Cautare

1951 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia c seria 2" (2.63 secunde)
Localitatile vizate de corporatia cu activitati in sectorul productiei de automobile sunt comuna Osorhei si Salonta. Daimler prefera Bihorul pentru a beneficia atat de forta de munca din Romania, cat si de cea din Ungaria, amplasamentele vizate aflandu-se la cativa kilometri de granita.
Dupa ani de negocieri esuate, licitatii amanate sau anulate, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a reusit, pana la urma, sa scape de Santierul Naval si Santierul militar din Mangalia.
TiriacAuto, divizia de vanzari de masini a TiriacHolding, a investit 3 milioane de euro intr-un nou showroom la Brasov, pentru marcile Hyundai, Mitsubishi si Land Rover. ... In prezent, divizia de retail auto a TiriacHolding comercializeaza la Brasov noua marci.
Economist Intelligence Unit (EIU), divizia de analiza a grupului The Economist, avanseaza ipoteza ca oricine va fi la putere in urma alegerilor din Romania va avea dificultati sa implementeze masurile dure, impuse de FMI, de ajustare pentru sectorul public.
Plini de entuziasm in 2008, furnizorii de componente auto ai americanilor apeleaza la solutii low-cost din cauza crizei financiare, care face ca si fabrica de la Craiova sa produca la capacitate redusa.
Arabii vor avea transformatoare de mare putere pe care va scrie "Made in Craiova", pentru ca Electroputere ar urma sa fie subcontractant din 2011 pentru grupul Al Arrab Contracting Company, care va construi o linie de cale ferata de mare viteza, instalatii de desalinizare a apei si diverse centrale in Arabia Saudita.
Roche Romania Diagnostics Division anunta o crestere a vanzarilor, in anul 2010, cu 10.2 %, comparativ cu anul 2009, la 86.9 milioane lei, consolidandu-si astfel pozitia de lider pe piata. ... "2010 a fost primul an complet de activitate a Diviziei de Diagnostice pe piata din Romania.
Minerii de la minele Lonea, Lupeni si Vulcan au protestat in fata Complexului Energetic Hunedoara. ... Saptamana trecuta, minerii de la minele Lonea, Lupeni si Vulcan au protestat in fața Complexului Energetic Hunedoara.
Divizionara A de baschet masculin Energia Rovinari a avut nevoie de o repriza de prelungiri pentru a se impune pe terenul penultimei clasate, BC "Perla Harghitei"
La sfarsitul saptamanii trecute s-au desfasurat la Oradea finala Campionatului National individual de scrima si Superliga pe echipe, ambele la masculin. Spadasinii de la CS Universitatea Craiova au reusit pentru prima oara sa urce pe podium la echipe, castigand medalia de bronz.
BenQ Mobile, divizia companiei taiwaneze responsabila de acoperirea pietei telefoniei mobile, a fost desfiintata. Situatia diviziei a inceput sa se inrautateasca in septembrie 2006 cand compania mama, BenQ, a incetat sa o mai sustina financiar datorita lipsei interesului publicului pentru echipamentele dezvoltate de aceasta.
Uniunea Europeana cere responsabililor companiei americane Google sa justifice politica de retinere de informatii asupra utilizatorilor, timp de doi ani, în baza cautarilor on line, transmite BBC News on line.Solicitarea a fost trimisa companiei Google de divizia interna de consiliere pe probleme de confidentialitate din cadrul UE.
Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, in parteneriat cu Romtelecom au lansat cea mai mare retea de internet wireless intr-un lant de benzinarii din tara, clientii avand acum posibilitatea in mod gratuit sa-si verifice email-ul, sa afle ultimele stiri sau sa consulte starea meteo si informațiile din trafic.
cu ce vor mai uimi in 2012 Apple, Facebook si Google Divizia de research a site-ului Business Insider face o serie de previziuni cu privire la industria IT si a Internetului. Chiar daca autorii recunosc ca previziunile sunt rareori corecte, ele ajuta totusi la crearea unor imagini de ansamblu.
Daniel Stanica, Key Account Manager pe divizia de ceai si cafea cu arome, este prezent in acest week-end la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles. "Lucrez de patru - cinci ani in acest domeniu. Sunt bautor si de cafea si de ceai!
Franz este membru al Consiliului Director din 2011, iar contractul lui cu grupul Lufthansa urmeaza sa expire la data de 31 mai, fara posibilitatea reactualizarii. ... Roche este o companie extraordinara si sunt nerabdator sa preiau functia de presedinte al Consiliului Director.
Aproximativ 70-75% din femeile cu cancer ovarian prezinta metastaze in momentul diagnosticarii, atrag atenția specialistii, cu ocazia Zilei Internationale de Lupta impotriva acestei afectiuni, marcata in fiecare an in data de 8 mai.
Aproximativ 60% din deciziile medicale din prezent sunt influentate de metodele de diagnostic in vitro (IVD).
Decizia, luata impreuna cu sindicatele si reprezentantii angajatilor din magazine, face parte din noua strategie de dezvoltare a unuia dintre cei mai dinamici angajatori din zona de retail din Romania, strategie care se bazeaza pe siguranta, independenta si initiativa angajatilor sai.
Recent, a avut loc evenimentul de lansare a unuia dintre cele mai ambitioase proiecte din portofoliul companiei A&D Pharma, EVITAL Functional Food.
google-analytics.com