Cautare

1248 de rezultate pentru "buleandra dumitru" (2.96 secunde)
In cursul noptii de luni, procurorii DNA i-au retinut si pe fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu, pe omul de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, si pe omul de afaceri Nicolae Dumitru, care controleaza grupul de firme Niro.
Dumitru Matei - Presedinte Executiv SAMF. ... Dumitru Constantin-Dulcan a vorbit despre Dimensiunea spirituala a stiintei”, sustinand ca In cea de-a doua jumatate a secolului al XIX -lea, majoritatea stiintelor par sa isi atinga apogeul dezvoltarii. ... Dumitru MATEI; ... Dumitru CONSTANTIN-DULCAN;
Dumitru Constantin-Dulcan, care semneaza si prefata. ... Prefata de Dumitru Constantin-Dulcan Cartea lui Dan Farcas este o pledoarie pentru o Noua Stiinta, una a totalitatii, a intregului existent. ... (Dumitru Constantin-Dulcan) * * * Are oare omul, in materialitatea existentei sale, o misiune, conferita eventual de constiinte superioare?
Mesterul popular Dumitru Marinica este un gospodar din comuna giurgiuveana 1 Decembrie. ... Dumitru Marinica este nu doar un mester popular talentat, ci si un gospodar harnic.
Primarul Dumitru Nicolae se afla la sfarsit de mandat. ... Dumitru Nicolae, in general, nu recunoaste nimic. ... Ascultandu-l pe Dumitru Nicolae, ramai cu impresia ca, in cei aproape opt ani de cand este el primar, s-a turnat atata asfalt incat sa acopere distanta Galati - New York.
Anuntul sefului Cancelariei prezidentiale, Catalin Avramescu, ca nu va face niciodata parte dintr-un partid in care se afla si Dumitru Dragomir pare, la prima vedere, o declaratie de demnitate politica. ... Un partid la care ravneste si peremistul demisionar Dumitru Dragomir.
Actorul Doru Octavian Dumitru este un om sufletist. Interesant este ca, in general, glumele lui Doru Octavian Dumitru nu au accente politice, deoarece "politicul este cel care da o paine altora, nu mie".
Fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, e sigur ca Gigi Becali are mai multi bani decat Ion Tiriac si nu-l intereseaza ca, oficial, nu e pe primul loc in clasamentul bogatilor.
Edilul orasului Techirghiol, Dumitru Romulus Bratu, a demonstrat in cele cateva luni de cand se afla in aceasta functie, ca stie sa administreze eficient localitatea de care raspunde. ... Dumitru Bratu:
Dintre cei inscrisi in cursa la Botosani, Razvan Theodorescu si Constantin Hutu, locurile unu si trei la Senat ale Uniunii Nationale PSD^PUR si Dumitru Codreanu, locul doi tot la camera superioara, insa din partea PRM, au fost declarati incompatibili moral pentru a candida.
Situatia devine interesanta la pozitia a patra, ocupata de Dumitru Moinescu;
Fostul astronaut Dumitru Prunariu va candida, pentru PSD, pentru un mandat de senator, intr-unul din colegiile uninominale din municipiul Brasov, a anuntat miercuri presedintele PSD Brasov, Constantin Nita.
Dumitru Udroiu, seful Directiei Generale a Finantelor Publice Gorj, a declarat ca la momentul respectiv si-a anuntat colegii din Hunedoara de circuitul pe care il parcursesera locomotivele, fara sa se fi deplasat un centimetru.
Ziua de 21 aprilie, data cind se desfasura alegerea conducerii centrale a PSD, i-a adus primarului Dumitru Nicolae (foto) doua surprize neplacute. ... Dumitru Nicolae a replicat ca nici el nu a fost intrebat de Eugen Durbaca cind acesta "i-a inghesuit atitia oameni la societatile Primariei."
Este vorba de Oana Pellea, Zamfir Dumitrescu, Ion Caramitru, Adrian Vasilescu, Constantin Valentin, Silviu Lupescu, Sorin Alexandrescu, Mircea Dumitru, Stefan Lungu, Constantin Pivniceru, Octavian Lazar-Cozma, Gabriel Liiceanu, Claudiu Saftoiu, Alina Mungiu Pippidi, Nicolae Manolescu.
Fostul inspector scolar general al ISJ Timis, Dumitru Tomoni, a fost suspendat din PNL pe o perioada de sase luni, din cauza unor "aprecieri" facute de acesta la adresa Biroului Permanent al PNL Timis.
Alaturi de acesta au primit pedepse de cate doi ani de inchisoare cu executare fostul ministru al Apararii Victor Babiuc si fostul sef al Statului Major General Dumitru Cioflina.
Compozitorul de muzica usoara Dumitru Lupu va fi inmormantat astazi, la Constanta. ... La slujba de inmormantare a lui Dumitru Lupu a fost prezent, la Constanta, si Alexandru Arsinel.
La Zilele Municipiului Calarasi participa si Stana Dumitru cu produse traditionale din lemn. ... Copiii nu mai lucreaza, pentru ca sculele sunt periculoase", ne-a spus Stana Dumitru.
Desi, in cadrul conferintei de presa organizate la sfarsitul lunii ianuarie, Daniel Morar, seful DNA, anunta ca "luna viitoare se vor intocmi cateva rechizitorii" pe numele unor demnitari, pana in prezent singurii trimisi in judecata au fost deputatul Ion Dumitru si directorul adjunct al Finantelor Mures - Sorin Daniel Lazar.
google-analytics.com