Cautare

18191 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia b juniori baia mare" (5.11 secunde)
Alte patru medalii pentru Romania la Mondialele de juniori de la Plovdiv Sportivii romani au cucerit duminica 4 medalii la Campionatele Mondiale de canotaj academic pentru juniori de la Plovdiv (Bulgaria), si au dus bilantul general la 3 de aur, 2 de argint si 2 de bronz.
Echipa feminina de tenis de masa de la CSS Craiova, antrenata de Catalin Georgescu, este singura din Divizia B (senioare) care nu a pierdut nici un meci disputat pana acum.
Inculpatii din "Dosarul Transferurilor" asteapta cu sufletul la gura sentinta care va fi pronuntata, luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Pentru sedinta programata la Curtea Suprema exista cinci variante posibile, dintre care una reprezinta o mare surpriza.
Mare inspiratie pe consilierii prim-ministrului Calin Popescu Tariceanu ori pe membrii PNL care i-au impus primului motociclist al tarii sa stabileasca zilele de 1 si 15 iunie ca date ale alegerilor locale!
Cele doua echipe de volei de la SCM-U Craiova joaca astazi in deplasare si atat fetele, cat si baietii spera sa revina acasa cu toate punctele puse in joc.
un loc in Liga a II-a pentru o noua echipa Adunarea Generala (AG) a FRF a adoptat ieri, cu 168 de voturi pentru, 5 voturi impotriva si 18 abtineri, dezafilierea definitiva a SC Fotbal Club U Craiova SA.
Energia Rovinari isi joaca astazi, de la ora 18.00, in mare masura, calificarea in play-off, la Brazi, in compania vicecampioanei CSU Asesoft Ploiesti.
(continuare) 2 august Rapid a retrogradat in liga secunda pentru prima data dupa Revolutia din 1989, FRF punand in aplicare o decizie a TAS, care contesta dreptul echipei giulestene de a evolua in Liga I.
Handbalistele craiovene joaca astazi (de la ora 17.00) la Bacau un meci decisiv pentru mentinerea in Liga Nationala. ... Lupta pentru evitarea retrogradarii devine din ce in ce mai stansa cu patru etape inainte de finalul Ligii Nationale de handbal feminin.
Campionatul Mondial de Fotbal 2014 a inceput pe data de 12 iunie si se va incheia pe 13 iulie, cand va avea loc marea finala.
CIADO Romania si Echipa Nationala de Fotbal a Artistilor, Campioana Mondiala ART Football (Moscova, 2014) si Campioana Mondiala la ARTIST Football World Cup (Teheran, 2015) provoaca Romania la FOTBAL MUZICAL - cel mai complex program de educatie civica, culturala si de petrecere a timpului liber.
CIADO Romania si Echipa Nationala de Fotbal a Artistilor, Campioana Mondiala ART Football (Moscova, 2014) si Campioana Mondiala la ARTIST Football World Cup (Teheran, 2015) provoaca Romania la FOTBAL MUZICAL - cel mai complex program de educatie civica, culturala si de petrecere a timpului liber.
CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. este celebrat de Google cu un logo special.Motorul de cautare Google si-a modificat, joi, logo-ul pentru a marca debutul Cupei Mondiale la fotbal, desfasurata, in acest an, in Brazilia.
Reteaua PROFI a deschis si saptamana aceasta sase magazine, la Baia de Aries, Baltesti, Brasov, Bucuresti si Timisoara, incheind astfel luna octombrie cu un total de 19 unitati inaugurate, dintre care cinci in format Standard, sapte in format City si alte sapte in format Loco.
O localnica din comuna gorjeana Baia de Fier a achizitionat caietul de sarcini al Uzinei de reparatii UREX Rovinari, pentru a putea participa la licitatia programata pentru 3 februarie.
Numarul judetelor afectate de inundatii a scazut la 5, iar cel al localitatilor ce au avut de suferit de pe urma viiturilor a ajuns la 137, a anuntat, luni, secretarul de stat in MIRA, Victor Paul Dobre, potrivit caruia situatia ramane sub monitorizare.
Doi craioveni au fost prinsi in noaptea de joi spre vineri, in Mehedinti, in timp ce transportau aproape 500.000 de tigarete de contrabanda. Unul dintre ei era de mai multa vreme in vizorul politistilor doljeni de la Investigarea Fraudelor, ca suspect de contrabanda cu tigari.
Doar PATRU jucatori merg cu Rapidul in DIVIZIA C! "Fotbalul va fi mai sarac fara giulesteni!" Rapidistii PLANG de disperare! ... In 2006, cand Juventus a fost retrogradata, Buffon si Del Piero au acceptat sa joace in serie B.
Cei trei matinali de la Radio 21, Manuel D. Dinculescu, DJ Andi si Anca Maco, sunt ultrasii cate unei echipe de fotbal, asa ca au decis sa le compuna imnuri, in stilul cu care ne-au obisnuit pana acum.
Fratii Pacionel, Emilian si Stefan, fac eforturi si parcurg 144 km ca sa joace fotbal cu sigla Universitatii Craiova pe piept Pentru multi, fotbalul este pus la mare rang si, din multa pasiune, acestia fac sacrificii nebanuite pentru a calca pe urmele idolilor.
google-analytics.com