Cautare

3726 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia d dolj" (8.93 secunde)
Administratia doljeana intentioneaza sa solicite zeci de hectare de teren de la marginea Craiovei, unele apartinand Jandarmeriei, iar altele Statiunii Didactice Banu Maracine, pentru a putea extinde Parcul Industrial aflat in subordinea Consiliului Judetean Dolj.
Mii de salariati din Dolj sunt jecmaniti pe fata de angajatori. Un sfert din firme retin pe state de la angajati banii pentru plata asigurarilor de sanatate, dar nu îi vireaza catre stat.
120 de societati doljene nu au depus declaratiile nominale la Casa Judeteana de Pensii, deci, contributiile acestora la pensiile administrate privat (pilonul II) nu au fost virate pâna ieri.
Din luna decembrie, 3.000 de salariati nu mai figureaza in evidentele Casei de Pensii Dolj, pentru ca firmele la care lucrau nu au mai depus declaratiile nominale pentru acestia.
BNR a autorizat 176 de banci pe teritoriul Romaniei, inclusiv pe cele mai mari din lume. In Dolj a crescut numarul unitatilor bancare si in 2009, ajungandu-se la 154 de sucursale si agentii. ... Analistii spun ca proiectele de dezvoltare sunt cele incepute anul trecut.
Echipa portocalie de fotbal a liderilor democrati a jucat duminica seara cu jurnalistii din presa centrala un meci caritabil si foarte "amical" de fotbal si a pierdut cu scorul de 1-4, cu toate ca nu au existat reguli stricte.
Primaria Craiova a anuntat ieri, intr-un raspuns adresat GdS, ca va propune consiliului local peste cateva zile retragerea din societatile comerciale in care este partenera de afaceri cu finantatorul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu.
Primaria Craiova a propus consilierilor locali retragerea din actionariatul clubului de fotbal Universitatea Craiova si al celor doua societati rezultate in urma divizarii.
Cei trei matinali de la Radio 21, Manuel D. Dinculescu, DJ Andi si Anca Maco, sunt ultrasii cate unei echipe de fotbal, asa ca au decis sa le compuna imnuri, in stilul cu care ne-au obisnuit pana acum. D.
Fratii Pacionel, Emilian si Stefan, fac eforturi si parcurg 144 km ca sa joace fotbal cu sigla Universitatii Craiova pe piept Pentru multi, fotbalul este pus la mare rang si, din multa pasiune, acestia fac sacrificii nebanuite pentru a calca pe urmele idolilor.
Mai multe asociatii ale suporterilor olteni i-au adresat, joi, premierului Victor Ponta o scrisoare, in care ii cer acestuia sa fie alaturi de ei in protestele fata de conducerea FRF, care a decis excluderea Universitatii Craiova si sustine infiintarea unei "clone"
Romania, invinsa de Albania cu 1-0, paraseste competitia UPDATE ORA 23.53 Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de formatia Albaniei cu scorul de 1-0 (1-0), duminica seara, pe Stade de Lyon, in Grupa A la EURO 2016 si paraseste competitia.
Gigi Becali, moment de sinceritate totala: ... Becali a spus ca este vinovat de infrangerea cu CSU Craiova, motiv pentru care nu il da afara pe Dica. ... Are omul dreptate, nu e lasat de mine, de aia face ceea ce face.
Fundatia pentru Transplant si Federatia Romana de Fotbal organizeaza in data de 13 mai 2016 o Conferinta de Presa, la FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL MOGOSOAIA, incepand cu ora 17.30.
Mihai Stoica a reactionat in urma deciziei luate de ICCJ, care a hotarat rejudecarea procesului pentru palmares dintre FCSB si CSA Steaua.
In rest, stie sa faca glume, dar, la fel ca multi dintre contracandidatii actualului primar al Mangaliei, Claudiu Tusac are multe de reprosat lui Zanfir Iorgus.
Ideea de a lista cluburile de fotbal la bursa ii tenteaza pe unii dintre patronii acestora. Totusi, nimeni nu are curajul sa faca acest pas mai devreme de doi-trei ani, potrivit Mediafax.
Romania are nevoie de urgenta de o lege a sportului Senatorul social-democrat, Laurentiu Coca, fost jucator de fotbal inainte de 1989, in Divizia A, a declarat ca se impune o lege a sportului si ca va lucra la un astfel de proiect care sa permita refacerea unei pepiniere de sportivi si asigurarea accesului la sport pentru toti copiii chiar daca familiile acestora nu dispun de resurse financiare.
Danubius handbal feminin, Divizia A, seria A; FOTBAL Afc Dunarea Calarasi-fotbal, Liga a 1 Betano; ... TENIS DE MASA Fortus Calarasi - tenis de masa, Divizia B, masculin;
In ceea ce-i priveste pe oltenii nostri de la Targu Jiu, cred ca schimbarea antrenorului nu se face pe intuneric. ... Jiul a fost invinsa acasa de Otelul cu 3-0.
google-analytics.com