Cautare

2218 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia b fc botosani" (2.60 secunde)
Adriaaan Nastaseeeee presedinte la 28 noiembrie ", astfel a fost prezentat candidatul PSD^PUR la Presedentia Romaniei de Constantin Contac, liderul judetean al partidului de guvernamint.
Disputa din presa dintre presedintele interimar al PSD Botosani, Constantin Contac, si fostul sef de stat Ion Iliescu a devenit una directa.
Catalin Fluture, primarul municipiului Botosani, membru PNL, dar suspendat pentru apropierea de PLD, si var al vicepresedintelui PDL Gheorghe Flutur, a anuntat marti ca va candida din partea PDL pentru un nou mandat la primarie. "Ma voi inscrie in cursa pentru Primaria Botosani la alegerile din 2008.
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Misterioasele credite de la Banca Comerciala Romana (BCR), agentia Saveni, prin care controversatul om de afaceri Constantin Cuciureanu a reusit sa faca rost de bani, incep sa fie dezlegate.
Numarul judetelor afectate de inundatii a scazut la 5, iar cel al localitatilor ce au avut de suferit de pe urma viiturilor a ajuns la 137, a anuntat, luni, secretarul de stat in MIRA, Victor Paul Dobre, potrivit caruia situatia ramane sub monitorizare.
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, impreuna cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, a lansat in februarie 2013, campania "Caravana fondurilor europene pentru satul romanesc", desfasurata sub sloganul "PNDR vine in satul tau".
Declaratia mea politica de azi se refera la poate cel mai important subiect de pe agenda populatiei, sanatatea, dar pe care guvernarea PDL l-a ignorat cu obstinatie. Sanatatea a fost domeniul in care Guvernul PDL a luat decizii aberante, care au afectat in mod direct milioane de oameni bolnavi.
Ce arata prognozele pentru judetul Botosani si ce masuri putem lua in 2016? ... - Judetul Botosani este, asa cum toti stim si admitem, printre ultimele din tara ca nivel de trai, investitii, infrastructura, dezvoltare.
Senatoarea Doina Elena Federovici a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: 2 Aprilie - Ziua Internationala de Constientizare a Autismului.
Implinind zece ani, Monitorul a devenit cel mai longeviv ziar postrevolutionar, cu aparitie cotidiana, din Botosani. In zece ani de cind apare Monitorul de Botosani s-au petrecut o multime de evenimente din care, pentru amatorii de statistici, Monitorul a consemnat peste o suta de mii.
Dintotdeauna in orice tara, colectivitate, grup de oameni, au fost unii mai egali decit altii. ... Botosaniul este, evident, defavorizat la toate categoriile de la lucrurile simple si pina la cele mai complicate.
Cei trei matinali de la Radio 21, Manuel D. Dinculescu, DJ Andi si Anca Maco, sunt ultrasii cate unei echipe de fotbal, asa ca au decis sa le compuna imnuri, in stilul cu care ne-au obisnuit pana acum.
Energia Rovinari isi joaca astazi, de la ora 18.00, in mare masura, calificarea in play-off, la Brazi, in compania vicecampioanei CSU Asesoft Ploiesti.
La ora cind scriu acest material meciul anului, disputat de F.C. Botosani cu campioana tarii la fotbal, Dinamo Bucuresti inca nu a inceput.
Directorul Fiscului doljean, Eugen Calinoiu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca statul are sanse minime sa recupereze datoriile istorice provenite din rambursarile ilegale de TVA.
Directorul Fiscului doljean, Eugen Calinoiu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca statul are sanse minime sa recupereze datoriile istorice provenite din rambursarile ilegale de TVA.
Inculpatii din "Dosarul Transferurilor" asteapta cu sufletul la gura sentinta care va fi pronuntata, luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
(continuare) 2 august Rapid a retrogradat in liga secunda pentru prima data dupa Revolutia din 1989, FRF punand in aplicare o decizie a TAS, care contesta dreptul echipei giulestene de a evolua in Liga I.
Campionatul Mondial de Fotbal 2014 a inceput pe data de 12 iunie si se va incheia pe 13 iulie, cand va avea loc marea finala.
google-analytics.com