Cautare

147 de rezultate pentru "boxerii olteni" (3.32 secunde)
Reprezentantii conducerii SNLO spera ca o eventuala seceta in aceasta vara sa reduca productia de electricitate in sistem hidro, iar termocentralele sa solicite din nou lignit minerilor olteni.
Antreprenorii olteni au fost provocati la dezbateri despre cum sa-si dezvolte afacerile pe perioada crizei si avantajele inscrierii intr-o organizatie patronala.
Pentru ca nu au depus declaratiile anuale cu privire la laptele produs si comercializat, jumatate din detinatorii de cota de lapte din Oltenia au pierdut-o.
500 de oameni? Nici vorba. Sunt cel mult 150, stransi ciorchine de-a lungul gardului improvizat ce desparte grupul de vorbitori de pe scarile prefecturii de multime.
Suporterii olteni au tresarit din nou in aceasta saptamana, si asta pentru ca patronul divizionarei secunde FC Olt, Claudiu Postolache, a afirmat ca a discutat cu oficialitatile locale craiovene si ar muta echipa de la Piatra Olt.
Intrebat de echipa sa de suflet si la care s-a format ca fotbalist, Marian Mecea s-a aratat dezamagit de situatia Universitatii Craiova, dar spera in revenirea acesteia in liga secunda, indemandu-i pe suporterii olteni sa creada in continuare in renasterea Stiintei.
Cele doua echipe de handbal masculin de seniori din Oltenia, Energia Lignitul Targu Jiu (Liga Nationala) si CS Universitatea Craiova (Divizia A) au disputat ieri un joc scoala in Banie, in Sala Sporturilor "Ion Constantinescu".
La celalalt pol, conducatorii olteni n-au ajuns, deocamdata, la un numitor comun in privinta rezilierii contractului cu fundasul Mihnea Firoiu si mijlocasul Alin Bitis.
Astazi, conducatorii olteni vor lua o hotarare cu privire la cantonamentul din Antalya (4-16 februarie), in cazul unui raspuns pozitiv urmand sa se plateasca o parte din "sejurul"
Acest lucru s-a vazut si sambata dupa-amiaza cand jucatorii olteni au primit vizita formatiei Dinamo Bucuresti, in cadrul etapei a 13-a.
Finalul a fost perfect pentru olteni care s-au desprins si la sapte goluri. Formatia lui Andries reuseste al treilea succes in deplasare in acest sezon si ramane pe locul patru in Liga Nationala.
Doar Matulevicius a fost chemat la negocieri Pandurii Targu Jiu va negocia cu clubul lituanian Zalgiris Vilnius transferul atacantului Deivydas Matulevicius, testat de olteni in Antalya.
In lipsa unor achizitii de marca, Pandurii se bazeaza tot pe vechii jucatori. Gorjenii debuteaza in 2012 acasa, cu liderul Dinamo.
A debutat in Liga a II-a pe 10 noiembrie 2009 (la varsta de 15 ani) intr-un meci cu Ariesul Turda, castigat de olteni cu 5-1.
Votati jucatorii olteni pentru All Star Game! Luni a inceput votarea pe internet, de catre fani, pentru alcatuirea loturilor celor doua selectionate, Nord si Sud, care vor participa la All Star Game-ul romanesc, programat pe 20 martie, la Timisoara.
Mai precis, probleme de lot, pentru ca in partida de la Sighisoara trei dintre jucatorii olteni au suferit accidentari. "Glumind, putem spune ca ne intoarcem de la Marasesti nu de la Sighisoara, dupa numarul mare de accidentati pe care il avem.
Oficialii olteni incearca sa parafeze un joc amical si pentru miercuri, discutiile purtandu-se cu Luceafarul Oradea (locul 10 in B2).
La masculin, finala a fost castigata de olteni in fata echipei Steaua Bucuresti, scor 45-30. La obtinerea celei mai stralucitoare medalii au contribuit urmatorii sportivi:
Tamboura a fost remarcat in Antalya in tricoul echipei Shkendija, joc pierdut de olteni cu 3-0, doua dintre goluri fiind marcate de african.
"Asociatia Suporterilor Olteni, Sezione Ultra si grupul Ultras din Peluza Nord anunta ca nu vor participa la mitingul sponsorizat de oamenii politici din Craiova si de 'groparul' Universitatii Craiova, Mititelu Marin Adrian.
google-analytics.com