Cautare

2729 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia d brasov" (3.03 secunde)
Moartea lui Stefanescu, regretata si de FRF Federatia Romana de Fotbal isi exprima regretul fata de decesul fostului mare fotbalist Costica Stefanescu, intr-un comunicat dat publicitatii pe site-ul oficial al forului national.
Doar PATRU jucatori merg cu Rapidul in DIVIZIA C! "Fotbalul va fi mai sarac fara giulesteni!" Rapidistii PLANG de disperare! ... x Liga Profesionista de Fotbal a confirmat, prin vocea secretarului general Vali Alexandru, ca Rapid risca sa evolueze in Liga 3 din sezonul urmator.
Pe punctul de a fi exclusa din Liga 1, in doua randuri, in primavara, Pandurii Targu Jiu s-a autodepasit in partea a doua a anului, cand a practicat cel mai bun fotbal al campionatului In plina criza economica, clubul Pandurii Targu Jiu s-a luptat din greu pentru a supravietui, pe teren, dar mai abitir pe la comisii, cu partenerii hrapareti, Dinamo si International Curtea de Arges.
Ineficienta proiectului de construire a autostrazii Brasov-Bors este arhicunoscuta si acest proiect ar aduce daune conservarii zonelor cu localitati sasesti, putand astfel sa distruga chiar o parte din istoria habitatului romanesc, este de parere presedintele Romaniei, Traian Basescu.
Contractul pentru constructia autostrazii Comarnic-Brasov, care va fi realizata prin concesiune, va fi semnat la inceputul anului viitor, a declarat, miercuri, ministrul Transporturilor, Ludovic Orban. Ministrul se va intalni, joi, cu consortiile care au depus oferte, pentru a stabili termenul de analiza a ofertelor finale.
Ceremonia de inchidere a celei de-a 11-a editii de iarna a Festivalului Olimpic al Tineretului European a avut loc vineri seara, la Medal Plaza, in Poiana Brasov, prilej cu care a fost coborat drapelul olimpic de pe catarg si a fost stinsa flacara olimpica.
Zilele Brasovului, in perioada 9-12 mai Concerte, expozitii, targuri ale mestesugarilor si de flori, concerte sustinute de Directia 5, Connect-R, Dalma, Antonia, de Filarmonica si Opera, spectacole de folclor, de teatru pentru copii si tineret, de comedie, de mimi, clovni, bufoni, turnirul cavalerilor, lansari de carte - toate vor avea loc in perioada 9-12 mai, in cadrul manifestarilor dedicate Zilelor Brasovului, editia 2013.
Topul lunii mai 2009, alcatuit de site-ul News Interceptor, incepe si se incheie cu doi reprezentanti ai clanului Basescu: ... Pe locul 2 - Emil Boc iar pe locul 3 - Mircea Geoana, in urcare fata de luna trecuta.
Dinu Patriciu se mentine anul acesta in topul miliardarilor lumii intocmit de Forbes, in care revine si Ion Tiriac, dupa ce anul trecut nu a mai figurat in clasament, si, in premiera, apare Ioan Niculae, patronul InterAgro, cu afaceri in domeniul agriculturii.
Echipa portocalie de fotbal a liderilor democrati a jucat duminica seara cu jurnalistii din presa centrala un meci caritabil si foarte "amical" de fotbal si a pierdut cu scorul de 1-4, cu toate ca nu au existat reguli stricte.
Primaria Craiova a anuntat ieri, intr-un raspuns adresat GdS, ca va propune consiliului local peste cateva zile retragerea din societatile comerciale in care este partenera de afaceri cu finantatorul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu.
Primaria Craiova a propus consilierilor locali retragerea din actionariatul clubului de fotbal Universitatea Craiova si al celor doua societati rezultate in urma divizarii.
Cei trei matinali de la Radio 21, Manuel D. Dinculescu, DJ Andi si Anca Maco, sunt ultrasii cate unei echipe de fotbal, asa ca au decis sa le compuna imnuri, in stilul cu care ne-au obisnuit pana acum. D.
Fratii Pacionel, Emilian si Stefan, fac eforturi si parcurg 144 km ca sa joace fotbal cu sigla Universitatii Craiova pe piept Pentru multi, fotbalul este pus la mare rang si, din multa pasiune, acestia fac sacrificii nebanuite pentru a calca pe urmele idolilor.
Mai multe asociatii ale suporterilor olteni i-au adresat, joi, premierului Victor Ponta o scrisoare, in care ii cer acestuia sa fie alaturi de ei in protestele fata de conducerea FRF, care a decis excluderea Universitatii Craiova si sustine infiintarea unei "clone"
Romania, invinsa de Albania cu 1-0, paraseste competitia UPDATE ORA 23.53 Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de formatia Albaniei cu scorul de 1-0 (1-0), duminica seara, pe Stade de Lyon, in Grupa A la EURO 2016 si paraseste competitia.
Gigi Becali, moment de sinceritate totala: ... Becali a spus ca este vinovat de infrangerea cu CSU Craiova, motiv pentru care nu il da afara pe Dica. ... Are omul dreptate, nu e lasat de mine, de aia face ceea ce face.
Fundatia pentru Transplant si Federatia Romana de Fotbal organizeaza in data de 13 mai 2016 o Conferinta de Presa, la FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL MOGOSOAIA, incepand cu ora 17.30.
Mihai Stoica a reactionat in urma deciziei luate de ICCJ, care a hotarat rejudecarea procesului pentru palmares dintre FCSB si CSA Steaua.
In rest, stie sa faca glume, dar, la fel ca multi dintre contracandidatii actualului primar al Mangaliei, Claudiu Tusac are multe de reprosat lui Zanfir Iorgus.
google-analytics.com