Cautare

2179 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia d bihor" (3.40 secunde)
Senatorul Ioan Mang publica pe blog Raportul asupra activitatii Consiliului Judetean al PSD Bihor (iulie 2010 - iulie 2011), din care puteti citi in continuare a treia parte. Raportul pe care l-am prezentat ieri (21 iulie 2011) in cadrul sedintei Consiliului Judetean al PSD Bihor.
Federatia Patronilor Bihor (FPB), Camera de Comert si Industrie, Consiliul Local al IMM Oradea si Unimpresa Bihor au semnat ieri un parteneriat cu Consiliul Judetean Bihor care are drept tinta consolidarea legaturilor dintre mediul institutional si mediul de afaceri.
Biroul Permanent Judetean al PNL Bihor a decis duminica dimineata in unanimitate ruperea protocolului incheiat cu PD Bihor. Presedintele PNL Bihor, deputatul Cornel Popa (foto), considera ca vinovat este liderul PD Bihor, preocupat mai mult de propria-i imagine.
Noua echipa de fotbal a Craiovei, care va evolua in Liga a II-a, va ramane o afacere exclusiv privata, dupa ce consilierii municipali, in frunte cu primarul Olguta Vasilescu, au refuzat sa se implice in fotbal Consilierii municipali craioveni au lasat la latitudinea FRF infiintarea noii echipe de fotbal a Craiovei, pe locul de Liga a II-a oferit orasului in cadrul Adunarii Generale (AG) de pe data de 14 mai.
Liderii PD si UDMR Bihor si-au tras echipa de fotbal, pe bani publici, si fac ce vor cu ea, dar si cu sperantele microbistilor bihoreni. Vistieriile municipiului Oradea si ale judetului au ramas larg deschise pentru finantarea in continuare a clubului FC Bihor.
Primaria din Banie si finantatorul clubului de fotbal Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, jongleaza cu banii oamenilor.
Trei sferturi dintre bihoreni au dat un vot de blam intregii clase politice, neprezentandu-se la niciunul din cele doua procese electorale care au avut loc duminica - alegerile europarlamentare si referendumul initiat de presedintele Traian Basescu.
Senatorul Ioan Mang publica pe blog Raportul asupra activitatii Consiliului Judetean al PSD Bihor (iulie 2010 - iulie 2011), din care puteti citi in continuare prima parte. Raportul pe care l-am prezentat ieri (21 iulie 2011) in cadrul sedintei Consiliului Judetean al PSD Bihor.
Penny Market devine primul sponsor al nationalelor de juniori, junioare si tineret prin extinderea parteneriatului cu Federatia Romana de Fotbal. Penny Market, parte a grupului german REWE, extinde parteneriatul cu Federatia Romana de Fotbal pentru inca patru ani si sustine noi echipe reprezentative si competitii.
Desi candidatii au facut eforturi financiare pentru a-si prezenta oferta electorala, din nefericire, o mare parte a populatiei inca nu stie ce voteaza si nu a auzit de alegeri uninominale. Judetul Bihor a fost impartit in 13 colegii electorale, noua pentru Camera Deputatilor si patru pentru Senat.
Fotbal Club Otelul SA, societatea comerciala care are grija de destinele echipei de fotbal ros-alb-albastre, a mers anul trecut in pierdere, ceea ce arata ca sportul cu balonul rotund nu a fost o activitate rentabila.
Toata suflarea Olteniei asteapta cu nerabdare incheierea acestei editii din Divizia B, seria a doua, acolo unde primele doua echipe clasate la sfarsitul turului, Universitatea Craiova si CSM Ramnicu Valcea, vizeaza promovarea in Divizia A.
Campioana nationala cu CFR Craiova, Victorina s-a bagat si la joc intr-o partida demonstrativa intre profesorii de la FEFS si prim-divizionara de fotbal feminin Real Craiova.
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
Ziarul "Romania Libera” a publicat ieri un articol cu supratitlul " Mihai Chindlea, seful Constructiilor oradene - portret de baron local” si titlul " Tutar pentru putere si codos la sefii ierarhici”, in care este vizat in principal seful Inspectoratului Teritorial in Constructii Oradea, Mihai Lucian Chindlea, dar se fac referiri si la seful Inspectoratului Judetean in Constructii Satu Mare, Grigore Pop.
Biroul Permanent Judetean al PNL Bihor a decis ieri, intr-o reuniune extraordinara, ruperea protocolului cu PD. Liberalii ii acuza pe democrati ca au incalcat sistematic intelegerea politica si au critici dure la adresa liderului PD Bihor.
Senatorul Ioan Mang publica pe blog Raportul asupra activitatii Consiliului Judetean al PSD Bihor (iulie 2010 - iulie 2011), din care puteti citi in continuare a doua parte. Raportul pe care l-am prezentat ieri (21 iulie 2011) in cadrul sedintei Consiliului Judetean al PSD Bihor.
Cu 69 de voturi "pentru", Vasile Blaga , candidatul coalitiei de guvernare, a castigat sefia Senatului. Titus Corlatean, candidatul USL (PSD si PNL) a obtinut 63 de voturi. ... Vasile Blaga s-a nascut in data de 26 iulie 1956 in localitatea Petrileni, Bihor.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au efectuat, in ultima luna, mai multe controale operative la 552 de agenti economici, dintre care 522 au fost sanctionati.
Grupul german Daimler renunta la deschiderea unei fabrici la Cluj si vrea sa investeasca in Bihor. Nemtii si-au indreptat atentia spre doua amplasamente din judetul Bihor. Localitatile vizate de corporatia cu activitati in sectorul productiei de automobile sunt comuna Osorhei si Salonta.
google-analytics.com