Cautare

2729 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia d brasov" (5.73 secunde)
Noua echipa de fotbal a Craiovei, care va evolua in Liga a II-a, va ramane o afacere exclusiv privata, dupa ce consilierii municipali, in frunte cu primarul Olguta Vasilescu, au refuzat sa se implice in fotbal Consilierii municipali craioveni au lasat la latitudinea FRF infiintarea noii echipe de fotbal a Craiovei, pe locul de Liga a II-a oferit orasului in cadrul Adunarii Generale (AG) de pe data de 14 mai.
Primaria din Banie si finantatorul clubului de fotbal Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, jongleaza cu banii oamenilor.
Taxa pe care o vor plati toti soferii pentru tronsonul Comarnic-Brasov.
FOTE - Brasov 2013 - olimpiada sporturilor de iarna Cel mai mare eveniment sportiv pentru tineret din Romania se va desfasura in Municipiul Brasov si in alte doua orase din judetul Brasov, Rasnov si Predeal, intre 17 si 22 februarie 2013.
Oferte last minute sunt in Poiana Brasov si Predeal - 440 de euro 4 nopti de cazare la pensiune • Multe din hotelurile, pensiunile si vilele din statiunile Predeal si Poiana Brasov sunt aproape pline, insa exista si unitati de cazare care nu au reusit sa-si ocupe toate locurile si vin cu oferte last minute pentru Revelion, facand reduceri de cateva zeci de euro.
Penny Market devine primul sponsor al nationalelor de juniori, junioare si tineret prin extinderea parteneriatului cu Federatia Romana de Fotbal. Penny Market, parte a grupului german REWE, extinde parteneriatul cu Federatia Romana de Fotbal pentru inca patru ani si sustine noi echipe reprezentative si competitii.
Toata suflarea Olteniei asteapta cu nerabdare incheierea acestei editii din Divizia B, seria a doua, acolo unde primele doua echipe clasate la sfarsitul turului, Universitatea Craiova si CSM Ramnicu Valcea, vizeaza promovarea in Divizia A.
Consortiul Vinci-Aktor nu a reusit sa obtina finantare din partea bancilor pentru demararea constructiilor Astfel, constructia tronsonului Comarnic-Brasov este amanata cu cel putin un an. ... Demararea lucrarilor pentru constructia tronsonului de autostrada a fost amanata pentru a doua oara.
Fotbal Club Otelul SA, societatea comerciala care are grija de destinele echipei de fotbal ros-alb-albastre, a mers anul trecut in pierdere, ceea ce arata ca sportul cu balonul rotund nu a fost o activitate rentabila.
Campioana nationala cu CFR Craiova, Victorina s-a bagat si la joc intr-o partida demonstrativa intre profesorii de la FEFS si prim-divizionara de fotbal feminin Real Craiova.
La sfirsitul anului 2003, SC UNIVERSITATEA CLUB FOTBAL SA Craiova, una dintre societatile care au gestionat de-a lungul ultimilor ani destinele clubului fanion al Olteniei, a intrat in procedura de faliment.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
Baschetbalistii de la SCM-U Craiova au obtinut o victorie de moral pe terenul formatiei Dinamo Bucuresti, intr-o sala din care oltenii au plecat mai mereu invingatori Daca la fotbal Craiova nu mai are echipa in prima liga ca sa se poate duela cu rivala de o viata Dinamo Bucuresti, la baschet aceasta confruntare este posibila, iar jucatorii de la SCM-U Craiova se pot lauda ca i-au batut mai mereu in ultima perioada pe dinamovisti.
Cati kilometri vor fi inaugurati in 2014 si care sunt lucrarile ce ar urma sa inceapa in acest an (continuare) Autostrazi ce vor fi incepute in 2014 In 2014 ar putea incepe lucrarile la peste 300 de kilometri, potrivit anunturilor facute de autoritati.
Festivitatea de deschidere a FOTE - Ponta a dat oficial startul celei de a unsprezecea editii a Festivalului Olimpic al Tineretului European Festivitatea de deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European a inceput, duminica seara, cu intonarea imnului national si cu parada delegatiilor tarilor participante, la eveniment asistand fostul ministru al Dezvoltarii Elena Udrea, dar si reprezentanti ai autoritatilor locale.
Consiliul Judetean Gorj nu va mai finanta din sezonul urmator echipa de fotbal Pandurii Targu Jiu, la care avea o contributie de 500.000 de lei, in calitate de asociat.
Romania - Ungaria, un meci decisiv pentru calificarea tricolorilor la barajul pentru CM 2014 Nationalele de fotbal ale Romaniei si Ungariei se vor intalni vineri seara, de la ora 21,00, pe Arena Nationala din Bucuresti, intr-un meci vital pentru tricolori in tentativa de calificare la barajul pentru Cupa Mondiala de fotbal din 2014.
TiriacAuto, divizia de vanzari de masini a TiriacHolding, a investit 3 milioane de euro intr-un nou showroom la Brasov, pentru marcile Hyundai, Mitsubishi si Land Rover. Marcile amintite aveau si inainte showroom-uri la Brasov, dar ele nu mai respectau standardele TiriacAuto.
google-analytics.com