Cautare

1854 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia a dinamo" (3.32 secunde)
Fosta glorie a fotbalului feminin craiovean a asistat la meciurile din cadrul cupei care-i poarta numele. Campioana nationala cu CFR Craiova, Victorina s-a bagat si la joc intr-o partida demonstrativa intre profesorii de la FEFS si prim-divizionara de fotbal feminin Real Craiova.
Voleibalistii de la SCM-U Craiova si Dinamo Bucuresti au oferit publicului din Banie o partida spectaculoasa, cu rasturnari de scor. ... Voleibalistii de la SCM-U Craiova se mobilizeaza in disputele cu echipele puternice din campionatul Diviziei A1.
DNA a admis ieri solicitarea ANAF facuta în dosarul transferurilor din Liga I, dispunând blocarea conturilor echipelor Gloria Bistrita, Dinamo, Otelul Galati si Rapid, ale caror tranzactii de jucatori sunt în atentia procurorilor, prin aceasta dorindu-se recuperarea de la cluburile în cauza a sumelor cu care ar fi fost prejudiciat bugetul de stat.
cu peste 100 de jocuri in Liga 1. In schimb, Dinamo, adversara gorjenilor etapa viitoare, are sase. In tur, tineretea a fost un atu pentru Pandurii. ... echipa, dar asta nu i-a impiedicat sa joace cel mai frumos fotbal.
Dupa retrogradarea lui Dinamo, Cornel Dinu a facut o scurta analiza. El a precizat ca in aceasta situatie s-a ajuns din cauza deciziilor care au fost luate pe parcursul anilor in Stefan cel Mare.
La sfirsitul anului 2003, SC UNIVERSITATEA CLUB FOTBAL SA Craiova, una dintre societatile care au gestionat de-a lungul ultimilor ani destinele clubului fanion al Olteniei, a intrat in procedura de faliment.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
Baschetbalistii de la SCM-U Craiova au plecat ieri la Medias pentru partida de astazi cu Gaz Metan, fara capitanul Branislav Tomic. Sarbul, care revine dupa o accidentare la deget, nu a vrut sa forteze, iar antrenorii l-au menajat pentru meciul de sambata, cu Dinamo.
Craiova cere 30.000 de euro pentru formarea a sapte fotbalisti care au ajuns la alte echipe dupa dezafilierea "U"
FC BARCELONA vine in Romania, pentru un amical cu DINAMO, care se va disputa pe 11 august pe NATIONAL ARENA din Bucuresti. Meciul DINAMO - BARCELONA ii va aduce la Bucuresti pe Messi, Xavi, Iniesta si celelalte vedete ale "extraterestrilor".
Steaua a invins Dinamo cu 3 - 1. Vezi rezumatul meciului Derby-ul Steaua - Dinamo s-a desfasurat duminica seara, de la 21.30, pe Arena Natională , in cadrul etapei 13 a Ligii 1.
Ioan Andone ar colabora cu grupul de investitii spaniol care vrea sa o cumpere pe Dinamo de la Ionut Negoita. Fostul antrenor al cainilor ar urma sa fie pus in pozitia de presedinte al clubului in cazul in care grupul de investii spaniol ar cumpara Dinamo.
De ceva vreme, finantatorul Universitatii se razboieste cu granzii Capitalei, indeosebi cu cei de la Dinamo, "razboi" purtat verbal, cu atacuri la adresa clubului din Stefan cel Mare, considerat inca unul departamental.
Giovanni Becali a dezvaluit suma pe care Dinamo o incaseaza pentru Deian Sorescu "Si-au programat suma 800.000 de euro si eu sper ca au aproape 1 milion de euro. ... Important e ca dupa o zi intreaga s-a rezolvat. Jucatorul nu a semnat, inca, de asta mergem, sa semnam.
Pe punctul de a fi exclusa din Liga 1, in doua randuri, in primavara, Pandurii Targu Jiu s-a autodepasit in partea a doua a anului, cand a practicat cel mai bun fotbal al campionatului In plina criza economica, clubul Pandurii Targu Jiu s-a luptat din greu pentru a supravietui, pe teren, dar mai abitir pe la comisii, cu partenerii hrapareti, Dinamo si International Curtea de Arges.
Meciul de fotbal de sambata, dintre FC Farul si Dinamo, a rascolit sentimentele constantenilor, unul dintre cei mai infocati suporteri ai echipei constantene, deputatul PRM Gelil Eserghep, apreciind ca "am fost furati pe fata". "Este stiut ca arbitrul partidei, Marian Salomir, este om de casa al echipei Dinamo.
De ce alegi Sala de Fitness Dinamo? Sala de forta / fitness este o parte importanta a experientei tale de zi cu zi si o necesitate. ... Ai nevoie de o diversitate mare de posibilitati de antrenament pe aparate diferite; ... Atuurile Salii de Fitness Dinamo:
Consiliul Judetean Gorj nu va mai finanta din sezonul urmator echipa de fotbal Pandurii Targu Jiu, la care avea o contributie de 500.000 de lei, in calitate de asociat. Consiliul Judetean (CJ) Gorj ia masuri pentru a face fata crizei financiare si reduce cheltuielile la anumite capitole.
google-analytics.com