Cautare

19110 de rezultate pentru "cei" (3.78 secunde)
Am cerut in interiorul partidului meu ca, cei care nu se mai identifica cu liderii partidului sa plece, iar cei care au gresit sa se retraga din functiile politice. ... Si in judetele noastre cei din Diaspora si-au sunat parinti si rude, insa tot am castigat.
Si nu cred ca romanii, cel putin cei care simt si gandesc romaneste, asta isi doresc.
Mai mult, cei care vor darama peretii de rezistenta ai cladirilor, afectand siguranta cetatenilor, sau cei care fac modificari neautorizate vor raspunde penal. ... Aceleasi surse dau asigurari ca normele vor stabili reguli care sa nu-i lezeze pe cei care au construit cu respectarea prevederilor legale.
Marul discordiei de aceasta data il reprezinta impiedicarea inscrierii intr-un sindicat sau altul, liderii FSS Metarom Galati si cei ai Sindicatului Solidaritatea al Siderurgistilor criticandu-se reciproc pe aceasta tema.
Vor beneficia de ajutorul pentru incalzire, acordat o singura data la inceputul sezonului rece, cei ale caror venituri sunt mai mici de 615 lei pe membru de familie.
Romanii din sudul tarii sunt cei mai dornici sa-si incheie asigurari de viata In ceea ce priveste investitia intr-o asigurare de viata, scolaritatea releva o distributie diferentiata a subiectilor:
Eu nu afirm ca eventuala taiere a subventiei doar pentru cei mai bogati dintre romani este o idee rea. ... Prin acest lucru decalajele dintre cei bogati si cei saraci s-ar putea micsora.
Sunt absolut convinsa ca cei care scriu comentarii in josul ziarelor, nici nu pot numi 10 membri din parlamentul Romaniei. Daca maine , eu Hapi, pasnica si vesela postaca de pe acest blog as intra in politica, m-ar uri jumatate din cei care ma citesc.
Potrivit studiului, denumit "Adevarul despre Romania", Franta, Germania, Rusia si Ungaria sunt apreciate in proportii mai mari de catre cei cu studii superioare fata de cei cu studii primare sau medii.
RAC Pentru Raci luna septembrie nu este o perioada potrivita pentru a lua decizii importante sau pentru a face propuneri in ceea ce priveste viata de cuplu si/sau relatiile cu cei din jur. ... Cei singuri au sanse sa regaseasca o iubire veche, de mult uitata.
Parlamentarii cred ca noi vedem intransii pe cei mai capabili, mai competenti, mai cinstiti dintre romani, care isi sacrifica viata si sanatatea numai pentru binele nostru; ... Zilele trecute au aparut la televizor cei patru cavaleri ai Apocalipsului: ... Dupa cei patru cavaleri au aparut pe ecran cei trei muschetari:
Am vazut ca cei mai multi dintre contracandidati si-au axat lupta impotriva primarului, adica l-au atacat numai pe dansul, au facut multe referiri la activitatea dansului.
• Implica abordari poate mai aspre in discutiile cu sindicatele, dar acest lucru trebuie sa se intample, pentru ca pagubiti sunt cei pe care liderii sindicali spun ca ii apara. ... • Politica sociala trebuie focusata pe cei care au intr-adevar nevoie, pe cei care nu pot.
Cei 1.409 delegati din toata tara urma sa-l aleaga pe presedintele partidului dintre cei trei candidati: ... Fiecare dintre cei trei isi gasise sustinatori in tara.
'sa uite tot ce a invatat in cei 10 ani de pesedism' si sa cladeasca un 'partid modern al stangii ...
Saracita, desfigurata, doar un contur inlauntrul caruia cei mai multi sunt prinsi ca intr-o capcana, prizonieri ai unui rau destin.
Astfel, cei care isi vor cumpara anvelope de la supermarket vor fi nevoiti sa isi plateasca si costul cu montajul si echilibrarea rotilor, adica intre 30 si 50 de lei pe fiecare roata.
E normal, si pentru oricare dintre voi, cei aflati in ascensiune, este de inteles. ... Cei implicati provin nu numai din civilizatii diferite ale universului dar si din dimensiuni diferite, mergand pana la dimensiunea 6D, inclusiv.
Desigur, Domnul Iisus a fost urmat de mai multi ucenici, dar cei 12 formau nucleul sau soborul de baza si permanent al ucenicilor lui Iisus, iar cifra 12 avea si valoare simbolica, in sensul ca ea reprezenta cele 12 semintii ale poporului evreu.
Lucruri pe care cei din jur abia le observa sunt traite de subiect pana la ultima lor expresie.
google-analytics.com