Cautare

1248 de rezultate pentru "buleandra dumitru" (2.88 secunde)
Arhitectul-sef al judetului, Dumitru Cernatescu, a creionat deja schita de principiu a localitatii urmand ca aceasta sa fie definitivata si transformata in Planul Urbanistic General al noului sat.
Aflat in topul fruntas al celor mai bogati politicieni romani, deputatul Dumitru Becsenescu si-a surprins colegii din Partidul Conservator anuntandu-si demisia din acest partid si din toate functiile detinute in Parlament.
Dumitru Valeanu, de 23 de ani:
In opinia arhitectului-sef al judetului, Dumitru Cernatescu, schimbarea resedintei de comuna atrage insa dupa sine obligatia intocmirii unui nou PUG. ... In opinia arhitectului-sef al judetului, Dumitru Cernatescu, dintre cele 111 unitati administrativ-teritoriale din Dolj, Craiova este cea care are in prezent nevoie urgenta de un PUG nou.
In acest sens, s-au format echipe de lucru, care au un numar total de 80 de muncitori, la care se adauga dispeceri si inspectori specialisti", a declarat Gheorghe Dumitru, specialist care se ocupa de reamenajarea plajei inundate in zona Constanta.
Primarul Dumitru Nicolae a tinut sa faca publice citeva dintre obiectivele pe care le va avea in urmatorii doi ani de mandat, acesta facind o analiza a activitatii desfasurate de cind a preluat, pentru a doua oara consecutiv, conducerea Primariei.
Acest lucru s-ar putea spune despre Plaja Dunarea, tinind cont de faptul ca primarul Dumitru Nicolae a afirmat ca aici se produc cele mai multe evenimente neplacute. ... Probabil vom suplimenta numarul persoanelor care asigura paza", a declarat primarul Dumitru Nicolae.
"Of, parcarea mea!", acesta este refrenul pe care l-ar putea fredona, cu nemultumire in glas, multi dintre galatenii care incearca sa parcheze pe Faleza Dunarii, in zona A-urilor din Tiglina 1 sau in zona bancilor Faptul ca in Galati, in anumite zone ale orasului, numarul parcarilor este total insuficient nu mai este un secret pentru nimeni, acest lucru fiind recunoscut si de primarul Dumitru Nicolae.
Edilul sef al urbei, Dumitru Nicolae, s-a declarat satisfacut de activitatea sefilor de la Administratia Pietelor. Presedintele Organizatiei Municipale PSD Galati, Dumitru Nicolae, s- a declarat multumit de activitatea directorului Administratiei Pietelor Agroalimentare, penelistul Emil Popa.
Cele mai importante evenimente Inceputa cu o conferinta de presa a directorului SC Apa Canal, Ion Stefan, intrat la acea vreme in greva foamei, saptamina trecuta a continuat cu o replica a edilului sef, Dumitru Nicolae.
Primarul Dumitru Nicolae se va transforma in Dumnezeu daca in acest fel va merge mai bine treaba la societatea Apa Canal. ... Daca este nevoie ne vom transforma in Dumnezeu pentru a face ordine in unitate”, a declarat primarul Dumitru Nicolae.
Democratii galatenii il acuza pe primarul Dumitru Nicolae de practici totalitare.
Reprezentantii locali ai PD si PNG critica in termeni duri modul in care primarul Dumitru Nicolae a cheltuit cei 150.000 de lei pusi la dispozitie de Guvernul Romaniei pentru organizarea Revelionului aderarii.
Reactia lui Dumitru Nicolae a venit dupa ce sindicalistii de la Strajerul, sindicat care reuneste o parte dintre politistii comunitari galateni, au prezentat presei o serie de probleme cu care se confrunta zilnic, in timp ce conducerea institutiei nu face nimic pentru a schimba situatia.
Tot aici vom vorbi si despre faptul ca primarul Dumitru Nicolae a reusit, sau cel putin asa se pare in acest moment, sa-l convinga pe Eugen Durbaca sa renunte si la Florin Popescu, directorul de SADP, dupa ce l-a sacrificat pe Ion Stefan, fostul sef al societatii Apa Canal.
Daca e sa ne luam dupa ce spune lumea pe la colturile societatilor din subordinea municipalitatii, primarul Dumitru Nicolae e hotarit sa puna in fruntea furnizorului de apa potabila din oras un om de incredere, adica un membru serios al Partidului Social Democrat.
Primarul Dumitru Nicolae a raspuns ieri atacurilor venite din partea sefului Comisiei de urbanism din cadrul Consiliului Local, consilierul local PC Eugen Gavan, care l-a acuzat ca nu vrea sa aplice regulamentul privitor la modul si conditiile in care sint montate panourile publicitare in oras.
Directorul aeroportului, Mircea Dumitru, a declarat ieri ca alesii din parlament l-au interpelat pe ministrul transporturilor, Radu Berceanu, caruia i-au cerut sa modifice orarul de zbor care ii dezavantajeaza, desi initial au fost de acord cu el.
Teatrul Muzical "Nae Leonard" a gazduit ieri festivitatile de premiere a 150 de familii de galateni care au implinit 50 de ani de casatorie, maestrul de ceremonii fiind primarul Dumitru Nicolae.
Primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca cel mai tirziu luna viitoare vor fi organizate concursuri pentru ocuparea functiilor de director la Serviciul Administrarea Domeniului Public, Apaterm si Apa-Canal.
google-analytics.com