Cautare

684 de rezultate pentru "ceahlaul piatra nemt" (4.02 secunde)
O poveste, destul de ciudata, ne spune ca, odata, un copil a spart o piatra cu mainile goale; era o piatra albastra ce se unduia in apele marilor, o piatra cum nu mai fusese alta pe pamantul scaldat de soarele verii.
In preajma datei de 6 august (cand credinciosii crestin-ortodocsi sarbatoresc Schimbarea la Fata), sub lumina puternica a rasaritului, Varful Toaca si Piatra Ciobanului formeaza o imensa piramida holografica.
Pentru a se apara de soare, cladirile aveau pereti grosi si plafoane din piatra masiva. ... • Cera Galan (6.500 m altitudine, cladiri cu etaj, constructie practic nedatabila din piatra pura (max 12 tone/buc!) camere foarte inalte, intrari prin acoperisurile conice din piatra);
Sa speram ca evolutia buna de la Urziceni va fi continuata si in restul etapelor, cu toate ca in urmatoarele patru runde Universitatea va juca toate meciurile in "deplasare", avand in vedere ca partidele de acasa cu Ceahlaul si Pandurii Targu Jiu se disputa, din cate am inteles, la Caracal.
Este bine sa ai asupra ta o astfel de piatra mai ales daca intri in aceasta categorie de persoane. Rolul de protectie al ametistului este cunoscut de pe vremea celtilor care o considerau piatra druizilor.
Jiu 34 12 11 11 47-40 47 8 Universitatea Cluj 34 11 14 9 46-37 47 9 Concordia Chiajna 34 13 6 15 42-52 45 10 FC Brasov 34 13 6 15 39-34 45 11 Ceahlaul Piatra Neamt 34 11 9 14 36-46 42 12 Astra Ploiesti 34 11 8 15 36-43 41 13 Gaz Metan Medias 34 11 8 15 39-54 41 14 Petrolul Ploiesti 34 10 9 15 42-45 39 15 FCM Tg.
Pentru o stare normala de sanatate sau pentru mentinerea unei atmosfere speciale in familie, asezati o piatra verde sau albastra in partea de est a camerei.
FC Brasov - Botosani 1-2 Concordia Chiajna - Corona Brasov 1-0 AFC Sageata Navodari - ACS Poli Timisoara 1-2 CFR Cluj - FC Viitorul Constanta 2-1 Otelul Galati - Petrolul Ploiesti 1-2 Astra Giurgiu - Universitatea Cluj 3-1 Ceahlaul Piatra-Neamt - Pandurii 1-0 Meciul Gaz Metan Medias - FC Vaslui, ultimul din etapa a patra, urmeaza a se disputa in seara de luni.
Locatarii unui bloc din Piatra Neamt traiesc zilnic un cosmar. Oamenii sunt terorizati de un vecin cu probleme psihice, care locuieste intr-un focar de infectie.
In anul 1927, proprietarul suprafetei de 5 ha cariera de piatra amplasata in dereaua comunei Murfatlar (actualmente orasul Basarabi) - proprietar caruia ii vom spune I.S.C. ... 1435 din 17 mai 1927 pentru cariera de piatra.
Mnod-Herzen, dezvaluie ca Oul Filozofic era numit in vechime piatra encephala, piatra de Armenia sau piatra egiptenilor. ... Initiatii afirma ca intr-una din zilele urmatoare, acest Ou Filozofal se va transforma in insasi Piatra Filozofala, Piatra Intelepciunii sau Piatra Nemuririi.
Pe cele patru placi uriase de piatra care sustin piesa de varf se afla inscriptionat, in 8 limbi diferite, un MESAJ compus din 10 indemnuri adresate UMANITATII. Monumentul este recunoscut sub denumirea de Ghidul de piatra din Georgia, sau Stonehenge-ul American.
Universitatea - Ceahlaul 1-0. ... Ceahlaul (echipa, nu varful!). Oamenii lui "Pinalti" au venit la Caracal cu toate panzele sus, dar au fost lipsiti de sansa, mai ales ca Universitatea a jucat bine faza defensiva.
Acest proiect are drept scop cresterea transparentei actului decizional la nivelul consiliilor locale si al primariilor din 15 localitati ale tarii, Alexandria, Arad, Baia Mare, Botosani, Braila, Caracal, Constanta, Craiova, Galati, Onesti, Oradea, Piatra-Nemt, Ploiesti si Tulcea.
ce te mistuie, ce te mistuie intreb piatra de pe care tocmai s-a ridicat ingerul acestui cuvant, ce te mistuie piatra? ... apa ma mistuie, raspunse piatra, apa care roade pesteri in carnea mea de piatra si rani fara scapare prin care viermii inghetati ai pietrei alearga.
cioplitul in piatra. ... 1.000 de piese de arta taraneasca Piatra este elementul definitoriu al casei-muzeu. ... Conacul este o constructie masiva din piatra, cu ziduri groase de aproape 80 cm, tipica arhitecturii rurale de acum doua secole.
s-a constituit si a durat un tip de civilizatie caracterizata printr- un mod de constructie a unor monumente rudimentare care folosea blocuri de piatra de mari dimensiuni.
Acum, nu mai e piatra pe piatra Totusi, dincolo de aceste generalitati, parca exagerat de optimiste, nu putem aluneca spre un lejer joc speculativ a la oul si gaina?Terorism vs razboi impotriva terorismului?! ... Generatie dupa generatie, o sa trebuiasca sa puna piatra la loc.
Daca ii treci pragul, vei vedea o cruce mare, de piatra inscriptionata, amplasata chiar in mijlocul catapetesmei. La aceasta sfanta cruce - denumita de localnici Crucea de Leac - credinciosii se roaga ingenunchiati, cu fruntea si cu mainile lipite de piatra sfanta, asteptand ajutor si tamaduire.
O cafenea din centrul municipiului Piatra Neamt a fost incendiata, noaptea trecuta, de persoane ramase necunoscute. ... Proprietara a avut legaturi dubioase cu clanurile de interlopi din Piatra Neamt, inclusiv cu Gheorghita Mararu.
google-analytics.com