Cautare

307 de rezultate pentru "clasament d1" (3.83 secunde)
Partida AS Roma - Genoa urma sa se dispute ieri seara, dupa inchiderea editiei. Clasament: 1. AC Milan 60, 2. Juventus 56, 3. Lazio 48 etc. Cesena ocupa locul 20 cu 17 puncte.
Conform Gazzetta dello Sport, tehnicianul italian va avea un salariu anual de zece milioane de euro. Guangzhou Evergrande, campioana en-titre, se afla pe primul loc in clasament dupa zece etape disputate.
Clasament loc echipa J V E I GM-GP P 1 Romania 2 2 0 0 6-0 6 2 Olanda 2 2 0 0 6-1 6 3 Ungaria 2 1 0 1 6-4 3 4 Turcia 2 1 0 1 3-2 3 5 Estonia 2 0 0 2 0-5 0 6 Andorra 2 0 0 2 0-9 0
Clasament actual : No Ech Mec Gol Pct 1 Olanda 3 +8 9 2 Romania 3 +7 9 3 Ungaria 3 +3 6 4 Turcia 3 0 3 5 Estonia 3 -6 0 6 Andorra 3 -12 0
In ianuarie 2010, ‘Mihai Viteazul‘, filmul lui Sergiu Nicolaescu aparut in 1970, ocupa a treia pozitie intr-un clasament realizat de site-ul american de specialitate IMDb (Internet Movie Data base) la categoria ‘Filme istorice‘.
Alianta conduce in clasament De asemenea, aproape jumatate dintre romani - 44,3% - ar vota Alianta D.A. daca duminica viitoare s-ar organiza alegeri.
dolari, care situeaza Romania pe locul cinci in topul investitorilor in Republica Moldova, intr-un clasament condus de Olanda, Cipru, Italia si Germania.
Victor Ponta, un deputat prea grabit Autorii analizei au efectuat un clasament al celor 331 de deputati, intre care se regasesc si cei sase alesi locali din Gorj, pe listele Camerei Deputatilor.
Ministerul Sanatatii are o cota de incredere de numai 39% si doar spitalele publice se afla mai jos in acest clasament (35%), cu mentiunea ca datele au fost colectate inainte de criza dezinfectantilor.
Urmeaza in clasament Hershey's, Lindt, Glico, Haribo si Arcor. Impreuna, cei mai mari 10 producatori de ciocolata din lume au avut vanzari de peste 80 de miliarde de dolari in 2016.
Cimpanzeii sunt considerati la fel de inteligenti ca un om in varsta de 3 ani, insa aceste animale si-au pierdut locul in clasament pentru prima data in 2007, cand un studiu arata ca orangutanii ar fi cei mai destepti.
Intr-un clasament facut la nivel national, Galatiul ocupa locul al treilea, dupa Cluj-Napoca si sectorul 3 al Bucurestiului, cu un numar de 361 de sesizari.
Un clasament al increderii in sefii acestora ofera rezultate dezastruoase pentru imaginea acestora. Cel mai bine vazut este Radu Timofte, insa acesta beneficiaza de increderea a numai 19,4% dintre respondenti.
Administratorii site-ului isi propun ca pe baza mesajelor postate de cetateni sa intocmeasca, din cand in cand, un clasament al celor mai exasperante situatii generate de birocratie, precum si un top al rusinii in care sa intre functionarii care isi bat joc de cetateni.
Nu cred insa ca acest clasament are importanta. Eu sint convins ca numarul mare de voturi pe care le-am primit a fost ca o recompensa pentru munca pe care am depus-o pina acum”, a tinut sa precizeze Mircea Toader.
Pe pozitia a doua a acestui clasament se afla social democratul Dan Nica, cu 12 referiri in context neutru si una in context negativ, urmat de deputatul PRM Liviu Codirla cu 5 referiri si o aparitie, in context neutru, si una in context negativ, si de independentul Petru Lificiu, tot cu 5 referiri, dar cu 3 aparitii, toate in context neutru.
In ceea ce priveste perceptia asupra coruptiei, Finlanda este tara cea mai putin corupta din lume, potrivit clasamentului realizat de Transparency International. Aceasta ocupa, la nivel global, prima pozitie in clasament, cu un indice al coruptiei de 0,4. (Carmen Corbu)
Un alt indicator pe baza caruia a fost evaluata in raport activitatea parlamentara se refera la numarul de proiecte initiate, membrii PRM situandu-se pe primele locuri in clasament, iar Ovidiu Musetescu, deputat PSD, este nominalizat ca neavand niciun proiect de lege semnat si Octav Cozmanca, senator PSD, doar un proiect de lege.
La finalul primei parti a campionatului FCM Dunarea se situeaza pe locul 15, cu urmatoarea linie de clasament: 4 victorii, 3 remize, 10 infrangeri, golaveraj 15-31 si -9 la adevar.
Totodata, in ceea ce priveste numarul de situatii in care partidele au votat "altfel" decat toate celelalte, in sesiunea de toamna PSD conduce detasat cu 51 de voturi, urmat de PD si PRM cu 35, respectiv 25 de voturi, PNL, UDMR, PC si minoritatile fiind in coada acestui clasament.
google-analytics.com