Cautare

3738 de rezultate pentru "clasament 2009 divizia c" (2.74 secunde)
Mandria germanilor, modelul Mercedes-Benz Clasa S, ocupa locul sase in clasament cu 7,00 puncte. Alt model Mercedes prezent in clasament este cel din clasa M, care cu 6,16 puncte ocupa locul noua.
Pornind de la aceste premise, a luat nastere un clasament interesant al celor mai sexy zece autoturisme ale anului, gandit pe categorii de utilizatori si dat publicitatii de Forbes.com.
Astfel, din cele 75 de orase prezente in clasament, 28 de orase se afla in Europa, care detine suprematia in raport cu alte continente. ... Numai sase dintre orasele est-europene sunt incluse in clasament, se mai spune in raport.
Pandurii Targu Jiu se afla pe locul doi intr-un clasament al punctelor castigate pe teren propriu in acest sezon, dupa Steaua Trupa lui Petre Grigoras este o forta pe "Municipalul" ... Doar Steaua Bucuresti o intrece intr-un clasament al jocurilor de acasa, cu 23 de puncte.
Sarbul Novak Djokovic conduce in continuare in clasament cu 13.630 de puncte, urmat de Rafael Nadal (10.435), Roger Federer (8.010), Andy Murray (6.900) si David Ferrer (4.565).
Se antreneaza normal, pentru ca, desi nu mai pot interveni schimbari in clasament, noi respectam competitia si vom juca normal, ca si cum ar fi primul meci, nu ultimul.
In acest clasament, Universitatea Spiru Haret se pozitioneaza pe locul 15, fiind singura institutie de invatamant superior particular din Romania situata in aceasta zona a ierarhiei - https://www.4icu.org/ro/ .
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Cresterea Bursei de Valori in continuare, dupa un parcurs bun in 2009. ... Posibila reluare a creditarii, care a inghetat in 2009. ... Mentinerea investitiilor straine macar la acelasi nivel ca in 2009, ceea ce va crea locuri de munca si va aduce bani in economie.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
• A venit in Bucuresti dupa ce a condus timp de 3 ani divizia de hipermarketuri a Carrefour Spania. ... Compania va deschide in acest an un singur hipermarket, la Drobeta-Turnu Severin, intr-un parc de retail programat initial pentru 2009.
Intr-un clasament al celor mai buni soferi din Europa, romanii au despre ei ca soferi o parere buna: ... Romanii se omoara pe capete in trafic, media accidentelor mortale survenite surclasand net media UE, potrivit datelor cuprinse in European Road Statistics 2009 (ERS).
Statele Unite isi vor pastra pozitia de cea mai mare economie a lumii, cu un PIB estimat la 14.334 miliarde de dolari in 2008, respectiv 14.571 miliarde de dolari in 2009, fata de 13.808 miliarde de dolari in 2007, potrivit unui studiu al Centre for Economics and Business Research (CEBR), companie britanica de consultanta si analiza macroeconomica.
'Produsul Intern Brut al Romaniei din 2009 a cunoscut cea mai abrupta scadere din ultimele doua decenii ca valoare absoluta, in euro.
◦Ce fel de baza are stabilirea unui criteriu paritar de reprezentare intre PNL si PSD, prin raportare la alegerile care au avut loc intre 2008 si 2009 (alegeri locale, alegeri parlamentare, alegeri europarlamentare si alegeri prezidentiale)?
Premierul Emil Boc (foto) a anuntat ca Executivul a prelungit pana la 31 decembrie 2009 actele normative care reglementeaza salarizarea in sectorul bugetar, dar a precizat ca, in masura in care vor exista resurse financiare, nu este exclusa majorarea salariilor mici.
• Emil Boc, ianuarie 2009: ... • Traian Basescu, ianuarie 2009: ... • Emil Boc, mai 2009: ... • Emil Boc, iunie 2009: ... • Emil Boc, august 2009: ... • Traian Basescu, noiembrie 2009: ... • Traian Basescu, decembrie 2009:
Indiferent cât de mult s-ar adânci criza la noi, românul nu renunta la mâncare, la medicamente si la diverse servicii. Analistii estimeaza ca România se va afla în plina criza economica abia în 2009.
Comisia Europeana prognozeaza pentru România o reducere drastica a cresterii economice în 2009, precum si un deficit bugetar record, de 7,5% din produsul intern brut.
Pretul gazelor naturale rusesti exportate catre consumatorii din Europa, care a atins 500 de dolari pentru 1.000 de metri cubi in trimestrul al patrulea din 2008, se va reduce incepand din 2009, a declarat, in urma cu o luna si jumatate, directorul general al Gazprom, Alexei Miller, citat de RIA Novosti.
google-analytics.com