Cautare

2729 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia d brasov" (3.01 secunde)
Ideea de a lista cluburile de fotbal la bursa ii tenteaza pe unii dintre patronii acestora. Totusi, nimeni nu are curajul sa faca acest pas mai devreme de doi-trei ani, potrivit Mediafax.
Romania are nevoie de urgenta de o lege a sportului Senatorul social-democrat, Laurentiu Coca, fost jucator de fotbal inainte de 1989, in Divizia A, a declarat ca se impune o lege a sportului si ca va lucra la un astfel de proiect care sa permita refacerea unei pepiniere de sportivi si asigurarea accesului la sport pentru toti copiii chiar daca familiile acestora nu dispun de resurse financiare.
Danubius handbal feminin, Divizia A, seria A; FOTBAL Afc Dunarea Calarasi-fotbal, Liga a 1 Betano; ... TENIS DE MASA Fortus Calarasi - tenis de masa, Divizia B, masculin;
In vara "istorica" 2005, Universitatea Craiova are de luptat, pe linga rusinea retrogradarii, si cu o situatie, deocamdata, incerta in privinta viitorului.
In vara "istorica" 2005, Universitatea Craiova are de luptat, pe linga rusinea retrogradarii, si cu o situatie, deocamdata, incerta in privinta viitorului.
In ceea ce-i priveste pe oltenii nostri de la Targu Jiu, cred ca schimbarea antrenorului nu se face pe intuneric. ... Jiul a fost invinsa acasa de Otelul cu 3-0.
S-a incheiat Cupa Mondiala, iar campioana, Italia, a iesit la capatul unui joc in care invingatoarea a fost decisa prin loteria loviturilor de departajare. Despre finala de duminica, Franta -Italia (3-5 )(1-1) se va scrie mult timp, subiecte sunt destule.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)".
Simbata seara, intr-unul dintre cele mai penibile momente ale Istoriei postdecembriste, premierul Sorin Grindeanu a anuntat decizia de abrogarea a Ordonantei de urgenta. ... de parca tara n-ar fi deja rupta de Binomul Klaus Iohannis â€" Sistem!
Divizia de imobiliare a Grupului Energetic Tender (GET), controlat de omul de afaceri Ovidiu Tender, se reorienteaza catre programul "Prima Casa", in incercarea de a-si redresa vanzarile si a obtine lichiditati pentru alte investitii. "Divizia de imobiliare merge cel mai prost din tot grupul.
Incepand cu sfarsitul anului 2012, Divizia de Diagnostic a Roche Romania este condusa de Stavros Chisimellis, care ii succede astfel in functie lui Harald Wolf, promovat anterior in structurile de conducere regionale ale Roche Diagnostics.
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primele 9 luni ale anului 2014, cu 5%, la o rata de schimb constanta, ajungand la 34.75 miliarde de franci elvetieni.
Analistii imobiliari de la Colliers International sunt de parere ca afacerile imobiliare se vor dubla in 2007, iar investitorii vor colabora si cu autoritatile locale pentru a dezvolta atat locuinte, cat si centre comerciale.
Alianta PNL-PD si Uniunea PSD+PUR Brasov au decis sa elimine insemnele electorale care au creat disensiuni intre cele doua aliante politice in ultimele zile.
Un SRL din Bucuresti, mutat recent în Alexandria, intermediaza recuperarea creantelor între Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) si câteva societati de stat, în schimbul unor onorarii astronomice, care, în anumite cazuri, ating chiar valoarea creantei, fara penalizari.
Din cate se pare, in urma intalnirii de la Poiana Brasov cu organizatiile judetene ale PSD, care a avut loc la finele saptamanii trecute, presedintele partidului, Mircea Geoana, si-a intarit pozitia in partid.
Astazi, 15 ianuarie, se implinesc 169 de ani de la nasterea poetului national Mihai Eminescu. De-a lungul vietii, poetul si ziaristul Mihai Eminescu a trecut prin fel de fel de orase din Romania.
Alegerea lui Dorin Lazar Maior in functia de presedinte al Blocului National al Revolutionarilor este contestata de conducerea de la Bucuresti a Blocului.
Filiala judeteana Brasov a PSD va organiza, joi, o Conferinta Extraordinara Judeteana a partidului, in cadrul careia actuala conducere isi va prezenta mandatul, urmand a organiza, in aceeasi zi, alegeri pentru desemnarea noii conduceri.
PNL Brasov si-a depus, marti, lista oficiala de candidati, din echipa liberalilor facand parte doi deputati, un senator, trei consilieri judeteni dar si un cantaret de manele care a compus imnul de campanie al liderului filialei, Aristotel Cancescu, la alegerile locale pentru presedintia CJ.
google-analytics.com