Cautare

1854 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia a dinamo" (3.12 secunde)
CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. este celebrat de Google cu un logo special.Motorul de cautare Google si-a modificat, joi, logo-ul pentru a marca debutul Cupei Mondiale la fotbal, desfasurata, in acest an, in Brazilia.
Mare inspiratie pe consilierii prim-ministrului Calin Popescu Tariceanu ori pe membrii PNL care i-au impus primului motociclist al tarii sa stabileasca zilele de 1 si 15 iunie ca date ale alegerilor locale!
Echipa feminina de volei SCM-U Craiova a inceput anul cu o victorie concludenta, la Lugoj, si a urcat pe locul cinci in Divizia A1 Prima echipa de la SCM-U Craiova care a disputat un meci oficial in 2012 a fost cea de volei feminin.
FRF a taiat in carne vie ieri la Adunarea Generala, a dezafiliat Universitatea Craiova, dar i-a facut orasului "cadou"
Patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, Gigi Becali, este pe locul intai in topul celor mai bogati romani, realizat de revista "Capital", avand o avere de 2,5 miliarde de euro.
Secretul cu care Steaua vrea sa distruga si Chelsea ' A facut o investitie-record pentru a uimi Europa Neubert e platit la Steaua ca un fotbalist, cu 10.000 de euro lunar, cel mai mare salariu al unui preparator fizic care a lucrat vreodata in Romania.
Doar PATRU jucatori merg cu Rapidul in DIVIZIA C! "Fotbalul va fi mai sarac fara giulesteni!" Rapidistii PLANG de disperare! ... Pancu, Herea, Bozovic si Alex Ionita ar putea juca pentru Rapid in liga a 3-a.
Pandurii Targu Jiu se afla pe locul doi intr-un clasament al punctelor castigate pe teren propriu in acest sezon, dupa Steaua Trupa lui Petre Grigoras este o forta pe "Municipalul" ... Din cele 30 de puncte stranse in 18 etape, 22 sunt obtinute in fata propriilor spectatori.
Echipa masculina de volei SCM-U Craiova disputa saptamana aceasta doua partide dificile, in compania unor adversari puternici. Primul meci se va desfasura astazi dupa-amiaza, elevii lui Dan Pascu si Claudiu Mitru urmand sa intalneasca, in deplasare, formatia Steaua Bucuresti, in cadrul etapei a 19-a din Divizia A1.
Mircea Sandu si viceprimarul Capitalei, aberatii pe seama copilului ucis de caini.
Recent, selectionata de fotbal CATENA RACING TEAM a participat la cea de-a IV-a editie a Medical&Pharma Football Cup 2015, competitie care s-a desfasurat in incinta C.S. DINAMO Bucuresti.
Lucrarile de modernizare a stadioanelor de fotbal din Bucuresti incep in luna august Euro 2020 bate la usa! Asa ca lucrarile de modernizare ale stadioanelor de fotbal bucurestene, care vor servi ca baze de antrenament, intra in linie dreapta.
Derby-ul etapei a patra a Ligii Nationale, dintre unicele echipe bucurestene rămase in prima liga, a fost castigat de Steaua, pe stadionul din Soseaua Stefan Cel Mare, gratie autogolului lui Fai, care, in minutul 39, si-a ingropat echipa.
Topul lunii mai 2009, alcatuit de site-ul News Interceptor, incepe si se incheie cu doi reprezentanti ai clanului Basescu:
CFR Cluj, FC Vaslui si Steaua isi stiu locurile in cupele europene Dupa CFR Cluj, care a devenit vineri campioana, si-au stabilit locurile in cupele europene, duminica seara, FC Vaslui si Steaua. Au mai ramas Dinamo si Rapid, in functie de finala Cupei Romaniei.
Dinamo Bucuresti castiga Cupa Romaniei, dupa ce invinge Rapidul cu 1-0 Dinamo castiga pentru a 13-a oara Cupa Romaniei, dupa ce a invins, pe Arena Nationala, Rapidul cu 1-0. Golul victoriei a fost marcat de Scarlatache, in minutul 58. ... 000 de spectatori au asistat la finala Cupei Romaniei.
Rocha, Rusescu si Nikolic au marcat golurile Stelei din returul cu Spartak Trnava, care a intors fara probleme scorul din tur (0-1). Ros-albastrii vor fi capi de serie in playoff, la fel ca Vaslui, si vor avea adversari accesibili. In schimb, Dinamo va fi in urna a doua.
' Toate cele 3 goluri de aseara au fost precedate de greseli mari ale "fluierasilor" Craciunescu si Stoianov au fost adevaratii protagonisti ai partidei de aseara. Dinamo a ratat startul in campionat si are acum de tras pentru a ajunge in frunte.
' Stelistii nu vor lua nici un ban daca trec de Dinamo Tbilisi Jucatorii nu vor incasa nici un ban daca o vor elimina pe Dinamo Tbilisi si au promise recompense doar daca ajung in grupele Champions League Bourceanu, Tanase si toti ceilalti elevi ai lui Reghecampf n-au primit nici un ban pentru castigarea titlului si nici nu vor lua vreo prima speciala daca vor trece si de Dinamo Tbilisi.
Steaua a INVINS cu 2-0 pe Dinamo Tbilisi Campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa gruzina Dinamo Tbilisi, in prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, transmite Mediafax.
google-analytics.com