Cautare

1854 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia a dinamo" (3.09 secunde)
Steaua a castigat derby-ul cu Dinamo. Ros-albastrii continua lupta pentru titlu Dinamo a deschis scorul pe National Arena, in derby-ul cu Steaua, dar elevii lui Mihai Stoichita au intors rezultatul, prin Rusescu, din penalty, si o "dubla" a lui Iliev. Scorul final a fost 3-2 pentru ros-albastri.
Tensiune, urlete si o sedinta de 8 ore dupa revenirea lui Borcea: a aruncat cu stampila dupa cel care i-a tinut locul! Demonstratie de FORTA:
Inculpatii din "Dosarul Transferurilor" asteapta cu sufletul la gura sentinta care va fi pronuntata, luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Baschetbalistii de la SCM-U Craiova au obtinut o victorie de moral pe terenul formatiei Dinamo Bucuresti, intr-o sala din care oltenii au plecat mai mereu invingatori Daca la fotbal Craiova nu mai are echipa in prima liga ca sa se poate duela cu rivala de o viata Dinamo Bucuresti, la baschet aceasta confruntare este posibila, iar jucatorii de la SCM-U Craiova se pot lauda ca i-au batut mai mereu in ultima perioada pe dinamovisti.
Stoperul pandurilor, Ousmane Viera, il apreciaza pe golgheterul la zi al Ligii 1, Marius Niculae, dar nu se teme de el Pandurii nu se teme de Dinamo, liderul Ligii 1, pentru ca la Targu Jiu nu conteaza ierarhiile. ... nu sunt asa de speriați.
Copos, Borcea, fratii Becali, MM Stoica, Padureanu, Netoiu si Gica Popescu, judecati pentru inselaciune Astazi are loc un nou termen in "Dosarul Transferurilor", in care mai multi martori vor fi audiati de magistrati la Curtea de Apel Bucuresti .
2013 a oferit mai multe momente ce pana acum pareau doar o fantezie. Copos a renuntat la Rapid, Borcea a renuntat la Dinamo iar Gigi Becali a ajuns la puscarie, disparand din peisajul fotbalistic.
Noua echipa de fotbal a Craiovei, care va evolua in Liga a II-a, va ramane o afacere exclusiv privata, dupa ce consilierii municipali, in frunte cu primarul Olguta Vasilescu, au refuzat sa se implice in fotbal Consilierii municipali craioveni au lasat la latitudinea FRF infiintarea noii echipe de fotbal a Craiovei, pe locul de Liga a II-a oferit orasului in cadrul Adunarii Generale (AG) de pe data de 14 mai.
Primaria din Banie si finantatorul clubului de fotbal Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, jongleaza cu banii oamenilor.
Dunarea si Dinamo au incheiat nedecis, 0-0, confruntarea desfasurata duminica dupa-amiaza la Calarasi, in cadrul penultimei etape a sezonului regulat al ligii I Betano.
Dupa acest 1-1 din Giulesti, am motive sa laud evolutia oltenilor, mai ales ca Universitatea s-a autodepasit in derbiul cu Rapidul, cum ar trebui sa se intample si duminica, in derbiul cu Dinamo, "prietenul" nostru de-o viata. ... Am in vedere cele doua mari ocazii irosite de Universitatea la 0-1.
Penny Market devine primul sponsor al nationalelor de juniori, junioare si tineret prin extinderea parteneriatului cu Federatia Romana de Fotbal. Penny Market, parte a grupului german REWE, extinde parteneriatul cu Federatia Romana de Fotbal pentru inca patru ani si sustine noi echipe reprezentative si competitii.
Toata suflarea Olteniei asteapta cu nerabdare incheierea acestei editii din Divizia B, seria a doua, acolo unde primele doua echipe clasate la sfarsitul turului, Universitatea Craiova si CSM Ramnicu Valcea, vizeaza promovarea in Divizia A.
Dinamo e LIDER si viseaza la Liga! ... "Nu va exista nicio bariera in privinta salariului sau" DINAMO 3-2 CEAHLAUL I Dinamo a revenit pe primul loc in Romania si viseaza acum la Liga Campionilor.
FRH, ingerul pazitor al echipei Dinamo? ... Rodica Zaharia) Miercuri, 3 februarie 2016, are loc in Sala Polivalenta Dinamo, meciul de handbal dintre Dinamo Bucuresti si AHC Dunarea Calarasi.
Mircea Rednic a transmis un mesaj pe Facebook inainte de meciul Dinamo - Dunarea Calarasi Mircea Rednic se pregateste de primul meci de la intoarcerea pe banca tehnica a lui Dinamo Bucuresti.
"E un nou inceput, trebuie sa uitam tot ce s-a intamplat pana acum. ... Avem probleme de efectiv.
Dinamo - Sepsi 1-3. Alb-rosii au pierdut dupa trei meciuri fara esec Sezonul 2021-2022 Liga 1, etapa a 29-a Au marcat: Patriche 45+4 / Stefanescu 11, Ninaj 53, Askovski 90+4 Echipele de start: Dinamo: Cristiano - De Moura, Ehmann, Patriche, St. ... Esanu, Buleica, Giafer, A.
Mircea Lucescu a fost prezent la gala in care CS Dinamo si-a premiat cei mai buni sportivi din anul 2022. Mircea Lucescu n-a stat prea mult si a recunoscut ca a venit mai ales la insistentele lui Danut Lupu, fostul sau elev.
Fotbal Club Otelul SA, societatea comerciala care are grija de destinele echipei de fotbal ros-alb-albastre, a mers anul trecut in pierdere, ceea ce arata ca sportul cu balonul rotund nu a fost o activitate rentabila.
google-analytics.com