Cautare

2854 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia c dacia unirea braila" (3.21 secunde)
27 martie 1918 - Unirea romanilor de pe cele doua maluri ale Prutului.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Pe 27 martie se implinesc 97 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania, un eveniment deosebit de unitate nationala, care a generat crearea Romaniei Mari.
Artisti plastici din Calarasi - Romania expun la Chisinau si Calarasi(MD) la un secol de la Unirea Basarabiei cu Romania, pentru a sarbatori omagierea a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania ce se va desfasura intre 25 - 27 martie in raionul Calarasi (MD) si Chisinau, dupa cum urmeaza:
Pentru ca Basarabia este Romania si romanii cer Unirea in Piata Marii Adunari Nationale. ... Din Romania au participat si-au anuntat prezenta fostul presedinte Traian Basescu, alti lideri politici dar si mai multi deputati si alesi locali care sustin unirea Republicii Moldova cu Romania.
Mii de oameni au participat la Adunarea Centenara Mii de oameni au participat la Adunarea Centenara, organizata cu ocazia implinirii a 100 de ani de la unirea Basarabiei cu Romania.
Inculpatii din "Dosarul Transferurilor" asteapta cu sufletul la gura sentinta care va fi pronuntata, luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Potrivit unui studiu efectuat de dealerii celor mai renumite marci de autoturisme din tara noastra, romanii au achizitionat masini in valoare de peste 1 miliard de euro in ultimele noua luni.
Dacia se mentine drept cel mai cunoscut brand romanesc, cu o cota de recunoastere spontana de 45,1% in 2005, asa cum reiese din cercetarea "High Impact Brands 2005 " realizata de compania de cercetare de piata Synovate.
Dacia se mentine drept cel mai cunoscut brand romanesc, cu o cota de recunoastere spontana de 45,1% in 2005, asa cum reiese din cercetarea "High Impact Brands 2005 " realizata de compania de cercetare de piata Synovate.
Gica Popescu pare sa il inlocuiasca pe Mircea Sandu la sefia FRF, al fel cum Gino l-a schimbat pe Mitica de la Liga.
Razboiul dintre Autoritatea Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) si patronii din fotbal a ajuns si la Craiova.
Criza se dovedeste necrutatoare cu unul dintre cei mai controversati afaceristi romani de dupa 1989. Patronul clubului de fotbal Rapid, al holdingului ANA, cu afaceri in turism, imobiliare, electronica etc, fost senator si chiar vicepriministru al Romaniei, George Copos (foto), se afla acum in pragul falimentului.
LONDRA 2012 FOTBAL. GOOGLE DOODLE pregatit pentru turneul de FOTBAL de la JOCURILE OLIMPICE 2012 Turneul de FOTBAL de la JOCURILE OLIMPICE 2012 LONDRA, care a inceput pe 25 iulie si se va incheia pe 11 august, este celebrat de GOOGLE printr-un GOOGLE DOODLE - un LOGO INTERACTIV.
Scoala de Fotbal "Gica Popescu" a fost desemnata de FRF sa organizeze turneul semifinal (Grupa B) al Campionatului National la juniori D (copii nascuti in anii 1999-2000).
Liderii PD si UDMR Bihor si-au tras echipa de fotbal, pe bani publici, si fac ce vor cu ea, dar si cu sperantele microbistilor bihoreni.
Observator de Calarasi informeaza: Dunarea Calarasi - Bilant 2017 In anul care recent s-a incheiat, Dunarea Calarasi a disputat efectiv 33 de jocuri in campionatul Ligii a 2-a. A obtinut, pe teren, 22 de victorii (alte 3, toate in primavara, prin neprezentare), 7 remize si 4 infrangeri.
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni.
Reprezentantii grupului Renault au recunoscut ieri ca s-au interesat de uzina de automobile Daewoo Craiova. ... Directorul general al Automobile Dacia, FranÇois Fourmont, a declarat ieri ca situatia de la Daewoo este neschimbata "de multe luni".
Automobile Dacia a anuntat in cursul zilei de miercuri ca va lansa o noua campanie de promovare a modelului Logan, campanie intitulata "Caravana Dacia".
In timp ce nemtii vin cu oferte de tuning mai mici sau mai mari pentru Dacia Logan, romanii apeleaza la tuning virtual. Elia Tuning - firma germana cu renume - a prezentat la Salonul de Tuning de la Essen ultima sa masina modificata, Dacia Logan.
Compania Dacia apartinand Grupului Renault a anuntat obtinerea unui profit net in cursul anului 2006 de 100,6 milioane de euro, suma ce reprezinta o sporire cu mai mult de 80 de procente fata de profitul net inregistrat de acelasi producator roman de autovehicule in anul 2005.
google-analytics.com