Cautare

1535 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia b" (2.63 secunde)
Patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, Gigi Becali, este pe locul intai in topul celor mai bogati romani, realizat de revista "Capital", avand o avere de 2,5 miliarde de euro.
VfB Stuttgart si Steaua Bucuresti au terminat la egalitate, 2-2, in meciul disputat joi seara, in Grupa E a Europa League la fotbal, pe Mercedes-Benz Arena. ... Nu trebuie uitat nici faptul ca atacantul de origine braziliana Cacau a trimis de doua ori mingea in bara.
Secretul cu care Steaua vrea sa distruga si Chelsea ' A facut o investitie-record pentru a uimi Europa Neubert e platit la Steaua ca un fotbalist, cu 10.000 de euro lunar, cel mai mare salariu al unui preparator fizic care a lucrat vreodata in Romania.
Universitatea se afla acum intr-un turneu de pregatire si jocuri de verificare in Cipru, iar la ora la care scriu aceste randuri nu cunosc rezultatul amicalului de ieri dupa-amiaza cu Tavria Simferopol.
Dupa zece esecuri consecutive, SCM-U a castigat disputa cu BCM-U Pitesti, scor 77-64, dupa un sfert patru de exceptie. Dupa aproape trei luni de "seceta", in care suferisera zece infrangeri pe banda rulanta, baschetbalistii de la SCM-U Craiova au simtit din nou, duminica seara, gustul victoriei.
Echipa masculina de volei SCM-U Craiova disputa saptamana aceasta doua partide dificile, in compania unor adversari puternici. Primul meci se va desfasura astazi dupa-amiaza, elevii lui Dan Pascu si Claudiu Mitru urmand sa intalneasca, in deplasare, formatia Steaua Bucuresti, in cadrul etapei a 19-a din Divizia A1.
Echipa masculina de baschet SCM-U Craiova va disputa astazi de la ora 18.00 probabil cel mai usor meci din acest sezon al Diviziei A. Oltenii primesc vizita formatiei Politehnica Iasi, ultima clasata in Divizia A, care a pierdut toate cele 20 de partide disputate.
Baschetbalistii de la SCM-U Craiova au plecat ieri la Medias pentru partida de astazi cu Gaz Metan, fara capitanul Branislav Tomic. Sarbul, care revine dupa o accidentare la deget, nu a vrut sa forteze, iar antrenorii l-au menajat pentru meciul de sambata, cu Dinamo.
De ce fanii civilizati din Romania nu mai vin la stadion (3) (Continuare) prosport.ro/11 cauze pentru care fanii civilizati din Romania nu mai vin la stadion.
Voleibalistele de la SCM-U Craiova au un program infernal in aceasta perioada. In interval de o saptamana, oltencele au avut programate trei meciuri, unul in deplasare, la Bucuresti, si doua pe teren propriu.
Pe baza informatiilor publicate pe pagina de Internet a Senatului, Institutul pentru Politici Publice a prezentat un clasament conform caruia senatorul PRM Gheorghe Funar a folosit cel mai mult cartela de vot, a avut cele mai multe interventii in plen si cele mai multe initiative legislative.
Partidul Democrat a câstigat la diferenta de doar 240 de voturi alegerile pentru Parlamentul European din Dolj.
Partidul Democrat a câstigat la diferenta de doar 240 de voturi alegerile pentru Parlamentul European din Dolj.
n Candidatul PD-L la Primaria din Tecuci a obtinut de doua ori mai multe voturi in turul al doilea fata de Vasile Pazvante, reprezentant al Partidului Verde.
Abraham Lincoln (foto) ramane cel mai mare presedinte american, potrivit unui top realizat de 65 de istorici, care il plaseaza pe Georhge W. ... Barack Obama, cel de-al 44-lea presedinte al Statelor Unite, nu a fost luat in calcul in acest clasament, pentru ca este in functie.
Romania se afla pe pozitia 38 intr-un clasament realizat de Economist Intelligence Unit (EIU) in randurile a 60 de tari in ceea ce priveste atractivitatea mediului de afaceri previzionata pentru perioada 2005-2009, urcand astfel opt locuri fata de perioada 2000-2004.
Grupul European Drinks este singura companie romaneasca inclusa in topul primelor o suta de companii producatoare de alimente si de bauturi din Europa. European Drinks ocupa locul 8 in acest clasament din punct de vedere al volumului anual de vanzari.
Romania a inregistrat schimbari importante in ceea ce priveste mediul de afaceri, in anul 2004, se arata intr-un raport al Bancii Mondiale (BM), publicat ieri.
Google planuieste sa lanseze noul dispozitiv de cautare Google Mini, care va avea jumatate din dimensiunea celui actual, dar va putea opera 25 de cautari pe secunda.
Potrivit unui studiu recent efectuat de "Economist Inteligence Unit", Romania va ocupa ultimul loc intr-un clasament european care face referire la climatul investitiilor straine.
google-analytics.com