Cautare

2854 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia c dacia unirea braila" (2.70 secunde)
Craiova cere 30.000 de euro pentru formarea a sapte fotbalisti care au ajuns la alte echipe dupa dezafilierea "U"
Uzina Dacia Pitesti a produs autovehiculul cu numarul 2.500.000, un model Logan de culoare gri-perl echipata cu motor de 1,4 litri pe benzina, care a parasit, ieri, 8 ianuarie a.c.
Patronatul Comerciantilor si Producatorilor de Piese Auto din Romania (PCPPAR) acuza societatea Automobile Dacia ca incearca sa monopolizeze piata de piese auto pentru vehicule Dacia prin campaniile publicitare anticontrafacere.
Automobile Dacia, cel mai important constructor auto local, va prezenta pe piata cea mai puternica versiune de serie a modelului Logan, echipata cu motor de 1,6 litri pe benzina, cu 16 supape.
Doljenii care vor sa se inscrie in acest an in Programul "Rabla" trebuie sa se gandeasca de doua ori ce masina vor sa cumpere, pentru ca Dacia si Daewoo au mult mai putine masini alocate prin program decat in anii anteriori.
Renault va lansa marca Dacia pe piata britanica la inceputul anului 2009, printr-un automobil derivat din Renault Sandero si produs la Pitesti, care va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva, in luna martie, potrivit revistei online autocar.co.uk.
Dacia semnaleaza o noua tentativa de frauda in care persoane necunoscute se folosesc de numele companiei.
Omul de afaceri Sever Muresan s-a intors in Romania, sambata, fiind asteptat pe Aeroportul Otopeni de sotia sa, cativa prieteni si fostul vicepresedinte al Partidului Conservator, generalul in rezerva Mircea Chelaru.
Dacia lanseaza, pe 1 iulie, varianta restilizata a Loganului, pentru a creste vanzarile modelului si pentru a-l aduce la noua linie de design a producatorului, prezenta la Sandero.
Pretul crescut al carburantilor nu afecteaza avansul pietei auto si vanzarile Dacia, cel putin deocamdata, dar determina oamenii sa mearga mai putin cu masina, a declarat, miercuri, directorul comercial al Dacia Renault si Nissan in Romania, Jacques Daniel."Pretul crescut al carburantilor nu reprezinta deocamdata un pericol pentru vanzarile Dacia sau ale celorlalti jucatori de pe piata auto romaneasca.
Dacia a prezentat, joi, la Salonul Auto de la Paris, modelul Logan MCV restilizat, dezvaluit publicului in premiera, precum si Logan eco2 si modelul Sandero cu motorizare diesel de 1,5 litri, cu 85 CP, care va fi lansat in Romania la inceputul anului viitor.
Dacia a redus nivelul productiei planificat pentru acest an cu 50.000 de unitati, de la tinta initiala de la 310-320.000 de masini la 260-270.000 unitati, ca urmare a scaderii cererii, pe fondul crizei economice.
Uzina Dacia a reluat, luni dimineata, productia, dupa o perioada de intrerupere de aproape trei saptamani, din cauza scaderii drastice a cererii pe majoritatea pietelor unde constructorul auto este prezent.
Monovolumul Dacia va fi lansat in 2012 si va fi produs in Maroc in doua variante, una de familie si una utilitara, la un pret incepand cu 13.000 de euro, potrivit publicatiei franceze L‘argus.
Noua Dacia - Citadine Renault-Nissan planuieste pentru 2015 un nou model: Dacia Citadine In urmatorii 5 ani Renault-Nissan intentioneaza sa lanseze mai multe nodele noi, in fiecare an cate un model, printre care o masina cu sigla Dacia, ieftina, de aproximativ 2.500 Euro.
PC a cerut scaunul de prefect de Galati, dar a fost refuzat. In schimb presedintele conservatorilor, Eugen Durbaca, il va numi pe viitorul prefect de Braila. Partidul Conservator a renuntat la ideea de a primi functia de prefect al judetului Galati.
Situatia financiara a cluburilor de fotbal locale, respectiv datoriile acestora catre bugetele statului, se afla in atentia speciala a Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Scrisoare de protest a Rapidului. Giulestenii cer interventia imediata a FRF Rapid se confrunta cu o problema neobisnuita in Liga a 3-a si cere de urgenta ajutorul Federatiei Romane de Fotbal, in caz contrar urmand a se adresa UEFA.
Prestigioasa revista americana Forbes a realizat un top al celor mai scumpe masini din lume, care au mici sanse sa ajunga in garajul vreunui muritor de rand, cu salariu mediu pe economie. Liderul de necontestat este Bugatti Veyron 16.4, un bolid in valoare de un milion de dolari.
Magda Marincovici) Norvegia este cea mai buna tara din lume pentru a fi mama si Somalia este plasata pe ultimul loc, potrivit unei clasament anual stabilit de organizatia non-guvernamentala Salvati copiii, scrie Sciences et Avenir.
google-analytics.com