Cautare

2218 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia b fc botosani" (2.72 secunde)
Moartea lui Stefanescu, regretata si de FRF Federatia Romana de Fotbal isi exprima regretul fata de decesul fostului mare fotbalist Costica Stefanescu, intr-un comunicat dat publicitatii pe site-ul oficial al forului national.
Gica Hagi, la 50 de ani - Cele mai frumoase goluri din cariera "Regelui" - Dobrin ar trebui sa aiba o statuie, nu eu Gica Hagi a implinit, joi, 50 de ani.
28 octombrie 1979, Timisoara, Romania) este un fost fotbalist roman, actualmente antrenor al formatiei FC Dunarea Calarasi.Ca jucator, a evoluat la mai multe cluburi de renume, cum ar fi: FC Politehnica Timisoara, Rapid Bucuresti, FC Universitatea Craiova sau Dinamo Bucuresti.
un senator si doi deputati, iar PRM un deputat, acesta pare sa fie rezultatul alegerilor la nivelul judetului Botosani. Biroul Electoral Judetean (BEJ) a centralizat informatiile primite de la 93% din sectii, iar modificari importante fata de ultimele date comunicate nu exista.
isi doreste functia de presedinte al Consiliului Judetean (CJ). Aceasta este singura institutie de importanta din administratia locala care inca este condusa de PSD si, conform unor informatii neoficiale, ar exista un plan de indepartare din post a lui Constantin Contac.
Consilierii liberali si democrati au incercat sa tina ieri o sedinta extraordinara de Consiliul Judetean (CJ) si sa modifice in parte bugetul propriu al judetului.
Senatorul Mihai Tabuleac, presedintele PNL Botosani, pare sa fi ramas aproape fara nici un sprijin in partid. Nominalizarea noului prefect l-a indepartat pe acesta atit de biroul permanent judetean al liberalilor cit si de organismele centrale de conducere.
Anchetat in legatura cu mai multe afaceri dubioase, inclusiv de procurorii anticoruptie, controversatul afacerist Constantin Cuciureanu a trecut la contratac.
Presedintele PSD Botosani, Constantin Contac, a anuntat ieri ca-i are “in vedere“ pe colegii sai din conducerea filialei care au mers pe varianta “Iliescu, presedinte!“ si pregateau eliminarea sa de la sefia organizatiei in cazul victoriei lui Ion Iliescu la presedintia PSD.
Mihai Eminescu - geniul pustiu al culturii nationale, un model de simtire romaneasca (Autor: Razvan Moceanu) Luni, 15 ianuarie 2018, se implinesc 168 de ani de la nasterea poetului nostru national, Mihai Eminescu, jurnalist si prozator, dramaturg si ganditor, ales post-mortem membru al Academiei Romane.
Mariustuca.ro / La Botosani, o femeie a nascut un copil de 5.145 de grame (Autoare:
acordarea tichetelor de masa in conformitate cu numarul zilelor lucrate si conditii de munca decente, a declarat Gheorghe Popa, presedintele Federatiei Sindicale Miscare Comercial, cel mai mare sindicat din CFR, care cuprinde si casieri, impiegati, schimbatori de macaze si alte categorii de personal fara de care circulatia pe Calea Ferata nu poate fi in siguranta.
Presedintele PSD Botosani, senatorul Gheorghe Marcu (foto), alaturi de parlamentarii PSD, Costica Macaleti si Andrei Dolineaschi, 10 consilieri judeteni ai PSD si 2 consilieri judeteni ai PRM, dar si 20 de primari PSD au contestat bugetul judetului Botosani pe 2011.
Singurul botosanean de-o varsta cu Marea Unire. ... Un barbat este unic in judetul Botosani, pentru ca este singura persoana in viata nascuta de Ziua Nationala a Romaniei. A venit pe lume pe 1 Decembrie 1918, iar acum are 96 de ani.
De-a lungul actualului meu mandat, am depus numeroase diligente, prin mijloacele specifice activitatii de parlamentar, ca salariile din asistenta sociala sa fie majorate, sa indreptam inechitatea sociala in care acest segment al bugetarilor era prins ca intr-o adevarata menghina.
Miercuri, 1 noiembrie 2017, Muzeul Judetean Botosani in colaborare cu Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita la vernisajul expozitiei temporare Grigore Antipa - 150, care va avea loc in Sala Mare a Muzeului de Istorie din Botosani, la ora 13.00.
La Botosani, surpriza a venit pentru ambele forte politice, Alianta si Uniunea, in sensul ca primii au pierdut mai mult decit au sperat iar ceilalti au dobindit diferenta.
Insa interesant in toata cursa asta este declaratia deputatului liberal Cimpanu, care spune ca producatorii de alcool din judet au adunat 100.000 de euro ca sa ii dea la prefect sau la sefii liberali, aici nu am inteles prea bine.
Spre nemultumirea evidenta a unora, Constantin Contac a fost ales simbata, prin vot, conducator al organizatiei PSD Botosani, el fiind dealtfel singurul candidat la aceasta functie.
Ca prin farmec, au inceput sa apara si la noi, la Botosani, companii straine dispuse sa investeasca masiv. In fapt, sintem printre ultimele locuri din tara ramase nevizitate de potentiali investitori.
google-analytics.com