Cautare

1854 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia a dinamo" (2.66 secunde)
Mariustuca.ro / Norvegia este tara ideala pentru a fi mama (Autoare: Magda Marincovici) Norvegia este cea mai buna tara din lume pentru a fi mama si Somalia este plasata pe ultimul loc, potrivit unei clasament anual stabilit de organizatia non-guvernamentala Salvati copiii, scrie Sciences et Avenir.
Conducerea lui Dinamo face de cateva zile mare tam-tam si ham-ham pe marginea evenimentelor petrecute la meciul cu Farul, considerandu-se nedreptatita - tot ea!
Fotbal: Antrenorul Mircea Lucescu a implinit 68 de ani Antrenorul echipei de fotbal Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, implineste varsta de 68 de ani, prilej cu care clubul ucrainean i-a urat romanului ‘‘La Multi Ani‘‘, in numele milioanelor de suporteri ai campioanei Ucrainei.
Razboiul dintre Autoritatea Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) si patronii din fotbal a ajuns si la Craiova.
Criza se dovedeste necrutatoare cu unul dintre cei mai controversati afaceristi romani de dupa 1989. Patronul clubului de fotbal Rapid, al holdingului ANA, cu afaceri in turism, imobiliare, electronica etc, fost senator si chiar vicepriministru al Romaniei, George Copos (foto), se afla acum in pragul falimentului.
LONDRA 2012 FOTBAL. GOOGLE DOODLE pregatit pentru turneul de FOTBAL de la JOCURILE OLIMPICE 2012 Turneul de FOTBAL de la JOCURILE OLIMPICE 2012 LONDRA, care a inceput pe 25 iulie si se va incheia pe 11 august, este celebrat de GOOGLE printr-un GOOGLE DOODLE - un LOGO INTERACTIV.
Fotbalul european revine la TVR Calificarile in urmatorul tur al cupelor europene de fotbal se joaca la TVR. Microbistii vor putea urmari la Televiziunea Romana meciurile celor de la Viitorul, FCSB, Dinamo si Astra, pentru accederea in play-off Champions League, respectiv Europa League.
Liderii PD si UDMR Bihor si-au tras echipa de fotbal, pe bani publici, si fac ce vor cu ea, dar si cu sperantele microbistilor bihoreni. Vistieriile municipiului Oradea si ale judetului au ramas larg deschise pentru finantarea in continuare a clubului FC Bihor.
Dinamo ramane pe penultimul loc in Liga 1, iar FCSB i-a mai dat o lovitura in campionat. Echipa antrenata de Toni Petrea a castigat cu 3-0 in "Stefan cel Mare", iar expertul Telekom Sport, Nicolae Dica, a comentat partida.
Echipa portocalie de fotbal a liderilor democrati a jucat duminica seara cu jurnalistii din presa centrala un meci caritabil si foarte "amical" de fotbal si a pierdut cu scorul de 1-4, cu toate ca nu au existat reguli stricte.
In nota obisnuita, ati distrus si Steaua Aveam o singura echipa de fotbal din linia 2-3 europeana, adica Steaua. ... S-a gandit careva ca din estul Europei existau in fotbal numai 3 echipe? Adica Steaua Bucuresti, Steaua Rosie Belgrad si Dinamo Kiev? ... La noi in tara si-a bagat dracu coada!
Sanse sa gazduiasca Dinamo vs Steaua In urma cu doar cateva zile, LPF (n.r. Liga Profesionista de Fotbal) a a anuntat ca National Arena nu are autorizatie de securitate la incendiu. Despre acest lucru a vorbit, luni, Razvan Burleanu, presedintele FRF.
Rapid - Dinamo 0-0. ... Au fost multe momente ilare Cornel Dinu, administratorul-delegat al lui Dinamo, a spus la finalul meciului din Giulesti ca pe teren nu au existat fotbalisti adevarati, potrivit Realitatea.net. ... Traim intr-o epoca a economiei de piata fara profesionisti.
FRF a decis: ... Incepind cu Steaua-Vaslui Masura aducerii arbitrilor straini a fost aprobata de Comitetul Executiv al FRF, intrunit de urgent.
Cotidianul Rapid si Dinamo se bat pe trofeul Cupei Romaniei. Meciul care le poate salva sezonul Finala Cupei Romaniei se joaca in aceasta seara, de la ora 21.00, pe National Arena. Meciul Rapid - Dinamo va fi arbitrat de italianul Daniele Orsato.
Tehnicianul CS Turnu Severin spera ca elevii sai sa nu repete greselile din meciul cu Dinamo si sa fie mai agresivi in partida de astazi, din Ardeal Formatia CS Turnu Severin "deschide"
Dinamo ii ia fata Stelei cu un proiect gigant! ... Au de gand sa-si construiasca ei un stadion de lux! Mircea Lucescu cere schimbari majore la Dinamo si crede ca noul proiect al conducerii ar trebui sa includa si construirea unui nou stadion in Stefan cel Mare!
HotNews.ro Cupa Romaniei Steaua-Dinamo 2-2 intr-un derby superb/ Omul in plus a contat/ Dinamo este in finala Steaua si Dinamo Bucuresti au terminat la egalitate, 2-2, in returul semifinalei Cupei Romaniei, rezultat care ii califica pe dinamovisti in finala competiei.
Sondaj.A inceput noul sezon din Liga 1 - 5 echipe se bat pentru titlul de campioana! ... Ieri a inceput noul sezon din Liga 1, unul care se anunta a fi extrem de disputat.
Dinamo a adus primul jucator. "E un lider, face cat doi capitani" Iuliu Muresan, administratorul judiciar al lui Dinamo, a intrat in direct prin telefon in emisiunea Sport Report si a dezvaluit ca Dinamo a semnat deja cu un prim jucator, Razvan Patriche.
google-analytics.com