Cautare

2854 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia c dacia unirea braila" (3.45 secunde)
Modelul se va numi City si va imprumuta elemente de la modelul Logan, partea frontala de la modelul Sandero si platforma de la a doua generatie a Renault Clio Dacia pregateste lansarea unui model auto din clasa mica, botezat Dacia City, care va costa cel mult 5.000 de euro.
Dacia Logan si Dacia Sandero restilizate, in primele imagini oficiale. Au lumini de zi cu LED 4 modele Dacia - Logan, Logan MCV, Sandero si Sandero Stepway - beneficiaza de o restilizare in aceasta toamna, cu ocazia Salonului Auto de la Paris (1-16 octombrie).
Fotbal Club Otelul SA, societatea comerciala care are grija de destinele echipei de fotbal ros-alb-albastre, a mers anul trecut in pierdere, ceea ce arata ca sportul cu balonul rotund nu a fost o activitate rentabila.
Toata suflarea Olteniei asteapta cu nerabdare incheierea acestei editii din Divizia B, seria a doua, acolo unde primele doua echipe clasate la sfarsitul turului, Universitatea Craiova si CSM Ramnicu Valcea, vizeaza promovarea in Divizia A.
Campioana nationala cu CFR Craiova, Victorina s-a bagat si la joc intr-o partida demonstrativa intre profesorii de la FEFS si prim-divizionara de fotbal feminin Real Craiova.
Sfatul Tarii, care cuprindea reprezentanti ai tuturor nationalitatilor, a adoptat, la 27 martie/9 aprilie 1918, cu majoritate de voturi, hotararea Basarabiei de a se uni cu Romania.
24 ianuarie 1859 â€" Mica Unire sau Unirea Principatelor Romane sub Alexandru Ioan Cuza. Data de 24 ianuarie a ramas in istorie drept ziua in care s-a infaptuit Mica Unire sau Unirea Principatelor Romane, in timpul domniei lui Alexandru Ioan Cuza.
Autoturismul Dacia Solenza, lansat in martie 2003 pentru a inlocui modelul SuperNova si a asigura "interimatul " pina la debutul Daciei Logan, va fi scos din productie pe data de 31 martie.
Inceputa in luna martie a anului curent, prima editie a caravanei Dacia a ajuns si la Constanta. In decorul select al hotelului Rex, situat in centrul statiunii Mamaia, Logan nu putea fi prezentat decat intr-un cadru festiv, de clasa, asa cum ii sta bine unei marci cu renume mondial.
Cel de-al 3.000.000-lea automobil Dacia a fost fabricat marti la uzina din Pitesti si este un vehicul Logan de culoare gri platine. "Automobilul Dacia cu numarul de 1 milion a fost fabricat in 1985, la 17 ani de la inceperea activitatii de productie la Mioveni.
Dacia Sandero va fi disponibila in Romania cu o garantie de un an si jumatate, in limita a 100.000 de kilometri, in timp ce in alte state va avea trei ani de garantie, tot pana la 100.000 de kilometri, motivul acordarii unui interval mai scurt pe plan local fiind legat de costuri, scrie Mediafax."Dacia Sandero va avea aceleasi conditii de garantie ca Logan Sedan, din motive care tin de costuri.
Daca în ceea ce priveste investitorii straini, majoritatea evita sa faca declaratii, firmele de profil din România au precizat ca sunt dornice sa lucreze cu Ford. Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti.
Daca în ceea ce priveste investitorii straini, majoritatea evita sa faca declaratii, firmele de profil din România au precizat ca sunt dornice sa lucreze cu Ford. Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti.
Directorul general al uzinei Dacia, Francois Fourmont, a declarat ca exista posibilitatea ca, in primavara, sa fie adoptate si alte masuri daca stabilirea, in ianuarie si februarie, a unor zile nelucratoare, "nu vor dezgheta piata".
Compania Dacia a produs anul trecut cu 19. ... Printre modelele produse de Dacia anul trecut au fost 83. 371 de vehicule Logan Berlina, cu 33. ... 541 vehicule Logan Furgon Van, in crestere cu 129 fata de numarul produs in 2007. Totodata, Dacia a produs 6.
Dacia Lodgy, asa se numeste masina de familie care va fi lansata in martie 2012 Dacia Lodgy este numele pe care il va purta al saptelea model din gama Dacia si care va fi dezvaluit in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva din martie 2012.
Dacia vinde bine ' Piata auto de masini noi din Romania a inregistrat o crestere de 27,19% Marca romaneasca este in continuare lider in topul vinzarilor de la noi.
La sfirsitul anului 2003, SC UNIVERSITATEA CLUB FOTBAL SA Craiova, una dintre societatile care au gestionat de-a lungul ultimilor ani destinele clubului fanion al Olteniei, a intrat in procedura de faliment.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
google-analytics.com