Cautare

475 de rezultate pentru "ciprian sora" (2.80 secunde)
Clipul a iesit super si cu acest prilej Claudia a vizitat-o si pe sora ei, Paula, care locuieste la Los Angeles si este make-up artist. ... Sora mea, Paula, locuieste acolo, asa ca o vizitez o data la doua - trei luni.
inot, joc tenis - de obicei cu sora mea, dar am si un antrenor. ... - Am debutat la 18 ani, cand am venit la Bucuresti, cu o trupa de fete si cu sora mea, Manuela, langa mine. ... - Stiu ca ai o relatie foarte apropiata cu sora ta, Manuela.
- Am debutat la 18 ani, cand am venit la Bucuresti, cu o trupa de fete si cu sora mea, Manuela, langa mine. ... inot, joc tenis - de obicei cu sora mea, dar am si un antrenor. ... - Stiu ca ai o relatie foarte apropiata cu sora ta, Manuela.
La fel si sora mea, Andreea, a practicat acest dans, dupa ea urmand sa il practic si eu. Cea mai noua in acest ciclu este verisoara mea Larisa, in varsta de 6 ani", ne-a spus Ciprian Florin Chise.
"De fapt in 1 ianuarie cinstim, in ordinea importantei, taierea imprejur cea dupa trup a Domnului, la opt zile dupa nastere, apoi ziua Sfantului Ierarh Vasile cel Mare, arhiepiscopul Cezareei Capadociei si Anul nou calendaristic, stiut fiind ca Anul nou Bisericesc a inceput la 1 septembrie", a declarat parintele Ciprian Apeterei, consilier la Catedrala patriarhala.
"De fapt in 1 ianuarie cinstim, in ordinea importantei, taierea imprejur cea dupa trup a Isus, la 8 zile dupa nastere, apoi ziua Sfantului Ierarh Vasile cel Mare, arhiepiscopul Cezareei Capadociei si Anul nou calendaristic, stiut fiind ca Anul nou Bisericesc a inceput la 1 septembrie", a declarat, agentiei MEDIAFAX, parintele Ciprian Apeterei, consilier la Catedrala patriarhala Potrivit parintelui, Sfantul Vasile a devenit cel mai bogat intre oameni la varsta de 12 ani, mostenind averea familiei.
Sfantul Mucenic Ciprian, Miron si Straton sunt pomeniti in calendarul crestin ortodox la 17 august. Ciprian este un nume destul de comun in Romania, mii de romani avand astazi onomastica.
Vicepresedintele PNL, senatorul Norica Nicolai, a declarat, miercuri, ca persoana la care se referea Omar Hayssam in discutia cu Ciprian Nastasiu cu apelativul "profesorul" este presedintele Traian Basescu.
Ciprian Groza "Promit gatenilor ca o sa am disponibilitate pentru problemele lor" Atributii Social-democratul Ciprian Groza a castigat mandatul de consilier judetean in iunie 2008. ... Experienta Ciprian Groza este medic uman si asistent universitar.
Vicepresedintele PD-L Arad Ciprian Luca a parasit partidul, demisionand si din functia de lider al organizatiei judetene de tineret, pentru a candida la Camera Deputatilor din partea PSD, in urma unei oferte venite din partea liderilor social-democrati.
In plus, deputatul PNL considera ca presedintele Traian Basescu ar trebui sa iasa public si sa dea o replica la acuzatiile fostului procuror Ciprian Nastasiu in legatura cu dosarele sirianului Omar Hayssam. ... El ar trebui sa dea, insa, astazi un raspuns la acuzatiile pe care le-a formulat Ciprian Nastasiu.
Deputatul PNL Ciprian Dobre a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca liberalii ar putea solicita luni BP al Camerei constituirea unei comisii de ancheta privind atribuirea proiectelor pe masura 322, folosita pentru prima data de catre aparatul PDL "ca pusculita de campanie electorala".
Ciprian Lodea si-a inceput afacerea in urma cu un an prin constructia unei ferme langa Focsani. ... La pieile brute si neprelucrate, suma scade la 100-200 de euro“, a adaugat Ciprian Lodea.
Printre colaborarile Vioricai se numara artisti precum Liviu Negru, Michael Acker, Paolo Profeti, Ciprian Pop, Sorin Romanescu, Ciprian Parghel, Catalin Milea, Jimmy Cserkesz.
Ciprian Fanaca, cunoscut drept Fachiru' din cadrul grupului Divertis, este bolnav de cancer. ... Vor fi alaturi de Ciprian Fanaca, Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Teo Boar, Vladi Cnejevici, Marius Batu, Radu Captari, Dan Iliescu (Timpuri Noi), grupul Gandidos ori fostul sau coleg din Divertis, Cristian Gretcu.
Posibil pentru a se evita asocierea numelor celor doi, contractul de vinzare-cumparare a 1.000 metri patrati din acea parte a orasului a fost incheiat intre sotia comisarului sef, Elena Holca si sora afaceristului, Florica Pelinescu, potrivit actului de la notariat pretul fiind de numai 10 milioane lei.
Silviu Dragancea, membru in BPJ Dolj, a afirmat ieri ca din conflictul iscat nu au lipsit coatele si inghiontelile, declarand totodata ca principalii combatanti au fost presedintele PNL Craiova, de altfel finul lui Buzatu, Sorin Sora, si unul dintre membrii Biroului Judetean, Gabriel Nica.
La Hotel Marshall vor expune si picturi semnate de Gabriela Vlad, care este sora lui Carmen Bere. "Sora mea mosteneste talentul tatalui si bunicului nostru.
El, cu mama, sora M si fratele V (cu trei ani mai mare), veneau din Camara, un cartier marginas din Sighetu-Marmatiei, situat cam la 3 km de centrul orasului, si urcau pe o coasta domoala, pe o carare care trecea pe langa o livada.
Daca in familie exista si un frate/ sora mai mare care forma cu usurinta propozitii din 2-3 cuvinte la varsta de 2 ani, deja mamica intra in panica.
google-analytics.com