Cautare

147 de rezultate pentru "boxerii olteni" (2.96 secunde)
Daca tinem cont ca obiectivul elevilor lui Dan Pascu era accederea in play-off, pozitia a saptea este multumitoare pentru olteni.
Amicalul cu AS Roma, in stand-by In privinta celui de-al doilea stagiu de pregatire, oficialii olteni nu l-au parafat, desi el fusese anuntat ca se va desfasura in Austria in intervalul 2-14 iulie.
Fata de specificul zonei, lumea fiind obisnuita cu sportivi olteni pe podium la semifond si fond, de data aceasta, cei mici s-au remarcat la sprint, drept dovada stand si cele trei titluri nationale, dar si la probe tehnice, cum este aruncarea ciocanului".
Cinci atleti olteni la Londra Consiliul Federal al FRA a definitivat delegatia atletilor romani care vor merge la Jocurile Olimpice de la Londra, programate intre 27 iulie si 12 august.
Duminica, 16 decembrie, trupa revine la Craiova, oras unde este asteptata de ani buni. Fidelitatea fanilor olteni ai trupei va fi rasplatita printr-un concert sustinut la Cafe Teatru Play.
Cartile donate de olteni pentru locuitorii din Gagauzia, alaturi de mesajele de suflet scrise din inima Olteniei, vor ajunge in curand in regiunea din sud-vestul Republicii Moldova numita Gagauzia.
La varsta de 8 ani, dupa arestarea tatalui sau, fost detectiv la Siguranta Statului, incepe sa lucreze ca baiat de pravalie, apoi ca ajutor al unchilor sai olteni care vindeau in Piata Vitan.
Inca din copilarie, de la varsta de 8 ani, dupa arestarea tatalui sau, fost detectiv la Siguranta Statului, incepe sa lucreze ca baiat de pravalie, ajutandu-si unchii sai olteni vanzatori in Piata Vitan.
Romania e aici si dincolo, oriunde sunt romani, fara exceptii, deoarece toti, indiferent de regiune, formam un intreg, fie ca e vorba de olteni, munteni, banateni, ardeleni sau moldoveni, iar datoria noastra este de-a da viata Romaniei trunchiate de altii.
DE LA MIE IMI PASA LA DEGEABA Unul dintre cei mai iubiti olteni ai zilelor noastre este, cu siguranta, neica Tudor, care astfel se inscrie intr-un onorabil top al oltenilor:
Despre olteni se spune ca sunt descurcareti, dar nu in sensul bun. Mai degraba in sensul de smecher, de individ care n-ar misca un pai de jos, dar care vorbeste atat de convingator despre cat de multe face el, incat ajungi sa crezi ca merita o promovare.
pastravul afumat de la Doftana, dulceturile, siropurile si zacustile din Bunghea de jos, judetul Arges si legumele si fructele proaspete de la Voinesti, judetul Dambovita Asteptam mesteri vestiti de la Cluj, iconari cu icoane pe lemn si pe sticla care ne vor dezvalui din arta mestesugului, ceramisti, mesteri olteni cu straie traditionale si cioplitori in lemn, cusatorese si incondeietoare din Moldova si Bucovina, sticlari, caldarari de la Sibiu, mesterite cu tesaturi de la Sapanta si Sighisoara.
Romania e aici si dincolo, oriunde sunt romani, fara exceptii, deoarece toti, indiferent de regiune, formam un intreg, fie ca e vorba de olteni, munteni, banateni, ardeleni sau moldoveni, iar datoria noastra este de-a da viata Romaniei trunchiate de altii.
Iar cind umilinta oltenilor vine tot de la olteni, durerea este cu mult mai mare. Nu-mi propun aici sa caut cauzele si vinovatii.
Iar cind umilinta oltenilor vine tot de la olteni, durerea este cu mult mai mare. Nu-mi propun aici sa caut cauzele si vinovatii.
Acest lucru are insa mai putina importanta, pentru ca acum sinteti cu totii olteni. Sinteti „leii din Banie“ si trebuie sa va respectati acest renume, facind orice sacrificiu este necesar pentru a apara blazonul celei mai frumoase echipe din tara.
„Noapte buna, olteni, oriunde va veti afla!“ Dar sa stiti ca nicaieri nu se doarme mai bine ca in Oltenia;
Suporterii olteni isi amintesc ca in toamna anului trecut cele doua formatii craiovene, Universitatea si FC Caracal (fosta FC Craiova, fosta Extensiv, dar cu viza de flotant in Caracal), au incheiat turul campionatului in subsolul clasamentelor, ingrijorind conducerile celor doua cluburi.
Nu stiu cati olteni au taciuni in vatra sau caldura in calorifere; dar sigur ca multi viseaza la vremuri mai bune.
Mihai Iosif s-a despartit de Rapid dupa dezastrul suferit de giulesteni in fata celor de la U Craiova 1948, incheiat 3-2 pentru olteni.
google-analytics.com