listele PC.
Craiova cere 30.000 de euro pentru formarea a sapte fotbalisti care au ajuns la alte echipe dupa dezafilierea "U"
Situatia financiara a cluburilor de fotbal locale, respectiv datoriile acestora catre bugetele statului, se afla in atentia speciala a Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Proiectul de lege privind "Dezvoltarea si modernizarea Aeroportului International Iasi", adoptat de Senat in termen de urgenta, este blocat de doua saptamani pe ordinea de zi a Biroului Permanent al Camerei Deputatilor din cauza protestului deputatilor PSD si PNL care refuza sa participe la lucrarile acestei Camere pana nu este inlocuita Roberta Anastase.
Senatorul Sorin Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Sustinerea orasului Iasi la titlul de Capitala culturala europeana.
Remus Vlad) Florin Piersic a declarat, miercuri, la Iasi, unde este invitat special al Festivalului Serile Filmului Romanesc, ca nu ii plac cei care se plang de faptul ca vorbeste mult. ... Actorul Florin Piersic este invitatul special al celei de-a 10-a editii a Festivalului Serile Filmului Romanesc (SFR).
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "Iasi - Un oras al pelerinilor de Sfanta Cuvioasa Parascheva", pe care o puteti citi in continuare.
O persoana a murit si alte trei au ajuns la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi cu rani grave in urma deraierii unui tramvai, la Iasi.
Scrisoare de protest a Rapidului. Giulestenii cer interventia imediata a FRF Rapid se confrunta cu o problema neobisnuita in Liga a 3-a si cere de urgenta ajutorul Federatiei Romane de Fotbal, in caz contrar urmand a se adresa UEFA.
Prestigioasa revista americana Forbes a realizat un top al celor mai scumpe masini din lume, care au mici sanse sa ajunga in garajul vreunui muritor de rand, cu salariu mediu pe economie. Liderul de necontestat este Bugatti Veyron 16.4, un bolid in valoare de un milion de dolari.
Magda Marincovici) Norvegia este cea mai buna tara din lume pentru a fi mama si Somalia este plasata pe ultimul loc, potrivit unei clasament anual stabilit de organizatia non-guvernamentala Salvati copiii, scrie Sciences et Avenir.
Gica Popescu pare sa il inlocuiasca pe Mircea Sandu la sefia FRF, al fel cum Gino l-a schimbat pe Mitica de la Liga.
Razboiul dintre Autoritatea Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) si patronii din fotbal a ajuns si la Craiova.
Criza se dovedeste necrutatoare cu unul dintre cei mai controversati afaceristi romani de dupa 1989. Patronul clubului de fotbal Rapid, al holdingului ANA, cu afaceri in turism, imobiliare, electronica etc, fost senator si chiar vicepriministru al Romaniei, George Copos (foto), se afla acum in pragul falimentului.
LONDRA 2012 FOTBAL. GOOGLE DOODLE pregatit pentru turneul de FOTBAL de la JOCURILE OLIMPICE 2012 Turneul de FOTBAL de la JOCURILE OLIMPICE 2012 LONDRA, care a inceput pe 25 iulie si se va incheia pe 11 august, este celebrat de GOOGLE printr-un GOOGLE DOODLE - un LOGO INTERACTIV.
Liderii PD si UDMR Bihor si-au tras echipa de fotbal, pe bani publici, si fac ce vor cu ea, dar si cu sperantele microbistilor bihoreni.
google-analytics.com