Cautare

19110 de rezultate pentru "cei" (4.94 secunde)
Iar acum, cu un tupeu de neegalat, cei direct responsabili cer solidaritate, fapt care ar trebui sa duca la tragerea la raspundere a ministrilor responsabili prin initierea unei investigatii de catre Curtea de Conturi pentru activitatea desfasurata de la 1 ianuarie 2010 pana in prezent.
Este de-a dreptul aberanta si ticaloasa afirmatia unora ca responsabili de actiunea terorista declansata in seara de 22 decembrie (si deci de victimele acesteia) ar fi cei ce s-au constituit in noaptea de 22 decembrie in nucleul Consiliului Frontului Salvarii Nationale - noua structura provizorie de putere, constituita dupa rasturnarea regimului si fuga lui Ceausescu.
Cei care l-au audiat au "aflat" printre alte ca a Romania a treversat in 2010 si 2011 o stare de razboi. ... Trebuie sa-i aducem inapoi la noi pe cei care nu au iesit la vot". ... Deci, printre cei care au stat acasa nu se regasesc votanti ai PDL.
Cateva sute de persoane din fiecare oras al Vaii Jiului vor primi ajutoare pentru incalzire si in aceasta iarna, masura fiind valabila pentru cei cu venituri modeste.
In ianuarie-februarie 2009, cei 600 de salariati ai combinatului au fost trimisi temporar acasa, ca urmare a scaderii pretului la amoniac pe pietele internationale din cauza crizei economice. ... In aceasta luna, au plecat acasa 400 dintre cei circa 2.500 de salariati.
Nu am idee cati dintre cei care s-au grabit sa vocifereze ieri, intr-un fel sau altul, cunosc datele dosarului, au o corecta reprezentare juridica a lucrului despre care vorbeau, dar asta e irelevant.
In luna martie, cei care sunt singuri se pot indragosti. ... Cei casatoriti sau implicati intr-o relatie ar putea avea anumite probleme legate de sex, de copii sau de o viitoare sarcina. ... Cei care nu sunt implicati intr-o relatie vor avea mai multe ocazii de a-si gasi iubirea.
Cei doi conductori care colecteaza imaginile vizuale prin ochi se unesc inainte de a ajunge la traductor, adica la creier. ... Cei ce privesc cu ochiul stang deplang fuga lui Hayssam cu banii nostri cu tot.
Eram unul dintre cei mai supravegheati oameni de catre Securitate. ... Sa-i contracareze pe toti cei care incearca sa ponegreasca Revolutia romana si sa-i apere pe cei care si-au asumat atunci si riscuri, si raspunderi, sa-i cinsteasca.
De la inceputul sesiunii parlamentare, am anuntat foarte clar ca vom intra si noi intr-o forma de protest, atat cat putem sa facem, si anume nu mai participam nici la sedinta de plen, nici la comisii, nu vom mai asigura cvorumul la niciuna dintre aceste structuri, pana cand cei aflati la putere nu vor intelege mesajul dat, nu neaparat de noi, cei din opozitie, ci de cei care au protestat in aceasta perioada si nu vor veni sa discute cu noi un pact politic privind demisia Guvernului actual, eventual un Guvern de tehnocrati si oricum alegeri anticipate.
Cei zece ani de casnicie au fost pentru Udrea ani foarte banosi. ... Cei doi nu au facut nunta si nici nu au trecut pe la biserica sustinand ca s-ar fi interpretat cine ar fi fost nasii din cauza carierei politice in ascensiune a doamnei.
In acest caz, cei opt inculpati vor ispasi aceleasi pedepse si vor plati aceleasi despagubiri. ... Inculpatii sunt achitati - Cei opt oameni de fotbal scapa de pedepsele dictate de Curtea de Apel Bucuresti.
Primul continea pe cei ce au fost numiti conspirationisti, adica cei care vad peste tot teorii ale conspiratiei, ceilalti, numiti CONVENTIONALISTI, cei care resping astfel de teorii.
Ea l-a ascultat, dupa care i-a spus ca cei ce l-au rapit au fost diavolii, punandu-l sa jure ca nu va mai spune intamplarea aceasta nimanui. ... - Cei ce fac doar raul a raspuns S.C.
Diferenta dintre carbohidratii buni si cei rai este de fapt, in timp, diferenta dintre o greutate normala si obezitate, diferenta dintre sanatate si boala. De aceea este important sa cunoastem care sunt zaharurile sau carbohidratii buni si, mai ales, cum facem diferenta dintre cei buni si cei rai.
Pentru Oprescu ar vota 51,2% dintre cei care declara ca vor merge la vot, in vreme ce pentru Vasile Blaga 48,8%.
Desi pe ordinea de zi a primei sedinte de consiliu local care a avut loc ieri, la care au participat cei 27 de proaspat alesi consilieri municipali, se afla si alegerea celor doi viceprimari, acest lucru nu a mai avut loc.
Desi pe ordinea de zi a primei sedinte de consiliu local care a avut loc ieri, la care au participat cei 27 de proaspat alesi consilieri municipali, se afla si alegerea celor doi viceprimari, acest lucru nu a mai avut loc.
Boc si Udrea - cei mai de neincredere ministri, Guvernul este corupt, sunt motive pentru suspendarea lui Basescu.
numar printre cei care le reproseaza uselistilor ca ieri n-au prelungit recitalul de boicot si cantece traditionale, din cadrul festivalului national "ba pe-a ma-tii!". Ii inteleg pe cei care s-au simtit dezamagiti sau tradati ieri, dar nu acolo s-a pierdut mozoleala.
google-analytics.com